Skocz do zawartości

Rozkład urodzinowy 2016(ZWERYFIKOWANY)

Ceres

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Singielka, pracująca za granicą, kontrakt mam do połowy roku, usiłująca rozkręcić trochę swój biznes, wieczny niedosyt pieniędzy, bezdzietna, brak perspektyw na normalnego faceta ewentualnie jak się jakiś normalny trafi to przeważnie mnie nudzi.

Prezenty od losu - co samo przyjdzie w ciągu najbliższego roku

W uczuciach - X KOŁO FORTUNY, VI Buław. VIII Buław

odmiana losu, do tej pory było nie za fajnie w moich uczuciach więc Koło powinno się obrócić na lepsze, reszta kart też wygląda obiecująco,jakiś ognisty romans mnie czeka

W karierze - X KOŁO FORTUNY, IV Buław, Król Mieczy

Jakieś nowe możliwości otworzą się na mojej drodze, 4 buław to dom - w domu zajmuję się moim rękodziełem więc może dotyczy to tego. W królu mieczy albo nawiążę współpracę z taką osobą albo sama wypracuję sobie renomę.

W finansach - III CESARZOWA, Król Mieczy

Powinno byc stabilnie, ile wypracuje tyle dostanę.

W zdrowiu - As Buław, XII WISIELEC

Na zdrowiu w tarocie nadal się nie znam ale buławy z nogami mi się kojarzą, więc może mam uważać żeby czegoś nie uszkodzić albo złamać

Niespodzianka - As Monet, III Kielichów, XIV UMIARKOWANIE

jakoś ciążowe mi te karty wyglądają

Ostrzeżenie - Król Kielichów, XV DIABEŁ nie przesadzać z alkoholem, nie pogrążać w czarnych myślach, apatii

Na co zapracuję sama

W uczuciach - III Buław, X Mieczy, X Buław

Pożegnam przeszłość definitywnie

W karierze - Król Mieczy, Król Monet

osiągnę stabilizację, obstawiam, że mój sklep z rękodziełem stanie sie w końcu słynny i zacznie zarabiać na siebie

W finansach - VIII RYDWAN, V Mieczy

Powinno byc ok, bo będę bezwzględnie dążyć do celu czyli zarabiania pieniędzy.

W zdrowiu - As Mieczy, XVI WIEŻA

Jakiś zabieg mnie czeka

Najważniejsze wydarzenie tego roku: Król Buław, XIX SŁOŃCE

Chyba poznam faceta w typie buławianego

Efekty na koniec cyklu czyli kolejnych urodzin: IX PUSTELNIK, VI Kielichów, Paź Kielichów

A za rok będę mądrzejsza o doświadczenia z kolejnego roku i zakochana

Inne interpretacje mil widziane :)

Edytowane przez Ceres
  • Maestro
Napisano

nowy romans spadnie na Ciebie jak grom z jasnego nieba;) Będzie się działo, sporo zbliżeń fizycznych i namiętności miedzy Wami;)

świetnie sobie poradzisz, bo będzie tez koło Ciebie jakis mężczyzna, może rozwodnik lub wdowiec, ktory Ci pomoże

jakoś tak to mi się z ciążą kojarzy, uważaj na wpadkę, poza tym faktycznie coś z nogą, bo mi sie buławy też z nogami kojarzą

te karty jak najbardziej o ciąży mogą mówić lub o długotrwałym romansie z mężczyzną

Na co zapracuję sama

jakieś Twoje długotrwałe plany spala na panewce, wydaje mi się, ze ten facet, z którym będziesz będzie mówił, że jest po rozwodzie, a może byc w trakcie lub jego eks będzie Wam deptać po piętach, w związku z czym ciężko Ci będzie planować konkretny związek z tym panem

będziesz miała wsparcie dwóch mężczyzn, może ten Twój facet i jego kumpel;)

albo po trupach do celu, albo będzie Ci ładnie szło, ale zajdziesz w ciażę i trzeba będzie trochę sie pohamować z nadmiarem pracy

tez mi sie z zabiegiem skojarzyły te karty.....oby to nie było związane z ciążą...

poznanie konkretnego mężczyzny, ktory będzie o Ciebie mocno zabiegał, może byc starszy, masz samych króli w rozkładzie

Efekty na koniec cyklu czyli kolejnych urodzin: IX PUSTELNIK, VI Kielichów, Paź Kielichów

możesz byc matką samotnie wychowującą córkę

• Lubię to! 1
Napisano

Na moje się zakreci, moze nawet z kims kogo znasz,z przeszlosci. kolo moze mowic o powrocie czegos, 8 bulaw to karta duzej energii i zeslania jej, w koncu bulawy leca z nieba od Boga :) 6 bulaw to zadowolenie, triumf, fajne karty

Zmiana stanowiska , moze awans ;)

Pani swojego losu ale oszczedna, bedziesz planowac wydatki, chociaz od czasu do czasu mozesz sobie pozwolic na male szalenstwo

Jak dla mnie zaproszenia na imprezy, randki, ale umiar mowi o tym, ze to nie bedzie dla Ciebie jeszcze to, ewentualnie mozesz nie byc pewna czy chcesz w to wejsc

Ostrzeżenie - a tu nei ma kart ;P

Na co zapracuję sama

W uczuciach - III Buław, X Mieczy, X Buław - Nie chcę tu czarnowrozyc, ale to mi wyglada na sytuacje w ktorej mozesz chciec zwiazku ale niestety to nie wyjdzie

W karierze - Król Mieczy, Król Monet - zapracujesz na pieniadze i spokojny byt swoim planowaniem i rozsadnym planowaniem wydatko

W finansach - VIII RYDWAN, V Mieczy Bedzie ochota na wyjazd ale te plany sie rozplyna

W zdrowiu - As Mieczy, XVI WIEŻA Mozliwy zabieg

Najważniejsze wydarzenie tego roku: Król Buław, XIX SŁOŃCE Jakis buławowy ;)

Efekty na koniec cyklu czyli kolejnych urodzin: IX PUSTELNIK, VI Kielichów, Paź Kielichów Mam obawy czy nie wiaze sie to z bulawowym, i 3 bulaw z uczuc, mało optymistycznie mi to wyglada, nie widze tu stalego partnera

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

dzięki dziewczyny, nie wygląda to jednak tak różowo jak mi sie na poczatku wydawało a juz miałam nadzieje na zmiany w sferze uczuciowej szczególnie

zeedytowałam ostrzeżenie, nie wiem dlaczego mi zjadło karty :)

Edytowane przez Ceres
  • Maestro
Napisano
dzięki dziewczyny, nie wygląda to jednak tak różowo jak mi sie na poczatku wydawało a juz miałam nadzieje na zmiany w sferze uczuciowej szczególnie

zeedytowałam ostrzeżenie, nie wiem dlaczego mi zjadło karty :)

Ostrzeżenie mowi;żebyś uważała na faceta,żeby nie był uzależniony.

Napisano

Ostrzeżenie - Król Kielichów, XV DIABEŁ - prezent od losu na ktory nalezy uwazac. Mezczyzna ktory bedzie klamal, moze byc manipulantem, mowic ze kocha a tak nie czuc, byc nieszczery i Cie wykorzystywac.

Napisano (edytowane)

myślę, że to fajna zmiana dla singla:-) koło fortuny się obróci, i będzie aktywnie 6 buław i 8 buław - dużo kontaktów, bardzo towarzyski rok:-)

Będzie zmiana. Będziesz robić coś w zaciszu domowym, ale wydaje mi się, że król mieczy raczej to zakańcza, odcina Cię od tego.

Jesteś zaradna, płodna w talenty, także ten do zarobkowania, więc użyjesz swojej kreatywności i inteligencji i będzie dobrze:-)

Gdybyś była facetem... hm... to nie miałabym problemu:-) ale tak serio, to myślę, że możesz mieć jakieś spadki energii, osłabienia itp.

będzie szansa chyba na jakiś romans:-)

Ostrzeżenie - Król Kielichów, XV DIABEŁ no dla mnie to uwaga na osoby uzależnione od alko

Na co zapracuję sama

to tak jakbyś przestała obserwować co się dzieje i wzięła sprawy w swoje ręce, zawalczyła o te uczucia

jakichś dwóch panów się zaznacza - jeden bystry, a drugi bogaty:-)

będziesz kombinować

oj nie wiem...

jest facet na horyzoncie

eremita mi pokazuje takie momenty, kiedy wybieram swój własny rozwój, więc obstawiam, że na tym się skupisz; będą też pozytywne emocje, zakochanie:-)

powodzenia!

Edytowane przez Iwka78
Napisano

To ostrzeżenie wydaje mi sie, że to przestroga nie przed przed facetem alkoholikiem tylko mowa o mnie. Mam ostatnio takie napady doła, ide na imprezę i zapijam smutki alkoholem. Tak na umór, że nic potem nie pamiętam. Dlatego postanowiłam na jakis czas nie dotykac alkoholu. W Holandii to nie problem, ale jak wróce latem do PL wszyscy znajomi znowu będą sie złazili z alko i będą mnie kusić.

• Maestro
Napisano
To ostrzeżenie wydaje mi sie, że to przestroga nie przed przed facetem alkoholikiem tylko mowa o mnie. Mam ostatnio takie napady doła, ide na imprezę i zapijam smutki alkoholem. Tak na umór, że nic potem nie pamiętam. Dlatego postanowiłam na jakis czas nie dotykac alkoholu. W Holandii to nie problem, ale jak wróce latem do PL wszyscy znajomi znowu będą sie złazili z alko i będą mnie kusić.

Ale wtedy to raczej by się Królowa Kielichow pojawiła lub 7kielichow..

Napisano
Ale wtedy to raczej by się Królowa Kielichow pojawiła lub 7kielichow..

No chyba niekoniecznie, królowe określają osoby uległe podporządkowujące się, a króle rządzą. Mój charakter jest zdecydowanie dominujący.

• Maestro
Napisano
No chyba niekoniecznie, królowe określają osoby uległe podporządkowujące się, a króle rządzą. Mój charakter jest zdecydowanie dominujący.

Ok, z kazdym karty po swojemu gadają ;) Wg mnie król to mężczyzna, królowa kobieta i to mi się zawsze sprawdza;)

Napisano (edytowane)

No właśnie :) Jak rozkładam cos dla siebie to często gdy losuje karte okreslajacą siebie wychodzi mi ten Królik

Znalazłam w necie taka interpretację Króla Pucharów jako kobieta:

Królowie to osoby używające intelektu, władają i dlatego muszą opierać się na

swojej inteligencji, rozumie. Z wiekiem przychodzi doświadczenie, wiedza. To są

osoby które władają.

Królowe to osoby prowadzające uczucia, w parze z królem rządzą. On silna i

sprawiedliwą ręką, Ona doda uczuć, wyrozumiałości. Tutaj zgadzam się z

Przedmówczynią smile

Podsumowując: to może być kobieta dominująca, władcza, inteligentna, z

mocniejszym charakterem, gotowa rządzić, ale też uczuciowa, delikatna jeżeli

chodzi o sprawy sercowe, z mocną intuicją. Obecnie kobiety mają silne

charaktery, ale osobiście myślę, że karty obok ( o ile były, powinny coś

powiedzieć o niej więcej) wątpię by karty pokazały babochłopa

Edytowane przez Ceres
  • 11 miesięcy temu...
Napisano

Dziękuję za pomoc w interpretacji i z okazji urodzin Weryfikacja :)

Singielka, pracująca za granicą, kontrakt mam do połowy roku, usiłująca rozkręcić trochę swój biznes, wieczny niedosyt pieniędzy, bezdzietna, brak perspektyw na normalnego faceta ewentualnie jak się jakiś normalny trafi to przeważnie mnie nudzi.

odmiana losu, do tej pory było nie za fajnie w moich uczuciach więc Koło powinno się obrócić na lepsze, reszta kart też wygląda obiecująco,jakiś ognisty romans mnie czeka - ano trafił sie jeden nowy i jeden były w moim życiu

Jakieś nowe możliwości otworzą się na mojej drodze, 4 buław to dom - w domu zajmuję się moim rękodziełem więc może dotyczy to tego. W królu mieczy albo nawiążę współpracę z taką osobą albo sama wypracuję sobie renomę. - zmieniłam pracę

Powinno byc stabilnie, ile wypracuje tyle dostanę. - Tak planowałam i kombinowałam, że prawie cały rok było ok

Na zdrowiu w tarocie nadal się nie znam ale buławy z nogami mi się kojarzą, więc może mam uważać żeby czegoś nie uszkodzić albo złamać - kręgosłup mi się pochorował i wyskoczył halluks w prawej stopie

jakoś ciążowe mi te karty wyglądają - zmiana pracy, nie spodziewałam sie jej i nie planowałam, umowa na dłuższy okres czasu

Ostrzeżenie - Król Kielichów, XV DIABEŁ nie przesadzać z alkoholem, nie pogrążać w czarnych myślach, apatii -

Na co zapracuję sama

Pożegnam przeszłość definitywnie - chciałam sobie znaleźć faceta i znalazłam, trwałe to jednak nie było patrząc z perspektywy czasu męczył mnie związek z nim.

osiągnę stabilizację, obstawiam, że mój sklep z rękodziełem stanie sie w końcu słynny i zacznie zarabiać na siebie - Zmiana pracy z lepiej płatnej na mniej ale też mnie męczącą

Powinno byc ok, bo będę bezwzględnie dążyć do celu czyli zarabiania pieniędzy. - było ok

Jakiś zabieg mnie czeka - zabiegu nie było chyba że chodzi o błędna diagnozę dentysty w NL i dokończenie leczenia w PL

Chyba poznam faceta w typie buławianego - Ano poznałam, przez caly rok wychodził mi właśnie w kartach jako buławiany

A za rok będę mądrzejsza o doświadczenia z kolejnego roku i zakochana - A za rok jestem znowu singlem a mój związek z buławianym jest już przeszłością.

Inne interpretacje mil widziane :)

nowy romans spadnie na Ciebie jak grom z jasnego nieba;) Będzie się działo, sporo zbliżeń fizycznych i namiętności miedzy Wami;)

świetnie sobie poradzisz, bo będzie tez koło Ciebie jakis mężczyzna, może rozwodnik lub wdowiec, ktory Ci pomoże

jakoś tak to mi się z ciążą kojarzy, uważaj na wpadkę, poza tym faktycznie coś z nogą, bo mi sie buławy też z nogami kojarzą

te karty jak najbardziej o ciąży mogą mówić lub o długotrwałym romansie z mężczyzną

Na co zapracuję sama

jakieś Twoje długotrwałe plany spala na panewce, wydaje mi się, ze ten facet, z którym będziesz będzie mówił, że jest po rozwodzie, a może byc w trakcie lub jego eks będzie Wam deptać po piętach, w związku z czym ciężko Ci będzie planować konkretny związek z tym panem

będziesz miała wsparcie dwóch mężczyzn, może ten Twój facet i jego kumpel;)

albo po trupach do celu, albo będzie Ci ładnie szło, ale zajdziesz w ciażę i trzeba będzie trochę sie pohamować z nadmiarem pracy - wszystko się zgadza tylko, że na przeszkodzie stanął kręgosłup

tez mi sie z zabiegiem skojarzyły te karty.....oby to nie było związane z ciążą...

poznanie konkretnego mężczyzny, ktory będzie o Ciebie mocno zabiegał, może byc starszy, masz samych króli w rozkładzie

możesz byc matką samotnie wychowującą córkę

Na moje się zakreci, moze nawet z kims kogo znasz,z przeszlosci. kolo moze mowic o powrocie czegos, 8 bulaw to karta duzej energii i zeslania jej, w koncu bulawy leca z nieba od Boga :) 6 bulaw to zadowolenie, triumf, fajne karty

Zmiana stanowiska , moze awans ;)

Pani swojego losu ale oszczedna, bedziesz planowac wydatki, chociaz od czasu do czasu mozesz sobie pozwolic na male szalenstwo

Jak dla mnie zaproszenia na imprezy, randki, ale umiar mowi o tym, ze to nie bedzie dla Ciebie jeszcze to, ewentualnie mozesz nie byc pewna czy chcesz w to wejsc

Ostrzeżenie - Król Kielichów, XV DIABEŁ - prezent od losu na ktory nalezy uwazac. Mezczyzna ktory bedzie klamal, moze byc manipulantem, mowic ze kocha a tak nie czuc, byc nieszczery i Cie wykorzystywac.

Na co zapracuję sama

W uczuciach - III Buław, X Mieczy, X Buław - Nie chcę tu czarnowrozyc, ale to mi wyglada na sytuacje w ktorej mozesz chciec zwiazku ale niestety to nie wyjdzie

W karierze - Król Mieczy, Król Monet - zapracujesz na pieniadze i spokojny byt swoim planowaniem i rozsadnym planowaniem wydatko

W finansach - VIII RYDWAN, V Mieczy Bedzie ochota na wyjazd ale te plany sie rozplyna

W zdrowiu - As Mieczy, XVI WIEŻA Mozliwy zabieg

Najważniejsze wydarzenie tego roku: Król Buław, XIX SŁOŃCE Jakis buławowy ;)

Efekty na koniec cyklu czyli kolejnych urodzin: IX PUSTELNIK, VI Kielichów, Paź Kielichów Mam obawy czy nie wiaze sie to z bulawowym, i 3 bulaw z uczuc, mało optymistycznie mi to wyglada, nie widze tu stalego partnera

myślę, że to fajna zmiana dla singla:-) koło fortuny się obróci, i będzie aktywnie 6 buław i 8 buław - dużo kontaktów, bardzo towarzyski rok:-)

Będzie zmiana. Będziesz robić coś w zaciszu domowym, ale wydaje mi się, że król mieczy raczej to zakańcza, odcina Cię od tego.

Jesteś zaradna, płodna w talenty, także ten do zarobkowania, więc użyjesz swojej kreatywności i inteligencji i będzie dobrze:-)

Gdybyś była facetem... hm... to nie miałabym problemu:-) ale tak serio, to myślę, że możesz mieć jakieś spadki energii, osłabienia itp.

będzie szansa chyba na jakiś romans:-)

Ostrzeżenie - Król Kielichów, XV DIABEŁ no dla mnie to uwaga na osoby uzależnione od alko - w jego przypadku od pracy, alko nie pił prawie wcale

Na co zapracuję sama

to tak jakbyś przestała obserwować co się dzieje i wzięła sprawy w swoje ręce, zawalczyła o te uczucia

jakichś dwóch panów się zaznacza - jeden bystry, a drugi bogaty:-)

będziesz kombinować

oj nie wiem...

jest facet na horyzoncie

eremita mi pokazuje takie momenty, kiedy wybieram swój własny rozwój, więc obstawiam, że na tym się skupisz; będą też pozytywne emocje, zakochanie:-)

powodzenia!