Skocz do zawartości

samodzielne stanowisko

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziś rozmawiałam z dyr. kadr, która coś przebąkiwała o samodzielnym stanowisku dla mnie...

I tak mnie coś tknęło, i położyłam karty: czy po okresie próbnym w firmie X zaproponują mi samodzielne stanowisko?

10 pucharów, 2 pucharów, 6 denarów+XIV umiarkowanie - Suma HB VI kochankowie

W pucharach widać moje duże zadowolenie i porozumienie z firmą, dalej widziałabym, że jest szansa, że otrzymam jakąś propozycję...

ale te karty za bardzo życzeniówką mi pachną:-)))

jak myślicie?

Napisano

wedlug kart dostaniesz samodzielne stanowisko ale brakuje mi tu kart kasy, moze byc tak (kochanki) ze owszem bedzie to stanowisko ale mozesz sobie je lepiej wyobrazac niz sie zrealizuje

• Lubię to! 1
Napisano
wedlug kart dostaniesz samodzielne stanowisko ale brakuje mi tu kart kasy, moze byc tak (kochanki) ze owszem bedzie to stanowisko ale mozesz sobie je lepiej wyobrazac niz sie zrealizuje

W tej firmie jest jak w kalejdoskopie, wszystko jest możliwe.

Gość DoNogi
Napisano

Ja nie podsumowuję kart, więc patrząc na karty uważam, iż dostaniesz samodzielne stanowisko.

Jedynie co mi się w tych kochankach nasuwa, to to, że jeśli praca jest zmianowa, to będziesz się po prostu na tym stanowiskiem z kimś zmieniała, przekazując tej osobie całą zmianę.

Pozdrawiam.

Napisano

Czy ja wiem.. niekoniecznie. 10 pucharów na początku zawsze mówi mi, że staniemy w miejscu, nic się nie ruszy do przodu. Faktycznie pojawiła się taka propozycja w wyniku jakiejś rozmowy (2 puch + 6 denków), ale ostatecznie zostaniesz tam gdzie jesteś (Umiarkowanie).

Gość gość5
Napisano

a ja uwazam, ze dostaniesz samodzielne stanowisko ale nie tak szybko

Napisano
a ja uwazam, ze dostaniesz samodzielne stanowisko ale nie tak szybko

dyr. HR w czasie rozmowy przebąkiwała, że tak za pół roku i się zastanawiałam, czy powiedziała to po to, aby mnie zatrzymać, czy faktycznie jest taka szansa.

Napisano
no wlasnie umiar pokazuje około 7 m-cy

:)

a ja sobie jeszcze pomyślałam, że ta suma VI kochankowie pokazuje czerwiec, akurat wtedy mi wypadnie pół roku i wszędzie w kartach na pracę mam zmianę w tym czasie.

Zobaczymy, to nie tak długo, więc zobaczymy.

Może i tutaj zostanę.

Gość Bethany
Napisano

Dostaniesz na pewno, ale sądzę że Umiarkowanie i 6 Denarów odwlekają w czasie. No Umiar to gdzieś tak minimum pół roku.

Gość Euterpe
Napisano

czy po okresie próbnym w firmie X zaproponują mi samodzielne stanowisko? 10 pucharów, 2 pucharów, 6 denarów+XIV umiarkowanie

też jestem na nie:

- 10 pucharów na wstępie zamyka

- na każdej z tych kart można doszukać się parki (u mnie anioł z umiarkowania trzyma dwa kielichy, stopy ma w wodzie i na ziemi) lub więcej postaci

może być podwyżka, podpisanie korzystniejszej umowy, która da Ci większe poczucie bezpieczeństwa

Napisano

Samodzielne, albo takie "na zmianę " z kimś.. może jakas współpraca na wyższym szczeblu np kierownik i jego asystent... Tak bym powiedziała :)

Tylko że wg mnie w 6denarach też musisz się wykazać... I umiarkowanie trochę wydłuża .

Jeżeli karty pokazały że zostaniesz w tej firmie to myślę że polubisz tą pracę :)

Napisano
Samodzielne, albo takie "na zmianę " z kimś.. może jakas współpraca na wyższym szczeblu np kierownik i jego asystent... Tak bym powiedziała :)

Tylko że wg mnie w 6denarach też musisz się wykazać... I umiarkowanie trochę wydłuża .

Jeżeli karty pokazały że zostaniesz w tej firmie to myślę że polubisz tą pracę :)

No właśnie to stanowisko jest coś w tym stylu. Oficjalnie to jestem asystentką i współpracuję z handlowcem. Prawda natomiast jest taka, że to jest baaardzo samodzielne stanowisko i ja robię 90% naszej pracy, a on tylko 10%.

W tej chwili nie mam żadnej prowizji od sprzedazy, a robię więcej. I to nie jest tylko moje wyobrażenie o tej pracy, bo kiedy powiedziałam to Dyr. HR, to powiedziała, że tak myślała, że szybko do tego dojdę...

I z jednej strony chciałabym pracować na siebie, ale jest jeden problem - tu się handluje wirtualnym towarem, ludxie po prostu go sobie kradną;(

Ja już tą pracę lubię, tylko jedno mi przeszkadza- brak zasad.

Napisano
Dziś rozmawiałam z dyr. kadr, która coś przebąkiwała o samodzielnym stanowisku dla mnie...

I tak mnie coś tknęło, i położyłam karty: czy po okresie próbnym w firmie X zaproponują mi samodzielne stanowisko?

W pucharach widać moje duże zadowolenie i porozumienie z firmą, dalej widziałabym, że jest szansa, że otrzymam jakąś propozycję...

ale te karty za bardzo życzeniówką mi pachną:-)))

jak myślicie?

Tez uwazam ze dostaniesz to stanowisko, ale moim zdaniem gdzies koło lata :) Wczesniej chyba czekają Cie jeszcze jakies rozmowy.

Napisano

Czy po okresie próbnym w firmie X zaproponują mi samodzielne stanowisko?

Ostatnio 2 puchary pokazały mi podpisanie wiążącej umowy, taki sam wydźwięk mają VI Kochankowie.

6 monet to pieniążki za wykonaną pracę, gratyfikację finansową w przelewie pokazuje również XIV Umiarkowanie.

Za 6 miesięcy będzie to dla Ciebie satysfakcjonująca zmiana :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

***WERYFIKACJA***

stanowiska samodzielnego nie dostałam, ale też sama o to nie zabiegałam, bo stwierdziłam, że potrzebuję nabrać jeszcze doświadczenia.

Za to otrzymałam podwyżkę, którą jeszcze negocjacjami sobie podniosłam:-)

Mam przyjść za 3 miesiące po kolejną podwyżkę, tak jestem umówiona:-) i być może wtedy, jak już będę się pewniej czuła, to zawalczę o samodzielne stanowisko.

Prawda jest taka, że otrzymałam kilku klientów do samodzielnej obsługi, ale nie byłam wstanie się nimi zająć przez zbyt duże obciążenie obowiązkami....