Skocz do zawartości

Oscar dla Leonardo DiCaprio? (ZWERYFIKOWANY)

Grahanka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Od tygodni bukmacherzy obstawiają Oscary. Faworytem do wygranej w kategorii aktor pierwszoplanowy jest wielokronie już nominowany Leonardo Di Caprio.

Czy DiCaprio w tym roku zdobędzie Oscara?

8 kielichów/ królowa mieczy/ XIII Śmierć

Rozczarowanie i pustka.

Pewnie tą szczęściarą będzie Brie Larson ;) (bo dla niej też położyłam karty: 10 monet/ królowa monet/ XIX Słońce)

Jakie są Wasze typowania, co podpowiadają Wam karty?

Edytowane przez Grahanka
karty dla Brie
Gość Linkinia
Napisano

Jak dla mnie to Oscar i w tym roku ominie Leo, a przypadnie kobiecie. Przez chwilę zastanowiłam się, czy może jednak Śmierć nie pokazuje zakończenia etapu oczekiwania - ale nie, 8 kielichów jest smutne i nie pasuje Królowa mieczy.

Drugie karty są bardzo ładne, wygrana jak najbardziej możliwa.

• Administrator
Napisano

Gdyby sądzić po Twoich kartach - to nie dostanie Oscara.

A czy na wszystkie kandydatury kładłaś karty?

Napisano

Weryfikacja, chyba wszystkim znana, obydwoje dostali Oscara:)

Już chciałam oczyszczać moje karty. Ale dziś, bez wątpienia mogę powiedzieć, że dobrze zobrazowały mi sytuację Leonardo. To nie złe karty, ale zła interpretacja :)

8 kielichów pokazało jego wcześniejsze zmagania o statuetkę, niedoceniony i wielokrotnie rozczarowany, a należało mu się może nawet bardziej niż za "Zjawę" - nie oglądałam. Królowa mieczy odcina przeszłość, a XIII Śmierć nieodwracalnie zmienia sytację. Z sumy XXI Świat - przecież dokładnie tak wygląda Oscar ;)

Karty Brie Larson są oczywiste, świeże jak ona sama. DiCaprio przebył długą drogę po Oscara i w końcu go otrzymał.

A czy na wszystkie kandydatury kładłaś karty?

Nie, na wybrane osoby, nie robiłam porównania.

Dziękuję za Wasz głos.

Napisano

Jak dla mnie piękny Leonardo powinien już dostać Oscara w pierwszej połowie lat 90 za role w "Co gryzie Gilberta Grape'a" :0

Gość Bethany
Napisano

Zgadzam się, a to już powinien być jego trzeci. Za Wilka z Wall Street też ! :)