Skocz do zawartości

kupię samouczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupię książkę Samouczek wróżki. Kabała ciotecznej babki.

Nigdzie nie mogę jej dostać. Może być w pdf.

• Administrator
Napisano

Trzy: to czasami pokazuje się na Allegro, więc włącz sobie subskrypcję i codziennie będziesz mieć raport, czy się pojawiło.

I to jest to samo co książeczka Juzmy, bo też jest to metoda zaprezentowana wcześniej właśnie przez niego, toteż śmiało możesz kupić zamiast tego - Juzmę.

Jednak w razie pilnej konieczności, jeśli masz parcie na tę akurat a nie inną książeczkę, to mogę Ci ją skserować w punkcie usługowym, koszt: cena xero; nie mam skanera, więc scan odpada.

• Administrator
Napisano

Przeczytałam Twoją wiadomość; czekam w takim razie na ew. zlecenie w połowie marca :)

Napisano

Ja ją posiadam, ale u rodziców na drugim końcu Polski. Będę być może u nich w kwietniu, jeśli do tej pory nie uda Ci się jej zdobyć, odezwij się do mnie, to zrobię Ci skany i prześlę w PDF za darmo.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ismer lub Reina. Czy którakolwiek z Was mogłaby podzielić się ze mną tym samouczkiem, na który się tak uparłam? Oczywiście pokryję wszystkie koszty

Napisano

Luz, jeśli naprawdę Ci szalenie zależy, to poproszę ich o wysłanie do mnie, sama ostatnio sobie o niej przypomniałam, bo zaczęłam ogarniać powoli klasyki. Mogę Ci ją jakoś ładnie powielić łącznie z dodaniem sztywnego grzbietu i wysłać potem pocztą, albo po prostu puścić na maila skan. Musiałabyś jednak poczekać do przyszłego tygodnia.

Napisano

czy mogę prosić o wersję pdf. również ?

na maila ;)

• Administrator
Napisano

Trzy, oferta Reiny jest lepsza, bo ona ma możliwość przesłania w pdf, czego ja nie mam.

Jeśli coś nie wyjdzie to oczywiście jestem do dyspozycji w formie xero :)

Napisano

Ismer, Reins, czy ktoras z Was moze rowniez przeslac mi ? Napisalam do obu na priv. I nic :( no komu tu trzeba dac buziaka by dostac ? Czy to dziala inaczej ? Pozdrawiam goraco

• Administrator
Napisano

Krokodylu czytaj uważnie bo... dwa razy nie będę pisać :D

No ale uczynię wyjątek ;p - otóż Reina ma możliwość zeskanowania i wysłania książki mailem, więc jest to opcja za free, ja zaś mogę jedynie zrobić xero w punkcie i wysłać pocztą. Więc są koszty. I tu jestem jako zawodnik rezerwowy.

No i jest to naprawdę to samo co Juzma, a jego można bez większego problemu upolować.

A po drugie - weź chłodny prysznic, celem uspokojenia gorącości krwi ;P - my tu nie mieszkamy i nie jesteśmy na etacie, stąd nie musimy odwiedzać forum codziennie.

Ale fakt: nic nie wpadło od Ciebie na PW, co świadczy o odhaczeniu regulaminu, ale już nie o tym, że go przeczytałaś, bo tam wyszczególnione jest, że PW można wysyłać i otrzymywać po napisaniu 10 postów ;););)

Napisano (edytowane)

...mój text ;) a więc, należy szybko żyć, jest póxniej niż nam się wydaje...

ej, nie taki z Ciebie zawodnik rezerwowy, skoro masz taki ładny kamień jako awatar ;)

Ismer wielkie dzięki za odp. jeszcze nie upolowałam;)

Czas ma dla mnie ogromne znaczenie ;) ale thx za odpowiedź i wytyczne ;)

gdyby któraś z was zechciała się ze mną podzielić to poproszę.

ps. naprawdę nie nocujecie Tu ? ;)

żart of course ;)

gdyby jednak podaje maila

[email protected]

Edytowane przez Krokodyldandi
  • Administrator
Napisano

A polujesz? bo jest zwierzyna :)

I naprawdę - słowo w słowo jest to to samo co u ciotecznej babki, tylko babka ma krótki wstęp, któremu mogę zrobić przystojne zdjęcie i wysłać Ci na maila.

Napisano

Reina, Ismer. Serdecznie dziękuję. Oczywiście poczekam grzecznie na pdf. W privie prześlę maila do siebie. Gdyby ktokolwiek potrzebował to oczywiście służę pomocą. Kochane jesteście dziewczyny. Serio. Teraz takie czasy, że mało kogo obchodzi pomoc zwłaszcza w takiej formie

Napisano

Babka ma fajna okładkę :) już prawie miałam ...

Juzma za droga :(

Jeżeli mogę prosić o PDF :)

Nie wiem jak mogę się odwdzięczyć ?

Pozdrawiam !

• Administrator
Napisano

Krokodyl - Juzma za drogi?? 10 zł kosztuje + wysyłka... ale jak chcesz babkę to Reina Ci ją załatwi :)

Napisano

Dzwoniłam w środę do rodziców i przy okazji poprosiłam o poszukanie książki w moim dawnym pokoju. Nic nie obiecuję, możliwe, że znajdą. Dam znać czy się udało, tylko proszę mi z góry wybaczyć gdyby nie wypaliło. Niestety gdybym chciała osobiście jej poszukać to czekałoby mnie 10 godzin jazdy... Ale chętnie sama ją uzyskam, więc prosze o cierpliwość.

Napisano

Dziekuje reins, cierpliwie poczekam. Ismer, niestety mam taka sytuacje, iż czasami acz nader często jestem

Bez własnych środków pieniężnych lub posiadam

Przysłowiowe trzy dwadzieścia : a moj man nie lubi gdy kręcę wahadełkiem, o astrologi udaje ze nic nie wiem wiec babkę tez przed nim chować bede, o sponsorowaniu jej wiec nie ma mowy. Babka dosyc tania a juzma strasznie droga bo ja znalazłam za 65, no ale moze nie tej szukałam ;) poczekam

Wiec na dobra dusze;)

Napisano (edytowane)

Droga reins, jezeli to mozliwe wyslalam mojego maila poprosze o pdf na niego.

Edytowane przez Krokodyldandi