norsk Napisano 1 Marca 2016 Napisano 1 Marca 2016 Witajcie, jestem jutro umówiona na spotkanie z mężczyzna, z którym do tej pory przez wiele miesiecy utrzymywaliśmy tylko kontakt przez internet. Zapytalam kart jak przebiegnie to spotkanie: 8 KIELICHÓW p.o + RYCERZ PUCHARÓW p.p + KRÓLOWA PUCHARÓW p.p Wg mojej interpretacji 8 Kielichów mówi, ze powinnam porzucic stres i obawy towarzyszace temu spotkaniu.Rycerz Kielichów pokazuje,ze spotkanie przebiegnie w milej atmosferze, jest to dośc wrazliwy mężczyzna, który tez sie denerwuje ta sytuacja. Moze mnie w sobie na jakis sposob rozkochac <? >.Królowa Pucharów hmm mysle,ze chyba generalnie sie dobrze zrozumiemy, mamy dosc podobne charaktery, dogadamy sie.. Tak wiec chyba powinno byc dobrze Co myslicie? Cytuj
Beata39 Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 Troszke boisz się tego spotkania, w 8 pucharów widać lęk ale powinno być dobrze (nie potrafię interpretować kart odwróconych), będziecie nadawać na jednej fali. ale jakiś ruchów tu nie widać, tylko was w tych kartach. Takie dwie "romansowe" osoby nastawione na miłe spędzenie czasu. Powodzenia i miłej zabawy. Cytuj
norsk Napisano 2 Marca 2016 Autor Napisano 2 Marca 2016 Weryfikuje: Na poczatku bylo troche stresu, ale milo nam sie rozmawialo. Jestem pozytywnie zaskoczona Cytuj
norsk Napisano 3 Marca 2016 Autor Napisano 3 Marca 2016 p.o - pozycja odwrócona p.p - pozycja prosta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi