Lena75 Napisano 28 Lutego 2016 Napisano 28 Lutego 2016 (edytowane) Matka...zona ...pracownik. Ogólna Aura : 6 Buław -Król Buław - 9 Pucharów Moga do mnie dotrzec jakies wiadomości dotyczace Króla Buław i mozliwe ze zakończy sie trudny okres. Zamkne jakies stare emocjonalne sprawy.Pomyslałam o moim tacie z którym mam nieco napięte stosunki....ale Buławiany jakos mi do niego nie pasuje. Ogólnie nie bedzie to najgorszy miesiąc. dom: 5 Pucharów - 10 Mieczy - 10 Buław Ups...jak dla mnie jakies nieciekawe te karty...chyba nie bedzie dobrze...przyszło mi na myśl ze moge kogos stracić w rodzinie. praca ; Król Buław - 7 mieczy - Gwiazda Wyglada na to ze w pracy bedzie mnie próbował oszukac jakis Królik ale wszystko dobrze sie skończy bo Gwiazda na koncu. uczucia : przy tasowanie wypadło 4 Monety Paź Mieczy - Sprawiedliwośc - 8 pucharów Pojawi sie jakas niepewność w uczuciach, mozliwy jakis kryzys lub poprostu wyjasnienie sobie czegoś.Moga nastapić jakieś zmiany w sferze emocjonalnej...od czegoś, lub kogos odejde? :/ niespodzianka: przy tasowaniu wypadło As Mieczy- Kochankowie Rycerz Pucharów - 3 buław - Rycerz Mieczy 1. Wyjasnienie sobie czegos z kimś. 2. Mozliwy flirt. 3. Mozliwa jakaś podróż 4 jakies zaskakujące wiadomości. Edytowane 28 Lutego 2016 przez Lena75 Cytuj
Iwka78 Napisano 28 Lutego 2016 Napisano 28 Lutego 2016 Ogólna Aura : 6 Buław -Król Buław - 9 Pucharów będzie energicznie, możliwe jakieś przemieszczanie się, krótkie wyjazdy i generalnie będziesz zadowolona dom: 5 Pucharów - 10 Mieczy - 10 Buław będzie jakiś smutek i rozczarowanie, ale na szczęście obie 10 to kończą praca ; Król Buław - 7 mieczy - Gwiazda mogą być jakieś zmiany, które nie będą Ci pasować, ale dobrze się zakończą, wyjdzie na dobre uczucia : przy tasowanie wypadło 4 Monety Paź Mieczy - Sprawiedliwośc - 8 pucharów możliwe jakieś słowne nieporozumienia, ocena realcji/sytuacji i jakieś odejście emocjonalne niespodzianka: przy tasowaniu wypadło As Mieczy- Kochankowie Rycerz Pucharów - 3 buław - Rycerz Mieczy możliwość wyjaśnienia pewnych spraw związanych z relacją damsko- męską, może też być lekkie wycofanie się z relacji/złapanie dystansu 1 Cytuj
pretoria Napisano 29 Lutego 2016 Napisano 29 Lutego 2016 Zajrzę w wolnej chwili, jak nie odpowiem do środy proszę o priv Cytuj
Gość Bethany Napisano 29 Lutego 2016 Napisano 29 Lutego 2016 Ogólna Aura : 6 Buław -Król Buław - 9 Pucharów Ładne karty, będzie aktywnie, widać Twoje zadowolenie, coś może Ci się udać - 6 Buław . dom: 5 Pucharów - 10 Mieczy - 10 Buław Coś się skończy, jakiś smutek będzie. Dużo ogólnie będzie na Twojej głowie. praca ; Król Buław - 7 mieczy - Gwiazda Ktoś może nie być do końca ok wobec Ciebie, ale finalnie powinno się skończyć dobrze. uczucia : przy tasowanie wypadło 4 Monety Paź Mieczy - Sprawiedliwość - 8 pucharów Jakieś nieporozumienie, dość chłodno może być, no i decyzja związana z uczuciami. niespodzianka: przy tasowaniu wypadło As Mieczy- Kochankowie Rycerz Pucharów - 3 buław - Rycerz Mieczy Rozmowa z kimś, być może odcięcie się - As Mieczy Kochankowie i na końcu Rycerz Mieczy. Cytuj
Ceres Napisano 29 Lutego 2016 Napisano 29 Lutego 2016 Ogólna Aura : 6 Buław -Król Buław - 9 Pucharów Coś ci się uda, król buław może mieć w tym swój udział i będziesz z siebie zadowolona dom: 5 Pucharów - 10 Mieczy - 10 Buław coś cię zasmuci, będzie ciężko ale te 10 buław na końcu mówi, że podołasz praca ; Król Buław - 7 mieczy - Gwiazda Nieszczerość buławianego, może probować cię okłamać ale wszystko wyjdzie na jaw (pasują mi te karty do aury) uczucia : przy tasowanie wypadło 4 Monety Paź Mieczy - Sprawiedliwośc - 8 pucharów jakieś nieporozumienie, rozmowa wyjaśniająca, która sprawi, że porzucisz temat niespodzianka: przy tasowaniu wypadło As Mieczy- Kochankowie Rycerz Pucharów - 3 buław - Rycerz Mieczy Różne pomysły, propozycje, plany pochodzące od dwóch osób. As Mieczy + Kochankowie - pogodzenie sprzecznych pomysłów, wypośrodkowanie, kompromis 1 Cytuj
pretoria Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 Ogólna Aura : 6 Buław -Król Buław - 9 Pucharów Będzie się sporo działo, ruch w sprawach uczuciowych. Będziesz zadowolona z tego mca lecz zabiegana. dom: 5 Pucharów - 10 Mieczy - 10 Buław Strata bądź łzy, nieszczęście, chłodna kalkulacja spraw... Z drugiej strony może też być chęć wprowadzenia zmian w związku, stąd ta chłodna kalkulacja tudzież odnowienie zerwanych kontaktów. praca ; Król Buław - 7 mieczy - Gwiazda W sumie to małe potyczki Cię napotkają, ale będzie dobrze. uczucia : przy tasowanie wypadło 4 Monety Paź Mieczy - Sprawiedliwośc - 8 pucharów Wyjaśnianie czegoś, próbowanie rozpoczęcia raz jeszcze, z innej strony. niespodzianka: przy tasowaniu wypadło As Mieczy- Kochankowie Rycerz Pucharów - 3 buław - Rycerz Mieczy Wiesz co, a ja bym rzekła (przy wypadniętych kartach), że walka między rozumiem, a czymś czego tak naprawdę by się chciało, coś co siedzi w głębi Ciebie. Patrząc na resztę kart, wyjaśniająca rozmowa. 1 Cytuj
silver Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 Ogólna Aura : 6 Buław -Król Buław - 9 Pucharów Aura zwycięstwa, sukces możesz świętować z Królem dom: 5 Pucharów - 10 Mieczy - 10 Buław stratę zapowiada 5 Pucharów, zakończenie jakiś spraw, po których będzie Ci ciężko. praca: Król Buław - 7 mieczy - Gwiazda Król zamieszany w nieczyste zagrania. Nie uda się zapędzić Cię w kozi róg. Wyjdziesz z sukcesem. uczucia : przy tasowanie wypadło 4 Monety- stałość co miałaś to masz. Paź Mieczy - Sprawiedliwość - 8 pucharów po kłótni zacznie się służbowe podejście i wejdziesz na nową drogę relacji niespodzianka: przy tasowaniu wypadło As Mieczy- Kochankowie Rycerz Pucharów - 3 buław - Rycerz Mieczy Rycerz pojawia się mi jak będzie płacz albo picie alkoholu. Może jakiś relaks w gronie rycerzy ? Cytuj
Lena75 Napisano 31 Marca 2016 Autor Napisano 31 Marca 2016 Ogólna Aura : 6 Buław -Król Buław - 9 Pucharów Moga do mnie dotrzec jakies wiadomości dotyczace Króla Buław i mozliwe ze zakończy sie trudny okres. Zamkne jakies stare emocjonalne sprawy.Pomyslałam o moim tacie z którym mam nieco napięte stosunki....ale Buławiany jakos mi do niego nie pasuje. Ogólnie nie bedzie to najgorszy miesiąc. Nawet nie wiem kiedy marzec zleciał Ogólnie aura była ok W królu Buław ukrywa sie facet którego poznałam w tym miesiacu.Człowiek "orkiestra" Wszedzie go pełno. dom: 5 Pucharów - 10 Mieczy - 10 Buław Ups...jak dla mnie jakies nieciekawe te karty...chyba nie bedzie dobrze...przyszło mi na myśl ze moge kogos stracić w rodzinie. W domu i w rodzinie wszystko w porządku. Na poczatku miesiąca zmarła nasza sąsiadka... praca ; Król Buław - 7 mieczy - Gwiazda Wyglada na to ze w pracy bedzie mnie próbował oszukac jakis Królik ale wszystko dobrze sie skończy bo Gwiazda na koncu. W związku ze w pracy mam sporo czasu, to pisze z Buławianym na necie. uczucia : przy tasowanie wypadło 4 Monety Paź Mieczy - Sprawiedliwośc - 8 pucharów Pojawi sie jakas niepewność w uczuciach, mozliwy jakis kryzys lub poprostu wyjasnienie sobie czegoś.Moga nastapić jakieś zmiany w sferze emocjonalnej...od czegoś, lub kogos odejde? :/ Generalnie ostygłam niespodzianka:przy tasowaniu wypadło As Mieczy- Kochankowie Rycerz Pucharów - 3 buław - Rycerz Mieczy 1. Wyjasnienie sobie czegos z kimś. 2. Mozliwy flirt. 3. Mozliwa jakaś podróż 4 jakies zaskakujące wiadomości. Duzo wymiany netowej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi