Grahanka Napisano 28 Lutego 2016 Napisano 28 Lutego 2016 (edytowane) Od tygodni bukmacherzy obstawiają Oscary. Faworytem do wygranej w kategorii aktor pierwszoplanowy jest wielokronie już nominowany Leonardo Di Caprio. Czy DiCaprio w tym roku zdobędzie Oscara? 8 kielichów/ królowa mieczy/ XIII Śmierć Rozczarowanie i pustka. Pewnie tą szczęściarą będzie Brie Larson (bo dla niej też położyłam karty: 10 monet/ królowa monet/ XIX Słońce) Jakie są Wasze typowania, co podpowiadają Wam karty? Edytowane 28 Lutego 2016 przez Grahanka karty dla Brie Cytuj
Iwka78 Napisano 28 Lutego 2016 Napisano 28 Lutego 2016 kurcze... wygląda jakby miał nie dostać... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 28 Lutego 2016 Napisano 28 Lutego 2016 Jak dla mnie to Oscar i w tym roku ominie Leo, a przypadnie kobiecie. Przez chwilę zastanowiłam się, czy może jednak Śmierć nie pokazuje zakończenia etapu oczekiwania - ale nie, 8 kielichów jest smutne i nie pasuje Królowa mieczy. Drugie karty są bardzo ładne, wygrana jak najbardziej możliwa. Cytuj
Administrator Ismer Napisano 28 Lutego 2016 Administrator Napisano 28 Lutego 2016 Gdyby sądzić po Twoich kartach - to nie dostanie Oscara. A czy na wszystkie kandydatury kładłaś karty? Cytuj
Grahanka Napisano 29 Lutego 2016 Autor Napisano 29 Lutego 2016 Weryfikacja, chyba wszystkim znana, obydwoje dostali Oscara:) Już chciałam oczyszczać moje karty. Ale dziś, bez wątpienia mogę powiedzieć, że dobrze zobrazowały mi sytuację Leonardo. To nie złe karty, ale zła interpretacja 8 kielichów pokazało jego wcześniejsze zmagania o statuetkę, niedoceniony i wielokrotnie rozczarowany, a należało mu się może nawet bardziej niż za "Zjawę" - nie oglądałam. Królowa mieczy odcina przeszłość, a XIII Śmierć nieodwracalnie zmienia sytację. Z sumy XXI Świat - przecież dokładnie tak wygląda Oscar Karty Brie Larson są oczywiste, świeże jak ona sama. DiCaprio przebył długą drogę po Oscara i w końcu go otrzymał. A czy na wszystkie kandydatury kładłaś karty? Nie, na wybrane osoby, nie robiłam porównania. Dziękuję za Wasz głos. Cytuj
Lena75 Napisano 29 Lutego 2016 Napisano 29 Lutego 2016 Jak dla mnie piękny Leonardo powinien już dostać Oscara w pierwszej połowie lat 90 za role w "Co gryzie Gilberta Grape'a" :0 Cytuj
Gość Bethany Napisano 29 Lutego 2016 Napisano 29 Lutego 2016 Zgadzam się, a to już powinien być jego trzeci. Za Wilka z Wall Street też ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi