Skocz do zawartości

jak przebiegnie randka z mężczyzną (ZWERYFIKOWANY)

maja895

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie, w ten poniedziałek mam mieć randkę z mężczyzną, bardzo się nią stresuję dlatego zapytałam kart o jej przebieg: wyciągnęłam 3 karty (bez odwracania) wyszło: 3 denary, Rycerz mieczy, Królowa Kielichów...

3 denary to chyba wlasnie taka randka, nawiązywanie kontaktu, wsółpraca, Rycerz mieczy w otoczeniu pozytywnych kart moze swiadczy ze ta randka bedzie jakas krótka, albo chodzi o komunikację, że będziemy duzo rozmawiac, królowa Kielichów to moze oznacza mnie, moze pojawią się u mnie jakies uczucia, moze gość ruszy moje serce....?

Jak myslicie?Czy moze zbyt kolorowo to widze?:flamenco:

Gość Linkinia
Napisano

3 denary, Rycerz mieczy, Królowa Kielichów --> HB III Cesarzowa

Zastanawiam się, czy spotkanie się odbędzie. Jeżeli tak, to myślę, że nie do końca będziesz zadowolona. Co prawda masz w sumie kart Cesarzową, która mówi o satysfakcji, ale... jakoś tego nie czuję.

3 denary są w porządku - poznacie się, porozmawiacie. Nie podoba mi się Rycerz mieczy, bo może randka będzie krótka albo o coś się posprzeczacie.

Nigdy nie lubię Królowej kielichów w rozkładach, bo mam wrażenie, że źle zwiastuje - że coś będzie nie tak, jak oczekiwaliśmy albo w ogóle do czegoś nie dojdzie.

Może przełożycie spotkanie...

Napisano

On ma do mnie specjalnie przyjechac bo jest z innego miasta....moze dlatego ten rycerz mieczy ze bedzie pedzil:D

Napisano
Witajcie, w ten poniedziałek mam mieć randkę z mężczyzną, bardzo się nią stresuję dlatego zapytałam kart o jej przebieg: wyciągnęłam 3 karty (bez odwracania) wyszło: 3 denary, Rycerz mieczy, Królowa Kielichów...

Chyba powinnaś uważać..Szybko wejdziecie na poziom wyżej a widać, że pan się nie patyczkuje..;-) Zrób mu rentgena, bo może być w związku..

Napisano

juz przeswietlalam go, z tego co wiem to nie ma nikogo..tzn.jest wolny...a po czym wnioskujesz ze tak szybkko przejdziemy na poziom wyzej(rozumiem ze chodzi o sex)?;)

Napisano

3 denary, Rycerz mieczy, Królowa Kielichów

3 denary to przeniesienie relacji na kolejny etap, w tym przypadku randka/ randki/ spotkania. To szlifowanie znajomości. Jedno z Was będzie reporterem (tu wskazuje na rycerza mieczy), będzie zadawał pytania, badał szczegóły. Co nie znaczy, że nie będzie mówił o sobie. Będzie osobą wiodzącą spotkanie. Ty będziesz słuchała, odpowiadała (raczej zdawkowo), uśmiechała się, popijała napój.

Wasze spotkanie to wspólny cel, ale jak to w 3 denarach bywa, różne drogi realizacji. Myślę, że zaangażowanie pana przyniesie widoczny efekt i zauważy on w Tobie zainteresowanie swoją osobą. Nie gap się na niego jak sroka w gnat. On takich spotkań miał sporo już za sobą, jego piękna polemika jest wyćwiczona, a nieśmiałość dawno zgaszona.

Trójka, wskazuje na możliwość romansu, może mówić, że jesteś tą trzecią lub po prostu prócz Ciebie też randkuje z kimś jeszcze innym.

Idź na luzie i nie dumaj zbytnio o Waszej przyszłości ;)

Gość ThePhoenix
Napisano

Tez tu widzę nieprzyjemnośc w tym rycerzyku a ta królowa to tez dla mnie taka nieszczęśliwa jest.

Napisano

myślę, że ogólnie będzie fajnie, ale wydaje mi się, że pan ma już pewien plan ne tę znajomość. A z pewnością wie czego chce. Karty pozytywne.

Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA: Tak jak niektóre z Was pisały była sprzeczka i nie dojdzie dzis do spotkania. Napisał mi po czasie ze niestety nie moze przyjechac i zeby na inny dzien przelozyc spotkanie. Zdenerwowałam się bo dlugo nie pisal aby potwierdzic spotkanie, dopiero jak sama do niego napisalam raczyl odpisac ze lipa.Wiec mu napisalam zeby sie juz nie umawiac i ze jak bedzie mial zamiar przyjechac to niech da znac i tyle. Wyszedl w tym wrednym rycerzyku;/

Edytowane przez maja895
Gość Linkinia
Napisano

Jak ja nie lubię takich osób, które umawiają się, a potem same nie odezwą się, że jednak nie mogą. A my mamy marnować czas, układać po nich plany. Bardzo, bardzo mnie to denerwuje. Dobrze mu odpisałaś. Na Twoim miejscu nie pisalabym pierwsza do niego już - przerabiałam taką relację. Tutaj nic dobrego nie wyniknie, jak facet tak podchodzi... u mnie nie wynikło.

Napisano

Jasne nie mam zamiaru pisac:)dziekuje za wszystkie wypowiedzi!pozdrawiam:)