liwet Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 Sprawa dotyczy zaginionej, starej, rodzinnej biżuterii.Wartość materialna niewielka, ale serdeczna pamiątka po ukochanej Babci i Mamie. Ukryłam ją w pewnym miejscu,o czym wiedzieli jedynie domownicy.Nie wiem co się z nią stało.Nigdzie nie ma.Trudno mi uwierzyć,że ktoś z bliskich mógł ją wziąć. Może sama, mając chwilę amnezji wyrzuciłam przypadkiem? Może jest jeszcze szansa,że się znajdzie? Próbowałam sama szukać odpowiedzi,ale bez rezultatu.Trwa to już dość długo,sytuacja w rodzinie nie jest najlepsza. Nie mogę sobie z tym poradzić. Proszę o pomoc. Cytuj
Auegamma Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 Witam, sądzę że na tej planecie nie ma ani nie było takiego jasnowidza który mógłby Tobie pomóc w tej sprawie. Pozdrawiam, Auegamma Cytuj
liwet Napisano 21 Lutego 2016 Autor Napisano 21 Lutego 2016 Poproś o wrózbę zgodnie z regulaminem. Dziękuję,za informację.Przepraszam,jeśli naruszyłam regulamin. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi