Skocz do zawartości

Zaproszenie ZWERYFIKOWANY

gucio19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Znajoma rodziców ostatnio wspominała, ze mogłaby wysłać zaproszenie i pojechalabym do Niej na rok pod pretekstem opieki nad jej dziećmi, a potem zaczelabym sobie ukladac zycie w stanach.

Zakwaterowanie i wyzywienie na jej koszt i normalna wyplata 2000$.

W sumie pomysł niezły, ciekawa jestem czy mówiła to na serio.

Wiec: czy do 3 miesięcy dostanę zaproszenie ??

8 bulaw 6 bulaw 2 puchary -> Cesarz

Karty ładne,6bulaw zawsze pokazywalo mi krótkotrwałe zwycięstwo.. widać jakiś kontakt,ale ten cesarz...może symbolizuje jej ojca, który będzie miał jakiś wpływ na to...

Albo jak doczytałam w mojej książce tarotowej "Cesarz-rząd,zasady,prawo,kontrola" może po prostu to krok dalej czyli karta przedstawia mezczyzne czy ogolnie to ubieganie się o wize, chodzenie po urzedach itp.

Nie wiem czy dobrze to zrobiłam(pewnie nie - jak zwykle:P) ale obliczylam "na swój sposob"

8 bulaw+6bulaw ->14 umiarkowanie

6 bulaw +2 puchary-> 18 księżyc

Te karty chyba wstrzymuja a nawet pokazują złudzenia, czyli na ew.zaproszeniu by się skończyło.

Nie wiem czy dobrze policzylam bo nie kierowalam się żadna ustalona metoda

(Więc uznam to za ciekawostkę ;D)

Co o tym myślicie?

Gość grimmoire
Napisano

Ładne karty na zaproszenie, aż za ładne :) zaproszenie zakończone spotkaniem. Cesarz wyliczony czy wyciągnięty? Z HB wychodzi mi XVI Wieża - totalna zmiana, więc myślę, że będzie zaproszenie. Co do samego wyjazdu - wstrzymam się. Powodzenia gucio :)

Napisano

Dostaniesz zaproszenie...Jakie ładne karty wyszły...:) 8 kijów to nawet szybciej niż myślisz... Spotkanie będzie dla Ciebie sukcesem...Powodzenia !:)

Gość Bethany
Napisano

Dostaniesz zaproszenie, tak jak Arcan pisze- dość szybko- 8 Buław. 6 Buław to Twoje zadowolenie :)

Też przeważnie nie liczę tych sum, ale u Ciebie mi wyszedł Rydwan, a to jest karta podróży. Powodzenia! :)

Napisano

No karty naprawdę ładne, jak dla mnie to nie było rzucenie słów na wiatr i zaproszenie dostaniesz.

Napisano

Cesarza wyliczylam:)

Bethany, jakim sposobem liczylas ze Ci wyszedł rydwan?

Dziekuje za interpretacje - podziękowania rozdam jak zaloguje sie na komputerze :P pisze z telefonu.

Mam nadzieje, ze to nie jest zyczeniowka...eh, chciałabym tam pojechać. K. Narobiła mi nadziei:D

Gość Bethany
Napisano

Gucio, ale ja się nie znam na liczeniu ;P tzn tak po swojemu dodałam wszystkie te karty, czyli 8+6+2=16=7 Rydwan, ale to chyba nie jest poprawne ;D

Gość grimmoire
Napisano
Gucio, ale ja się nie znam na liczeniu ;P tzn tak po swojemu dodałam wszystkie te karty, czyli 8+6+2=16=7 Rydwan, ale to chyba nie jest poprawne ;D

Zależy od użytego "systemu", też tak liczyłam, ale poprzestałam na Wieży :)

Napisano

Czy do 3 miesięcy dostanę zaproszenie ??

8 bulaw 6 bulaw 2 puchary

Tak, dostaniesz zaproszenie. Ostatnio 2 kielichy pokazało mi podpisanie umowy, a innym razem korespondencje. Zaproszenie to przepustka w inny świat. Z sumy XVII Wieża, zaproszenie i wyjazd wywróciłyby Twoje życie do góry nogami. Z posumy pojawiło się u Ciebie XIV Umiarkowanie, to również przekaz informacji, czyli zaproszenie. Księżyc może pokazywać ułudę nowego miejsca, bo tam gdzieś na świecie wcale nie jest łatwiej.

W każdym razie jestem bardzo ciekawa :) Może dopytaj kart, jak się zrealizuje Twoje marzenie o wyjezdzie do Stanów :)

Napisano

Moim zdaniem to dostaniesz to zaproszenie, szybciej niż myślisz, albo karty życzeniowe wyszły...

trzymam kciuki:-)

ps. pamiętam, że widziałam już u Ciebie raz wyjazd do Stanów...

• Maestro
Napisano

Wg mnie znajoma ponowi propozycję, czeka Was jeszcze intensywny kontakt i wyśle Ci to zaproszenie.

• Moderator
Napisano

Bardzio szybko dostaniesz zaproszenie, 8 buław to karta mówiąca, że coś już sie dzieje :)

Napisano
Znajoma rodziców ostatnio wspominała, ze mogłaby wysłać zaproszenie i pojechalabym do Niej na rok pod pretekstem opieki nad jej dziećmi, a potem zaczelabym sobie ukladac zycie w stanach.

Zakwaterowanie i wyzywienie na jej koszt i normalna wyplata 2000$.

W sumie pomysł niezły, ciekawa jestem czy mówiła to na serio.

Dobre karty, nie zastanawiaj się. Z sumowania HB - Wieża->Rydwan, ruszaj w świat. Cesarz potwierdza wiarygodność:-)

Napisano

dostaniesz na pewno jeśli nie teraz to na pewno do pół roku

Napisano

8 bulaw 6 bulaw 2 puchary

Kurcze mam dylemat... bo patrzac na karty to uwazam ze zaproszenie powinnaś dostac szybko...2 pucharów to pomocna dłon, pomoc ale gdyby zerknać na sume i HB (Cesarz i Wieza) to jestem na nie. Po pierwsze obie karty odpowiadaja na pytanie NIE. Po drugie....Cesarz siedzi i nic nie robi...a Wieża...moze wskazywac na niezrealizowane projekty i nagłe zmiany. Słowem jestem na NIE a nawet na TAK.

czekam z niecierp[liwościa na weryfikacje :)

i oczywiscie trzymam kciuki:)

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

tak dostaniesz zaproszenie,

HB VII Rydwan u mnie często pokazuje podróż ale taką którą waham się odbyć

Suma XVI WIEŻA to często przeprowadzka

2 kielichów + 6 buław = planowanie i osiągnięcie wyznaczonego celu, pokonanie trudności na drodze do celu

2 kielichów + 8 buław = korzystna współpraca, pozytywnie nastawiony wspólnik

Edytowane przez Ceres
  • 4 miesiące temu...
Napisano

Weryfikacja :

Temat jakos się rozmyl, ucichlo, brak kontaktu itp.

• Lubię to! 1