Maestro Inez2503 Napisano 20 Lutego 2016 Maestro Napisano 20 Lutego 2016 Luty wprawdzie jeszcze nie zweryfikowany, ale mam akurat chwilkę Aura marca z przełożenia : Cesarz 7 mieczy Mag pod znakiem dwóch panów jak widać, ktoś może zbierać jakieś informacje, czegoś się dowiadywać itp. Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy może będę doszkalać kogoś, może kogoś nowego zatrudnią u nas? Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet rozmowy, nuda, stagnacja.. Uczucia 5 buław Słońce Cesarz spory i nieporozumienia i postawienie mężczyzny na swoim Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet wyjście na jakieś spotkanie z kolezankami Relacja z M Sąd As monet 2 kielichów ładnie, przyjaźnie, widać porozumienie i sielankę Cytuj
Gość gość5 Napisano 20 Lutego 2016 Napisano 20 Lutego 2016 o! ostatnio tez mnie korcie, zeby karciole już na marzec postawić tak mam dość tego lutego:/ Aura marca z przełożenia : Cesarz 7 mieczy Mag- pracę widać ewidentnie i jakieś lawirowanie, konieczność wykazania sie sprytem i inteligencją Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy- tak to wygląda jakbyscie kogoś nowego i młodego mieli a Ty będziesz tą szkolącą Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet - nie wiem czy na coś nie zaczniesz zbierać Uczucia 5 buław Słońce Cesarz - w uczuciach troche ognia z kims kogo znasz Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet wyjście na jakieś spotkanie z kolezankami- być może ale też może jakas kaska niespodziewanie wpaść Relacja z M Sąd As monet 2 kielichów- grzeczny bedzie napewno i milutki- czas spokoju i ciepłych uczuć Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Lutego 2016 Napisano 20 Lutego 2016 Aura marca z przełożenia: Cesarz 7 mieczy Mag 1 - uciekanie przed jednym panem w ramiona kolejnego 2 - ucieczka w pracę 3 - możesz nie być skora do flirtów, skupienie na obowiązkach 4 - latanie z papierami z jednej instytucji do drugiej Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy wiadomość, na początku będziesz w humorze, później zaciśniesz zęby, skupisz się na robocie, zachowasz się rozsądnie może będzie trzeba będzie jeszcze przejąć czyjeś obowiązki Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet możesz bardziej poświęcić się pracy niż życiu rodzinnym zapłacić coś w szkole raczej spokojnie ewentualnie rozmowa coś wyjaśniająca zainwestowanie dziecka na kurs, dodatkowe zajęcia pozalekcyjne Uczucia 5 buław Słońce Cesarz 5 buław to nerwy, kłótnie, podwyższone czyszczenie, niepokój - może coś związanego z pracą (cesarz) Słoneczku się rozpogodzisz, skupisz na dziecku Cesarz - większa uwaga padnie na obowiązki, pracę Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet przekucie myśli w czyn: - postanowisz doszkolić siebie - doszkolisz dziecko - zawrzesz nową znajomość albo postanowisz którąś rozkręcić (przynajmniej na koleżeńskiej stopie) Relacja z M Sąd As monet 2 kielichów odetchniesz, widać spotkania, może na mieście albo zamówicie na wynos do domu powinno być stabilnie, bez większych wahań w jedną czy drugą stronę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Lutego 2016 Autor Maestro Napisano 20 Lutego 2016 Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy wiadomość, na początku będziesz w humorze, później zaciśniesz zęby, skupisz się na robocie, zachowasz się rozsądnie może będzie trzeba będzie jeszcze przejąć czyjeś obowiązki Tego się obawiam właśnie, że koleżanka pójdzie na zwolnienie w związku z planowana rehabilitacją... Cytuj
pretoria Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 Aura marca z przełożenia : Cesarz 7 mieczy Mag Aura ogólnie będzie dobra aczkolwiek może pójść coś nie tak- pojawią się jakieś plotki/kłamstewko/mała kłotnia tudzież jej wyjaśnienie Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy odniesiesz w czymś sukces, otworzą się nowe drzwi, albo po prostu radość z wykonywanej pracy, pomyślna współpraca, wytężone wysiłki Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet no tutaj uczuciowo niezbyt, podejście raczej intelektualne- rozmowy... Uczucia 5 buław Słońce Cesarz dość burzliwie, ale to się zmieni i przerodzi w fajny okres, może nawet i spełnienie uczuciowe Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet odetniesz się od czegoś/kogoś, Twoje myślenie wróci do harmonijnego porządku, zdystansujesz się od problemów i być może odkryjesz nowe możliwości Relacja z M Sąd As monet 2 kielichów wyjaśnienie czegoś, co wyjdzie na dobre, fajne, sympatyczne chwile spędzone razem Cytuj
Iwka78 Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 Aura marca z przełożenia : Cesarz 7 mieczy Mag nie wiem, czy w Cesarzu pokazuje się Tobie Twój tata, ale ja tak właśnie je skojarzyłam, że będziesz miała z nim jakąś rozmowę, która nie będzie przyjemna Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy będziesz pomagać i wspierać innych w swoim miejscu. Być może szefowa poprosi Cię o jakąś pomoc. Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet Będą może jakieś rozmowy w kwestii wydatków i tego, że trzeba jeszcze na coś poczekać, zaoszczędzić. Uczucia 5 buław Słońce Cesarz takie seksualne dla mnie te karty:-) przyjemne:-) Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet może jakieś zmiany w pracy się szykują? Relacja z M Sąd As monet 2 kielichów Sąd zawsze mi pokazuje wyciąganie wniosków, więc domyślam się, że i Ty do jakichś wniosków dojdziesz i będą one pozytywne dla Was:-) Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 22 Lutego 2016 Moderator Napisano 22 Lutego 2016 Aura miesiąca - nie masz przypadkiem jakiś załatwień urzędowych? Cesarz z 7 mieczy to może wskazywać na jakieś kombinacje, a jak dołożyć do tego Maga to już całkiem myślę, że nie chodzi tu o facetów, a o jakieś formalności, może z pracą... Praca fajna atmosfera, paź kielichów to taka sielanka, 4 bułąw to spokój, rodzinna atmosfera, a królowa mieczy, to osoba która dużo mówi, jest inteligentna, więc może po prostu wiele ciekawych rozmów Dom tutaj widać lekkie zdystansowanie, as mieczy to wyjaśniająca rozmowa, ta karta mówi dosłownie: odcinam, 7 monet to czas oczekiwania, rycerz monet to osoba ważna dla nas, myślę, że się z kimś poróżnisz, ale nie będzie to jakaś wielka kłótnia, Uczucia 5 byław to może być walka o związek, słońce to jest ochrona i cesarz to facet, ja myślę, że będziesz się starała jakoś wywrzec wpływ na swojego partnera, ale jak to zrobisz... chyba metodą kija i marchewki NIespodzianka: wyglada jak jakis wyjazd, wypad Relacja: Sąd to jest taki różny... często mówi, że trzevba będzie coś wybaczyć, coś przełknąć, as monet to coś ważnego, 2 kielichó ostatecznie będzie OK Cytuj
Ceres Napisano 24 Lutego 2016 Napisano 24 Lutego 2016 Aura marca z przełożenia : Cesarz 7 mieczy Mag [/b krążenie pomiędzy dwoma panami Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy pomyślna współpraca z kimś, może przybyć ci obowiązków Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet ciułanie pieniążków na coś Uczucia 5 buław Słońce Cesarz taka bardziej burzliwa rozmowa, facet ja wygra Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet zostawienie czegoś na rzecz czegoś nowego Relacja z M Sąd As monet 2 kielichów a tutaj fajnie, stabilna spółka, relacja taka na więcej niz jedna płaszczyzna Cytuj
gucio19 Napisano 28 Lutego 2016 Napisano 28 Lutego 2016 Luty wprawdzie jeszcze nie zweryfikowany, ale mam akurat chwilkę Aura marca z przełożenia : Cesarz 7 mieczy Mag pod znakiem dwóch panów jak widać, ktoś może zbierać jakieś informacje, czegoś się dowiadywać itp. Możesz unikać jakiegoś Pana adoratora z niechęci czy leku Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy może będę doszkalać kogoś, może kogoś nowego zatrudnią u nas? coś miłego:) będziesz w centrum zainteresowania. W królowej mieczy albo poważnie podejdziesz do obowiązków, albo symbolizuje Twoją przełożona,jakaś rozmowę z nią Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet rozmowy, nuda, stagnacja.. Miesiąc bedzie się ciągnął, moze też będziesz wyczekiwac rozmowy z jakimś panem Uczucia 5 buław Słońce Cesarz spory i nieporozumienia i postawienie mężczyzny na swoim Ladnie:) dużo skrajnych uczuć,moze jakas sprzeczka Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet wyjście na jakieś spotkanie z kolezankami Wyjazd ? Relacja z M Sąd As monet 2 kielichów ładnie, przyjaźnie, widać porozumienie i sielankę Ożywienie,wybaczenie sobie jeżeli były nieporozumienia i mile kontakty:) Cytuj
Lena75 Napisano 28 Lutego 2016 Napisano 28 Lutego 2016 Aura marca z przełożenia : Cesarz 7 mieczy Mag pod znakiem dwóch panów jak widać, ktoś może zbierać jakieś informacje, czegoś się dowiadywać itp. Mozesz zostac oszukana przez Cesarza.... potem jak to Mag , bedzie mydlić Ci oczy. Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy może będę doszkalać kogoś, może kogoś nowego zatrudnią u nas? Szykuje sie w pracy jakaś współpraca z kimś młodszym...mozliwe ze faktycznie bedziesz przyuczać ( praktykantka ? ) Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet rozmowy, nuda, stagnacja.. Tu jakis zastój ...nuda ? rutyna...mozliwe rozmowy o kasie. Uczucia 5 buław Słońce Cesarz spory i nieporozumienia i postawienie mężczyzny na swoim Podobnie jak wyzej w aurze.... Cesarz bedzie próbował wyjaśniac. Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet wyjście na jakieś spotkanie z kolezankami Pomyslałam ze moze pojawic się ból spowodowany czyims wyjazdem, oddaleniem...i mozliwe ze szykuje sie jakaś wieksza inwestycja. Relacja z M Sąd As monet 2 kielichów ładnie, przyjaźnie, widać porozumienie i sielankę Przezwycięzycie jakis problem ...a potem sielanka:) Cytuj
panna.marta Napisano 28 Lutego 2016 Napisano 28 Lutego 2016 Aura marca z przełożenia : Cesarz 7 mieczy Mag - ktoś może się pojawić, ale troszkę będzie podejrzliwie wobec tej osoby Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy ja myślę że będzie stabilnie możliwe nowe zadania Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet trzeba zwrócić uwagę na wydatki Uczucia 5 buław Słońce Cesarz s- ktoś się pojawi, ale faktycznie mogą być jakieś nieścisłości Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet -ja obstawiam jakiś wyjazd albo jakiś relaks Relacja z M Sąd As monet 2 kielichów ładnie, przyjaźnie, widać porozumienie i sielankę Cytuj
silver Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 Aura marca z przełożenia : Cesarz 7 mieczy Mag Nieporozumienia pomiędzy facetami. Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy Będziesz wprowadzała nową osobę Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet Wpadniesz na nowe pomysły, na wcielenie których będziesz musiała trochę poczekać Uczucia 5 buław Słońce Cesarz Kłótnie na linii starszy młodszy Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet Wyjazd na galę, po nagrodę Relacja z M Sąd As monet 2 kielichów bardzo dobrze, odrodzenie, miłość. Cytuj
Gość Bethany Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 Aura marca z przełożenia : Cesarz 7 mieczy Mag No dwóch facetów się zaznacza,coś może być nie halo. Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy Stabilnie, może jakaś szansa się pojawić, albo będziesz się czegoś uczyć. Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet No jakieś wydatki się szykują, może będziesz pomagać w nauce komuś, albo rozmowy jakieś. Uczucia 5 buław Słońce Cesarz Rywalizacja jakaś między Wami, stanie chyba na tym, co chce facet. Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet Jakiś wyjazd i jakieś możliwe spotkanie Relacja z M Sąd As monet 2 Kielichy- Ładne karty, trochę też mi się skojarzyły, że gdzieś tam możecie wyskoczyć razem Udanego marca! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Marca 2016 Autor Maestro Napisano 28 Marca 2016 WERYFIKACJA Luty wprawdzie jeszcze nie zweryfikowany, ale mam akurat chwilkę Aura marca z przełożenia : Cesarz 7 mieczy Mag pod znakiem dwóch panów jak widać, ktoś może zbierać jakieś informacje, czegoś się dowiadywać itp. Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy może będę doszkalać kogoś, może kogoś nowego zatrudnią u nas? Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet rozmowy, nuda, stagnacja.. Uczucia 5 buław Słońce Cesarz spory i nieporozumienia i postawienie mężczyzny na swoim - eee, jedno nieporozumienie, a konkretnie zazdrość o mnie Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet wyjście na jakieś spotkanie z koleżankami Relacja z M Sąd As monet 2 kielichów ładnie, przyjaźnie, widać porozumienie i sielankę o! ostatnio tez mnie korcie, zeby karciole już na marzec postawić tak mam dość tego lutego:/ Aura marca z przełożenia : Cesarz 7 mieczy Mag- pracę widać ewidentnie i jakieś lawirowanie, konieczność wykazania sie sprytem i inteligencją Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy- tak to wygląda jakbyscie kogoś nowego i młodego mieli a Ty będziesz tą szkolącą Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet - nie wiem czy na coś nie zaczniesz zbierać Uczucia 5 buław Słońce Cesarz - w uczuciach troche ognia z kims kogo znasz Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet wyjście na jakieś spotkanie z kolezankami- być może ale też może jakas kaska niespodziewanie wpaść Relacja z M Sąd As monet 2 kielichów- grzeczny bedzie napewno i milutki- czas spokoju i ciepłych uczuć Aura marca z przełożenia: Cesarz 7 mieczy Mag1 - uciekanie przed jednym panem w ramiona kolejnego 2 - ucieczka w pracę 3 - możesz nie być skora do flirtów, skupienie na obowiązkach 4 - latanie z papierami z jednej instytucji do drugiej Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy wiadomość, na początku będziesz w humorze, później zaciśniesz zęby, skupisz się na robocie, zachowasz się rozsądnie może będzie trzeba będzie jeszcze przejąć czyjeś obowiązki Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet możesz bardziej poświęcić się pracy niż życiu rodzinnym zapłacić coś w szkole raczej spokojnie ewentualnie rozmowa coś wyjaśniająca zainwestowanie dziecka na kurs, dodatkowe zajęcia pozalekcyjne Uczucia 5 buław Słońce Cesarz 5 buław to nerwy, kłótnie, podwyższone czyszczenie, niepokój - może coś związanego z pracą (cesarz) Słoneczku się rozpogodzisz, skupisz na dziecku Cesarz - większa uwaga padnie na obowiązki, pracę Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet przekucie myśli w czyn: - postanowisz doszkolić siebie - doszkolisz dziecko - zawrzesz nową znajomość albo postanowisz którąś rozkręcić (przynajmniej na koleżeńskiej stopie) Relacja z M Sąd As monet 2 kielichów odetchniesz, widać spotkania, może na mieście albo zamówicie na wynos do domu powinno być stabilnie, bez większych wahań w jedną czy drugą stronę Aura marca z przełożenia : Cesarz 7 mieczy Mag Aura ogólnie będzie dobra aczkolwiek może pójść coś nie tak- pojawią się jakieś plotki/kłamstewko/mała kłotnia tudzież jej wyjaśnienie Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy odniesiesz w czymś sukces, otworzą się nowe drzwi, albo po prostu radość z wykonywanej pracy, pomyślna współpraca, wytężone wysiłki Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet no tutaj uczuciowo niezbyt, podejście raczej intelektualne- rozmowy... Uczucia 5 buław Słońce Cesarz dość burzliwie, ale to się zmieni i przerodzi w fajny okres, może nawet i spełnienie uczuciowe Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet odetniesz się od czegoś/kogoś, Twoje myślenie wróci do harmonijnego porządku, zdystansujesz się od problemów i być może odkryjesz nowe możliwości Relacja z M Sąd As monet 2 kielichów wyjaśnienie czegoś, co wyjdzie na dobre, fajne, sympatyczne chwile spędzone razem Aura marca z przełożenia : Cesarz 7 mieczy Mag nie wiem, czy w Cesarzu pokazuje się Tobie Twój tata, ale ja tak właśnie je skojarzyłam, że będziesz miała z nim jakąś rozmowę, która nie będzie przyjemna Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy będziesz pomagać i wspierać innych w swoim miejscu. Być może szefowa poprosi Cię o jakąś pomoc. Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet Będą może jakieś rozmowy w kwestii wydatków i tego, że trzeba jeszcze na coś poczekać, zaoszczędzić. Uczucia 5 buław Słońce Cesarz takie seksualne dla mnie te karty:-) przyjemne:-) Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet może jakieś zmiany w pracy się szykują? Relacja z M Sąd As monet 2 kielichów Sąd zawsze mi pokazuje wyciąganie wniosków, więc domyślam się, że i Ty do jakichś wniosków dojdziesz i będą one pozytywne dla Was:-) Aura miesiąca - nie masz przypadkiem jakiś załatwień urzędowych? Cesarz z 7 mieczy to może wskazywać na jakieś kombinacje, a jak dołożyć do tego Maga to już całkiem myślę, że nie chodzi tu o facetów, a o jakieś formalności, może z pracą...Praca fajna atmosfera, paź kielichów to taka sielanka, 4 bułąw to spokój, rodzinna atmosfera, a królowa mieczy, to osoba która dużo mówi, jest inteligentna, więc może po prostu wiele ciekawych rozmów Dom tutaj widać lekkie zdystansowanie, as mieczy to wyjaśniająca rozmowa, ta karta mówi dosłownie: odcinam, 7 monet to czas oczekiwania, rycerz monet to osoba ważna dla nas, myślę, że się z kimś poróżnisz, ale nie będzie to jakaś wielka kłótnia, Uczucia 5 byław to może być walka o związek, słońce to jest ochrona i cesarz to facet, ja myślę, że będziesz się starała jakoś wywrzec wpływ na swojego partnera, ale jak to zrobisz... chyba metodą kija i marchewki NIespodzianka: wyglada jak jakis wyjazd, wypad Relacja: Sąd to jest taki różny... często mówi, że trzevba będzie coś wybaczyć, coś przełknąć, as monet to coś ważnego, 2 kielichó ostatecznie będzie OK Aura marca z przełożenia : Cesarz 7 mieczy Mag [/b krążenie pomiędzy dwoma panami Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy pomyślna współpraca z kimś, może przybyć ci obowiązków Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet ciułanie pieniążków na coś Uczucia 5 buław Słońce Cesarz taka bardziej burzliwa rozmowa, facet ja wygra Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet zostawienie czegoś na rzecz czegoś nowego Relacja z M Sąd As monet 2 kielichów a tutaj fajnie, stabilna spółka, relacja taka na więcej niz jedna płaszczyzna gucioAura marca z przełożenia : Cesarz 7 mieczy Mag pod znakiem dwóch panów jak widać, ktoś może zbierać jakieś informacje, czegoś się dowiadywać itp. Możesz unikać jakiegoś Pana adoratora z niechęci czy leku Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy może będę doszkalać kogoś, może kogoś nowego zatrudnią u nas? coś miłego:) będziesz w centrum zainteresowania. W królowej mieczy albo poważnie podejdziesz do obowiązków, albo symbolizuje Twoją przełożona,jakaś rozmowę z nią Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet rozmowy, nuda, stagnacja.. Miesiąc bedzie się ciągnął, moze też będziesz wyczekiwac rozmowy z jakimś panem Uczucia 5 buław Słońce Cesarz spory i nieporozumienia i postawienie mężczyzny na swoim Ladnie:) dużo skrajnych uczuć,moze jakas sprzeczka Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet wyjście na jakieś spotkanie z kolezankami Wyjazd ? Relacja z M Sąd As monet 2 kielichów ładnie, przyjaźnie, widać porozumienie i sielankę Ożywienie,wybaczenie sobie jeżeli były nieporozumienia i mile kontakty Mozesz zostac oszukana przez Cesarza.... potem jak to Mag , bedzie mydlić Ci oczy. Szykuje sie w pracy jakaś współpraca z kimś młodszym...mozliwe ze faktycznie bedziesz przyuczać ( praktykantka ? ) Tu jakis zastój ...nuda ? rutyna...mozliwe rozmowy o kasie. Podobnie jak wyzej w aurze.... Cesarz bedzie próbował wyjaśniac. Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet wyjście na jakieś spotkanie z kolezankami Pomyslałam ze moze pojawic się ból spowodowany czyims wyjazdem, oddaleniem...i mozliwe ze szykuje sie jakaś wieksza inwestycja. Przezwycięzycie jakis problem ...a potem sielanka:) Aura marca z przełożenia : Cesarz 7 mieczy Mag - ktoś może się pojawić, ale troszkę będzie podejrzliwie wobec tej osoby Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy ja myślę że będzie stabilnie możliwe nowe zadania Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet trzeba zwrócić uwagę na wydatki Uczucia 5 buław Słońce Cesarz s- ktoś się pojawi, ale faktycznie mogą być jakieś nieścisłości Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet -ja obstawiam jakiś wyjazd albo jakiś relaks Relacja z M Sąd As monet 2 kielichów ładnie, przyjaźnie, widać porozumienie i sielankę Aura marca z przełożenia : Cesarz 7 mieczy Mag Nieporozumienia pomiędzy facetami. Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy Będziesz wprowadzała nową osobę Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet Wpadniesz na nowe pomysły, na wcielenie których będziesz musiała trochę poczekać Uczucia 5 buław Słońce Cesarz Kłótnie na linii starszy młodszy Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet Wyjazd na galę, po nagrodę Relacja z M Sąd As monet 2 kielichów bardzo dobrze, odrodzenie, miłość. Aura marca z przełożenia : Cesarz 7 mieczy Mag No dwóch facetów się zaznacza,coś może być nie halo. Praca Giermek Kielichów 4 buław Królowa Mieczy Stabilnie, może jakaś szansa się pojawić, albo będziesz się czegoś uczyć. Dom As Mieczy 7 monet Rycerz Monet No jakieś wydatki się szykują, może będziesz pomagać w nauce komuś, albo rozmowy jakieś. Uczucia 5 buław Słońce Cesarz Rywalizacja jakaś między Wami, stanie chyba na tym, co chce facet. Niespodzianka 6 mieczy Gwiazda 3 monet Jakiś wyjazd i jakieś możliwe spotkanie Relacja z M Sąd As monet 2 Kielichy- Ładne karty, trochę też mi się skojarzyły, że gdzieś tam możecie wyskoczyć razem Udanego marca! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi