gucio19 Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 Znajoma rodziców ostatnio wspominała, ze mogłaby wysłać zaproszenie i pojechalabym do Niej na rok pod pretekstem opieki nad jej dziećmi, a potem zaczelabym sobie ukladac zycie w stanach. Zakwaterowanie i wyzywienie na jej koszt i normalna wyplata 2000$. W sumie pomysł niezły, ciekawa jestem czy mówiła to na serio. Wiec: czy do 3 miesięcy dostanę zaproszenie ?? 8 bulaw 6 bulaw 2 puchary -> Cesarz Karty ładne,6bulaw zawsze pokazywalo mi krótkotrwałe zwycięstwo.. widać jakiś kontakt,ale ten cesarz...może symbolizuje jej ojca, który będzie miał jakiś wpływ na to... Albo jak doczytałam w mojej książce tarotowej "Cesarz-rząd,zasady,prawo,kontrola" może po prostu to krok dalej czyli karta przedstawia mezczyzne czy ogolnie to ubieganie się o wize, chodzenie po urzedach itp. Nie wiem czy dobrze to zrobiłam(pewnie nie - jak zwykle:P) ale obliczylam "na swój sposob" 8 bulaw+6bulaw ->14 umiarkowanie 6 bulaw +2 puchary-> 18 księżyc Te karty chyba wstrzymuja a nawet pokazują złudzenia, czyli na ew.zaproszeniu by się skończyło. Nie wiem czy dobrze policzylam bo nie kierowalam się żadna ustalona metoda (Więc uznam to za ciekawostkę ;D) Co o tym myślicie? Cytuj
Gość grimmoire Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 Ładne karty na zaproszenie, aż za ładne zaproszenie zakończone spotkaniem. Cesarz wyliczony czy wyciągnięty? Z HB wychodzi mi XVI Wieża - totalna zmiana, więc myślę, że będzie zaproszenie. Co do samego wyjazdu - wstrzymam się. Powodzenia gucio Cytuj
Arcan Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 Dostaniesz zaproszenie...Jakie ładne karty wyszły... 8 kijów to nawet szybciej niż myślisz... Spotkanie będzie dla Ciebie sukcesem...Powodzenia ! Cytuj
Gość Bethany Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 Dostaniesz zaproszenie, tak jak Arcan pisze- dość szybko- 8 Buław. 6 Buław to Twoje zadowolenie Też przeważnie nie liczę tych sum, ale u Ciebie mi wyszedł Rydwan, a to jest karta podróży. Powodzenia! Cytuj
pretoria Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 No karty naprawdę ładne, jak dla mnie to nie było rzucenie słów na wiatr i zaproszenie dostaniesz. Cytuj
gucio19 Napisano 21 Lutego 2016 Autor Napisano 21 Lutego 2016 Cesarza wyliczylam:) Bethany, jakim sposobem liczylas ze Ci wyszedł rydwan? Dziekuje za interpretacje - podziękowania rozdam jak zaloguje sie na komputerze pisze z telefonu. Mam nadzieje, ze to nie jest zyczeniowka...eh, chciałabym tam pojechać. K. Narobiła mi nadziei:D Cytuj
Gość Bethany Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 Gucio, ale ja się nie znam na liczeniu ;P tzn tak po swojemu dodałam wszystkie te karty, czyli 8+6+2=16=7 Rydwan, ale to chyba nie jest poprawne ;D Cytuj
Gość grimmoire Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 Gucio, ale ja się nie znam na liczeniu ;P tzn tak po swojemu dodałam wszystkie te karty, czyli 8+6+2=16=7 Rydwan, ale to chyba nie jest poprawne ;D Zależy od użytego "systemu", też tak liczyłam, ale poprzestałam na Wieży Cytuj
adivino Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 Dostaniesz szybko zaproszenie i powinno to się udać Cytuj
Grahanka Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 Czy do 3 miesięcy dostanę zaproszenie ?? 8 bulaw 6 bulaw 2 puchary Tak, dostaniesz zaproszenie. Ostatnio 2 kielichy pokazało mi podpisanie umowy, a innym razem korespondencje. Zaproszenie to przepustka w inny świat. Z sumy XVII Wieża, zaproszenie i wyjazd wywróciłyby Twoje życie do góry nogami. Z posumy pojawiło się u Ciebie XIV Umiarkowanie, to również przekaz informacji, czyli zaproszenie. Księżyc może pokazywać ułudę nowego miejsca, bo tam gdzieś na świecie wcale nie jest łatwiej. W każdym razie jestem bardzo ciekawa Może dopytaj kart, jak się zrealizuje Twoje marzenie o wyjezdzie do Stanów Cytuj
Iwka78 Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 Moim zdaniem to dostaniesz to zaproszenie, szybciej niż myślisz, albo karty życzeniowe wyszły... trzymam kciuki:-) ps. pamiętam, że widziałam już u Ciebie raz wyjazd do Stanów... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Lutego 2016 Maestro Napisano 22 Lutego 2016 Wg mnie znajoma ponowi propozycję, czeka Was jeszcze intensywny kontakt i wyśle Ci to zaproszenie. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 22 Lutego 2016 Moderator Napisano 22 Lutego 2016 Bardzio szybko dostaniesz zaproszenie, 8 buław to karta mówiąca, że coś już sie dzieje Cytuj
Davisa Napisano 24 Lutego 2016 Napisano 24 Lutego 2016 Znajoma rodziców ostatnio wspominała, ze mogłaby wysłać zaproszenie i pojechalabym do Niej na rok pod pretekstem opieki nad jej dziećmi, a potem zaczelabym sobie ukladac zycie w stanach.Zakwaterowanie i wyzywienie na jej koszt i normalna wyplata 2000$. W sumie pomysł niezły, ciekawa jestem czy mówiła to na serio. Wiec: czy do 3 miesięcy dostanę zaproszenie ?? 8 bulaw 6 bulaw 2 puchary -> Cesarz Dobre karty, nie zastanawiaj się. Z sumowania HB - Wieża->Rydwan, ruszaj w świat. Cesarz potwierdza wiarygodność:-) Cytuj
panna.marta Napisano 28 Lutego 2016 Napisano 28 Lutego 2016 dostaniesz na pewno jeśli nie teraz to na pewno do pół roku Cytuj
Lena75 Napisano 28 Lutego 2016 Napisano 28 Lutego 2016 Wiec: czy do 3 miesięcy dostanę zaproszenie ??8 bulaw 6 bulaw 2 puchary Kurcze mam dylemat... bo patrzac na karty to uwazam ze zaproszenie powinnaś dostac szybko...2 pucharów to pomocna dłon, pomoc ale gdyby zerknać na sume i HB (Cesarz i Wieza) to jestem na nie. Po pierwsze obie karty odpowiadaja na pytanie NIE. Po drugie....Cesarz siedzi i nic nie robi...a Wieża...moze wskazywac na niezrealizowane projekty i nagłe zmiany. Słowem jestem na NIE a nawet na TAK. czekam z niecierp[liwościa na weryfikacje i oczywiscie trzymam kciuki:) 1 Cytuj
Ceres Napisano 29 Lutego 2016 Napisano 29 Lutego 2016 (edytowane) Wiec: czy do 3 miesięcy dostanę zaproszenie ?? 8 bulaw 6 bulaw 2 puchary -> Cesarz tak dostaniesz zaproszenie, HB VII Rydwan u mnie często pokazuje podróż ale taką którą waham się odbyć Suma XVI WIEŻA to często przeprowadzka 2 kielichów + 6 buław = planowanie i osiągnięcie wyznaczonego celu, pokonanie trudności na drodze do celu 2 kielichów + 8 buław = korzystna współpraca, pozytywnie nastawiony wspólnik Edytowane 29 Lutego 2016 przez Ceres Cytuj
gucio19 Napisano 29 Lutego 2016 Autor Napisano 29 Lutego 2016 Dziękuję wam :-) zobaczymy jak wyjdzie Cytuj
gucio19 Napisano 26 Lipca 2016 Autor Napisano 26 Lipca 2016 Weryfikacja : Temat jakos się rozmyl, ucichlo, brak kontaktu itp. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi