Ceres Napisano 26 Lutego 2016 Napisano 26 Lutego 2016 A taka sobie prognostyczna podkowę rozłożyłam w ramach ćwiczeń Singielka, pracująca za granicą, po 30-stce, szukająca faceta i może lżejszej pracy. Zdrowie: Paź Buław znowu te buławy, na mojej karcie koleś stoi na jednaj nodze a ja mam problemy z prawą stopą szczególne, więc powiedziałabym, że mi będzie doskwierać bardziej niż zwykle. Uczucia: Król Pucharów, Królowa Pucharów Poznam kogoś kto mnie kompletnie zauroczy Finanse: Królowa Denarów Wypłata będzie, będę wydawać pieniądze, głównie na siebie Praca: X Buław Ciężko ale dam radę Rodzina/Dom: IV Mieczy Trochę się odizoluję od rodziny być może z braku czasu Ostrzeżenie: V Mieczy Nie angażować się w niepotrzebne, bezcelowe, nierealne sprawy, spory Niespodzianka: II Pucharów, Królowa Buław Spotkanie z facetem, który jest strasznym kobieciarzem Pomoc mile widziana Cytuj
gucio19 Napisano 26 Lutego 2016 Napisano 26 Lutego 2016 A taka sobie prognostyczna podkowę rozłożyłam w ramach ćwiczeń Singielka, pracująca za granicą, po 30-stce, szukająca faceta i może lżejszej pracy. Zdrowie: Paź Buław znowu te buławy, na mojej karcie koleś stoi na jednaj nodze a ja mam problemy z prawą stopą szczególne, więc powiedziałabym, że mi będzie doskwierać bardziej niż zwykle. Hmm ze zdrowiem mam małe doświadczenie żeby nie powiedzieć zerowe , pamiętam , że kiedyś ten paz pokazał mi tyle pozytywnej energii, że nawet problemy zdrowotne były na dalszym planie Uczucia: Król Pucharów, Królowa Pucharów Poznam kogoś kto mnie kompletnie zauroczy Skojarzyło mi sie odrodzenie jakiejś relacji albo poznasz kogoś "na powaznie" i będziecie zakochana para Finanse: Królowa Denarów Wypłata będzie, będę wydawać pieniądze, głównie na siebie Zainwestujesz w siebie, ewentualnie sprawisz komus podarunek, będziesz odpowiedzialna za swój budżet i raczej nie wydasz go lekka ręka... Praca: X Buław Uuu. ..no niezbyt fajnie. Ciężko, ale to przejściowe Rodzina/Dom: IV Mieczy Trochę się odizoluję od rodziny być może z braku czasu A mi jeszcze przyszło do głowy żebyś dbała o siebie... możesz się przeziebic stąd odizolowanie Ostrzeżenie: V Mieczy Nie angażować się w niepotrzebne, bezcelowe, nierealne sprawy, spory Jeśli bedzieokazja do zemsty to nie zniżaj sie do poziomu winnej osoby Niespodzianka: II Pucharów, Królowa Buław jakaś przyjaźń, albo miłe spotkanie raczej w ukryciu Spotkanie z facetem, który jest strasznym kobieciarzem Pomoc mile widziana Powodzenia ! 1 Cytuj
pretoria Napisano 27 Lutego 2016 Napisano 27 Lutego 2016 Zdrowie: Paź Buław Fajne, trochę bieganiny, a nawet jeśli się trafi jakieś przeziębienie to szybko minie. Uczucia: Król Pucharów, Królowa Pucharów No jakiś gościu zakręci Ci w głowie i to tak porządnie Finanse: Królowa Denarów Nie będziesz miała na co narzekać, kasa będzie... Praca: X Buław Możliwe zmiany, ale na lepsze tudzież awans/premia, będziesz usatysfakcjonowana ze swojej pracy Rodzina/Dom: IV Mieczy Kontakty nieco ograniczone Ostrzeżenie: V Mieczy Bądź ostrożna, ufaj tym, których dobrze znasz, uważaj na postępy, intrygi... Niespodzianka: II Pucharów, Królowa Buław Zauroczenie, fajne spotkanie, będziesz rozemocjonowana 1 Cytuj
Lena75 Napisano 27 Lutego 2016 Napisano 27 Lutego 2016 Zdrowie: Paź Buławznowu te buławy, na mojej karcie koleś stoi na jednaj nodze a ja mam problemy z prawą stopą szczególne, więc powiedziałabym, że mi będzie doskwierać bardziej niż zwykle. Mozliwe ze noga znowu bezdie doskwierac... Uczucia: Król Pucharów, Królowa Pucharów Poznam kogoś kto mnie kompletnie zauroczy No cos moze byc na rzeczy z tym Królem Pucharów... Finanse: Królowa DenarówWypłata będzie, będę wydawać pieniądze, głównie na siebie Ja tam mysle ze sie dwa razy zastanowisz zanim wydasz kase....Denarowa jest bardzo praktyczna i mocno stapa po ziemi...ale brak kasy nie powinnas narzekac Praca: X BuławCiężko ale dam radę Jak to zagranica...orka, orka i jeszcze raz orka. Rodzina/Dom: IV Mieczy Trochę się odizoluję od rodziny być może z braku czasu Moim zdaniem dokuczy Ci samotnosc i tesknota za domem... Ostrzeżenie: V MieczyNie angażować się w niepotrzebne, bezcelowe, nierealne sprawy, spory Ja bym dodała...walczyc do konca i sie nie poddawac. Niespodzianka: II Pucharów, Królowa Buław Spotkanie z facetem, który jest strasznym kobieciarzem Owszem spotkanie ...ale z kobieta, niezła flirciara, taka co potrafi zrobic niezły szum koło siebie i bierze od zycia to co najlepsze:) 1 Cytuj
Ceres Napisano 29 Lutego 2016 Autor Napisano 29 Lutego 2016 Dzięki może jeszcze ktoś coś doda ? Cytuj
Gość befimaka Napisano 29 Lutego 2016 Napisano 29 Lutego 2016 Zdrowie: Paź Buław Paź buław mówi, że wszystko jest ok. A u mnie stoi na obu łapach (Pagan Cats). Uczucia: Król Pucharów, Królowa Pucharów Ktoś Ci się spodoba, ale będzie to na zasadzie flirtu. Finanse: Królowa Denarów Pieniądze będą i poczujesz się jak Królowa. Praca: X Buław Może być podwyżka lub jakaś korzystna zmiana. Rodzina/Dom: IV Mieczy W domu będziesz bardziej wypoczywać, niż angażować się w życie domowe. Ostrzeżenie: V Mieczy Mów zawsze prawdę, bo mogą złapać Cię na kłamstwie. Niespodzianka: II Pucharów, Królowa Buław A może trafisz na korzystną ofertę pracy? Cytuj
silver Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 Zdrowie: Paź Buław Zdrowie i witalność dużo energii. Uczucia: Król Pucharów, Królowa Pucharów Wiosna i motylki w brzuchu Finanse: Królowa Denarów Kasy ci nie zabraknie może trafić się coś ekstra Praca: X Buław Fakt ciężka ta Twoja praca ale dasz radę. Rodzina/Dom: IV Mieczy Izolacja, stagnacja, wydaję się, że po ciężkiej pracy będziesz myślała tylko o odpoczynku. Ostrzeżenie: V Mieczy Kłótnie, nie wdawaj się w niepotrzebne dyskusje Niespodzianka: II Pucharów, Królowa Buław niespodziewanie zakochasz się. 1 Cytuj
Ceres Napisano 13 Marca 2016 Autor Napisano 13 Marca 2016 Dziękuję za pomoc Weryfikacja A taka sobie prognostyczna podkowę rozłożyłam w ramach ćwiczeń Singielka, pracująca za granicą, po 30-stce, szukająca faceta i może lżejszej pracy. Zdrowie: Paź Buław znowu te buławy, na mojej karcie koleś stoi na jednaj nodze a ja mam problemy z prawą stopą szczególne, więc powiedziałabym, że mi będzie doskwierać bardziej niż zwykle. - wywróciłam się na rowerze, mam wielkiego siniaka na lewej nodze i kuleje więc koleś z karty idealnie mnie opisał Uczucia: Król Pucharów, Królowa Pucharów Poznam kogoś kto mnie kompletnie zauroczy - odezwał sie do mnie koleś z którym miałam kiedyś krótki aczkolwiek upojny romans wakacyjny Finanse: Królowa Denarów Wypłata będzie, będę wydawać pieniądze, głównie na siebie - aaaa zaszalałam w sklepie kosmetycznym i sprzedało się coś z mojego rękodzieła więc dodatkowe pieniążki wpadły Praca: X Buław Ciężko ale dam radę - faktycznie ciężko było zwłaszcza, że praca do lekkich nie należy ale zaczynam sie przyzwyczajać Rodzina/Dom: IV Mieczy Trochę się odizoluję od rodziny być może z braku czasu - mało widywałam swoich domowników przez te 2 tygodnie, jak wstawałam to ich już nie było a jak wracałam to oni już spali Ostrzeżenie: V Mieczy Nie angażować się w niepotrzebne, bezcelowe, nierealne sprawy, spory Niespodzianka: II Pucharów, Królowa Buław Spotkanie z facetem, który jest strasznym kobieciarzem - a zupełnie niespodziewanie odezwał się do mnie facet z którym kiedyś coś mnie łączyło Pomoc mile widziana Zdrowie: Paź BuławFajne, trochę bieganiny, a nawet jeśli się trafi jakieś przeziębienie to szybko minie. Uczucia: Król Pucharów, Królowa Pucharów No jakiś gościu zakręci Ci w głowie i to tak porządnie Finanse: Królowa Denarów Nie będziesz miała na co narzekać, kasa będzie... Praca: X Buław Możliwe zmiany, ale na lepsze tudzież awans/premia, będziesz usatysfakcjonowana ze swojej pracy Rodzina/Dom: IV Mieczy Kontakty nieco ograniczone Ostrzeżenie: V Mieczy Bądź ostrożna, ufaj tym, których dobrze znasz, uważaj na postępy, intrygi... Niespodzianka: II Pucharów, Królowa Buław Zauroczenie, fajne spotkanie, będziesz rozemocjonowana Mozliwe ze noga znowu bezdie doskwierac... No cos moze byc na rzeczy z tym Królem Pucharów... -Lenka Król to w tym wypadku ja on jest królową Ja tam mysle ze sie dwa razy zastanowisz zanim wydasz kase....Denarowa jest bardzo praktyczna i mocno stapa po ziemi...ale brak kasy nie powinnas narzekac Jak to zagranica...orka, orka i jeszcze raz orka. Moim zdaniem dokuczy Ci samotnosc i tesknota za domem... Ja bym dodała...walczyc do konca i sie nie poddawac. Owszem spotkanie ...ale z kobieta, niezła flirciara, taka co potrafi zrobic niezły szum koło siebie i bierze od zycia to co najlepsze:) Paź buław mówi, że wszystko jest ok. A u mnie stoi na obu łapach (Pagan Cats). Ktoś Ci się spodoba, ale będzie to na zasadzie flirtu. Pieniądze będą i poczujesz się jak Królowa. Może być podwyżka lub jakaś korzystna zmiana. W domu będziesz bardziej wypoczywać, niż angażować się w życie domowe. Mów zawsze prawdę, bo mogą złapać Cię na kłamstwie. A może trafisz na korzystną ofertę pracy? Zdrowie: Paź Buław Zdrowie i witalność dużo energii. Uczucia: Król Pucharów, Królowa Pucharów Wiosna i motylki w brzuchu Finanse: Królowa Denarów Kasy ci nie zabraknie może trafić się coś ekstra Praca: X Buław Fakt ciężka ta Twoja praca ale dasz radę. Rodzina/Dom: IV Mieczy Izolacja, stagnacja, wydaję się, że po ciężkiej pracy będziesz myślała tylko o odpoczynku. Ostrzeżenie: V Mieczy Kłótnie, nie wdawaj się w niepotrzebne dyskusje Niespodzianka: II Pucharów, Królowa Buław niespodziewanie zakochasz się. Cytuj
Lena75 Napisano 15 Marca 2016 Napisano 15 Marca 2016 No cos moze byc na rzeczy z tym Królem Pucharów... -Lenka Król to w tym wypadku ja on jest królową Ceres...to Ty wychodzisz w meskich kartach ?? Cytuj
Ceres Napisano 16 Marca 2016 Autor Napisano 16 Marca 2016 Ceres...to Ty wychodzisz w meskich kartach ?? Przeważnie jako Król Pucharów albo Mieczy a potem się dziwie dlaczego nie potrafię sobie znaleźć samca alfa a jak jakiegoś faceta znajdę to robię z niego pantofla Cytuj
Lena75 Napisano 16 Marca 2016 Napisano 16 Marca 2016 Witaj w Klubie Też kiedyś tak miałam...aż trafiłam na mojego mężą i sama jestem pantoflem Cytuj
Ceres Napisano 16 Marca 2016 Autor Napisano 16 Marca 2016 Witaj w Klubie Też kiedyś tak miałam...aż trafiłam na mojego mężą i sama jestem pantoflem A tak wracając do Królów jako kobiety ja mam taką talię Tarot Manga, pierwiastki kobiece są zamienione na męskie i odwrotnie po to żeby zatrzeć różnice i nie nastawiać sie że postac mężczyzny na karcie musi oznaczać mężczyznę. Karty dworskie są zamienione miejscami król jest przed królową ale znaczenie królowej, która zamyka dwór jest takie jak w innych taliach króla.Oprócz 2 kart Kapłan i kapłanka też maja zamienione i miejsca i znaczenie. To jest np mój Rycerz Kielichów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi