pretoria Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 T.egipski Już szmat czasu nie kładłam miesięcznych kart.... W marcu zamieszkamy z mym lubym, ponadto studentka, na praktyce (przez część marca), po powrót na studia i poszukiwanie pracy... Ogólna aura- królowa, 9, 3 pucharów wszystko No aura świetna wręcz, uczuciowa... Samopoczucie- 9 i król buław, 3pucharów Trochę bieganiny, ale bedzie dobre. Związek- SŁOŃCE, DIABEŁ, KOCHANKOWIE, 3buław No w związku ekstra, w diable widzę albo baraszkowanie albo mniej czasu spędzonego razem (praktyka, wracam późnym wieczorem). 3 buław, to też dążenie do trwałego związku, ale jedna ze stron lubi dominować (u nas oboje lubimy choć on jest bardziej ustępliwy ;P) Dom- giermek buław, MAG No w zasadzie dobrze, widać nową sytuację w życiu... Niespodzianka- 8pucharów, król denarów, DIABEŁ, 3pucharów Nie wiem, ale od razu na myśl mi przyszedł drobny skok w bok na imprezie... Co nie wchodzi w grę... A po namyśle, może impreza z moim Panem (??) Ogólnie to sporo 3pucharów... Cytuj
Gość Bethany Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 No dość uczuciowo będzie, miłość na pierwszym planie. Uważaj na wpadkę ! Samopoczucie : Będziesz aktywna, powinno być ok, jakieś imprezy mogą być w tych 3 Pucharach. Związek : No ładne karty, choć może jakaś zazdrość się wkradnie w tym Diable, albo seks pokazały po prostu karciochy ;P Dom : No będziesz coś tam działać, może coś zmienisz, jak o wystrój chodzi, no i naukę widać w tym Magu, albo rozmowy. Niespodzianka : Jakiś facet inny się pojawi? Ktoś z przeszłości? Bo tam 8 Kielichów. Diabeł obok 3 Kielichów to imprezy z alkoholem/seks/. Udanego miesiąca! Cytuj
Iwka78 Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 powiedziałabym, że bardzo dobry miesiąc przed Tobą:-) Ogólna aura- królowa, 9, 3 pucharów - będzie bardzo uczuciowa, będziesz skupiona na sobie, na swoim szczęściu i radości Samopoczucie- 9 i król buław, 3pucharów - możesz czuć się zmęczona zmianami, przeprowadzką, ale da Ci to wszystko dużo radości i zadowolenia Związek- SŁOŃCE, DIABEŁ, KOCHANKOWIE, 3buław - dużo, nieokiełznanego seksu:-) Dom- giermek buław, MAG - nowe miejsce, odnajdywanie się w nim, nowy początek Niespodzianka- 8pucharów, król denarów, DIABEŁ, 3pucharów nie wiem, czy tutaj jakichś problemów z praktykami nie będziesz mieć, ale nawet jeżeli, to dobrze się wszystko skończy Cytuj
pretoria Napisano 22 Lutego 2016 Autor Napisano 22 Lutego 2016 Związek- SŁOŃCE, DIABEŁ, KOCHANKOWIE, 3buław - dużo, nieokiełznanego seksu:-) Oby, zatem już czekam na marzec Dziękuję kobietki Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Lutego 2016 Maestro Napisano 22 Lutego 2016 Uważaj na osobę trzecią w związku co sie zaznaczyło u Ciebie w pozycji związek i w pozycji niespodzianka..Moze byc sporo imprez w tym miesiącu i planowanie wyjazdu. Cytuj
pretoria Napisano 22 Lutego 2016 Autor Napisano 22 Lutego 2016 Płci męskiej czy żeńskiej? Dziękuję :-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Lutego 2016 Maestro Napisano 22 Lutego 2016 Płci męskiej czy żeńskiej? Dziękuję :-) Męskiej; ) Cytuj
Ceres Napisano 24 Lutego 2016 Napisano 24 Lutego 2016 Ogólna aura- królowa, 9, 3 pucharów wszystko aura uczuciowa, radosna pod znakiem sprawiania sobie przyjemności Samopoczucie- 9 i król buław, 3pucharów coś sobie przeanalizujesz może buławianego Związek- SŁOŃCE, DIABEŁ, KOCHANKOWIE, 3buław seks i przeprowadzka Dom- giermek buław, MAG wiadomośc, zaproszenie, urządzanie domu Niespodzianka- 8pucharów, król denarów, DIABEŁ, 3pucharów jakaś zaskakująca propozycja, może od kogoś poznanego na imprezie aczkolwiek nie zdecydujesz sie na nią Cytuj
Lena75 Napisano 27 Lutego 2016 Napisano 27 Lutego 2016 Ogólna aura- królowa, 9, 3 pucharów wszystko No aura świetna wręcz, uczuciowa... Bedziesz działac...miesiąc wrecz idealny, pełne skupienie na emocjach i uczuciach. Samopoczucie- 9 i król buław, 3pucharówTrochę bieganiny, ale bedzie dobre. Tak pomyslałam ze moze sie wkrasc jakas nerwowosc w związku z przeprowadzka...ale potem "lajcik" Związek- SŁOŃCE, DIABEŁ, KOCHANKOWIE, 3buław No w związku ekstra, w diable widzę albo baraszkowanie albo mniej czasu spędzonego razem (praktyka, wracam późnym wieczorem). 3 buław, to też dążenie do trwałego związku, ale jedna ze stron lubi dominować (u nas oboje lubimy choć on jest bardziej ustępliwy ;P) No widac tu radośc z zamieszkania ....mnóstwo czułosci, namietności..:) Dom- giermek buław, MAGNo w zasadzie dobrze, widać nową sytuację w życiu... Zamieszkasz z czarusiem Niespodzianka- 8pucharów, król denarów, DIABEŁ, 3pucharówNie wiem, ale od razu na myśl mi przyszedł drobny skok w bok na imprezie... Co nie wchodzi w grę... A po namyśle, może impreza z moim Panem (??) Powrót jakiegos pana z przeszlosci który niekoniecznie musi wzbudzic w Tobie pozytywne wibracje Pomyslam ze mozesz byc dla niego troche nieprzyjemna co Ci przyniesie jakas satysfakcje Cytuj
pretoria Napisano 31 Marca 2016 Autor Napisano 31 Marca 2016 Wiecie co? Miesiąc nie był tak idealny jak pokazały karty... Owszem uczuć było dużo, seksu też, skoku w bok nie było, impreza tak i to taka z interwencją policji Spotkania rodzinne, wpadki nie (póki co nic mnie nie wiadomo ). Osoby trzeciej w związku nie było, chyba, że mój pies, który użarł mojego Pana- może to on w tym diable się ukazał (?) Powrót kogoś z przeszłości może i była, ale to smsowo- także mój Pan miał co czytać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi