silver Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 Cześć. Jestem Sylwia, mam 35 lat. Pracuję na etacie jako pielęgniarka. Mam męża, nie mamy dzieci. Działamy w tym temacie. Marzec będzie dla nas miesiącem wyników w por. Genetycznej. Chodzę też na kurs bo dokształcam się cały czas. Mam w planach wrócić na studia. Tyle co mi wiadomo. Zobaczymy co czas pokaże. Marzec: Aura: Gwiazda, Mag, 7 Monet Miesiąc ładny, pełen nadziei, nauki ale na rezultaty przyjdzie mi poczekać Dom: Król Monet, Rycerz Pucharów, Mag Zostaną poczynione jakieś inwestycje czy zakup, Praca: Król Buław, Cesarz, 2 Buław Zostanę doceniona przez przełożonych. Finanse: 4 Mieczy, 8 Pucharów, Kapłanka Stagnacja, z czymś będę musiała się rozstać, zainwestuję pieniądze w naukę Uczucia: Rycerz Pucharów, Śmierć, 6 Mieczy Płacz, strata, śmierć, smutek. Zdrowie: Diabeł, 7 Mieczy, 2 Mieczy Coś może mnie uziemić, coś stracę ale też zyskam, 2 Mieczy mówi czasem o problemach z oczami. Niespodzianka: 7 Pucharów, 7 Mieczy, 2 Buław Część marzeń się spełni. Ostrzeżenie: 10 Buław, Pustelnik, 4 Buław Jakiś ciężar będę niosła w samotności. Podsumowanie: As Mieczy, Papież, Umiarkowanie Dobre pomysły, wsparcie, zgoda i stabilizacja. Dziękuję za każdą pomoc Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Marca 2016 Maestro Napisano 2 Marca 2016 Cześć Sylwia Aura marca pełna nadziei;wyczekiwania na coś,może jakieś rozmowy będą,ktoś da Wam nadzieję; ) Dom :ktoś miły Was może odwiedzić,może kolega albo kuzyn Praca :szef będzie Cię obserwował, masz u niego dobra opinię,może jakiś awans się szykuje? Finanse :nie będziesz się nimi zbytnio przejmowala,widać raczej skupienie na swoim zdrowiu Uczucia :z kimś się pozegnasz, pewnie z tym kto Was odwiedzi Zdrowie :jakiś stan zapalny może Ci się przytrafić,może potrzebny będzie zabieg Niespodzianka mi wygląda raczej na jakieś złudzenia,możesz czegoś nie dostrzec Uważaj na starszą osobę z rodziny,może mieć problemy z kręgosłupem Podsumowanie jest ok,jeśli problemy zdrowotne,to dobry lekarz pomoże,miesiąc skończy się przyzwoicie:) 1 Cytuj
Gość Bethany Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 Marzec: Aura: Gwiazda, Mag, 7 Monet Coś Ci się uda zrealizować, może to być związane z nauką/lub początkiem czegoś, na co czekałaś. Dom: Król Monet, Rycerz Pucharów, Mag No facet się zaznacza, może też coś kupisz, o czym wcześniej marzyłaś. Praca: Król Buław, Cesarz, 2 Buław Facet się zaznacza na wyższym stanowisku, może się zastanawia nad Tobą. Finanse: 4 Mieczy, 8 Pucharów, Kapłanka No chyba bez większych zmian, Kapłanka to może być leczenie. Uczucia: Rycerz Pucharów, Śmierć, 6 Mieczy Odcięcie się od jakiejś relacji, albo zmiana w niej, może to być też związane z wyjazdem kogoś. Zdrowie: Diabeł, 7 Mieczy, 2 Mieczy No jakiś stan zapalny, albo infekcja może się przydarzyć i konieczny będzie odpoczynek - 2 Miecze. Niespodzianka: 7 Pucharów, 7 Mieczy, 2 Buław Uhmmm coś okaże się inne w rzeczywistości, niż wcześniej myślałaś, tak mi się kojarzą te karty. 10 Buław, Pustelnik, 4 Buław No możesz być uziemiona w domu As Mieczy, Papież, Umiarkowanie- As Mieczy mi się kojarzy albo z nauką, albo z infekcją dróg oddechowych, tak czy siak będzie dobrze. Udanego miesiąca! i wszystkiego dobrego z okazji zbliżającego się Dnia Kobiet! Cytuj
Iwka78 Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 Cześć Sylwia, tu Iwona:-) Aura: Gwiazda, Mag, 7 Monet Gwiazda to też uzdrawianie, więc może ruszy do przodu jakieś leczenie, tym bardziej, że Mag to też może być dobry, wszechstronny lekarz, ale na efekty trzeba będzie jeszcze poczekać. Dom: Król Monet, Rycerz Pucharów, Mag Mogą być jakieś wydatki związane z przyjemnościami. Praca: Król Buław, Cesarz, 2 Buław Będzie bardzo energicznie, dużo będzie się działo. Nie wiem, czy nie będziesz poddana jakiejś ocenie. Finanse: 4 Mieczy, 8 Pucharów, Kapłanka tutaj, chyba zaznaczają się wydatki na leczenie. Uczucia: Rycerz Pucharów, Śmierć, 6 Mieczy Tutaj może być ciekawie, widziałabym tutaj dużą zmianę w emocjach. Nie dopatrywałabym się aż takich negatywnych zmian. Na pewno będą one duże, ale to nie znaczy, że zaraz złe. Zdrowie: Diabeł, 7 Mieczy, 2 Mieczy może jakieś przeziębienie, przemęczenie, może trzeba będzie zrobić jakieś dodatkowe badania, np. morfologię itp. Niespodzianka: 7 Pucharów, 7 Mieczy, 2 Buław będziesz próbowała coś uzyskać, ale nie wszystko uda się zrealizować. Ostrzeżenie: 10 Buław, Pustelnik, 4 Buław uważać, aby się nie przeciążyć i nie skupiać się tylko na tym, co w domu, czasami popatrzeć szerzej Podsumowanie: As Mieczy, Papież, Umiarkowanie no dla mnie to takie karty na leczenie, może będzie zaproponowany jakiś zabieg? powodzenia! 1 Cytuj
Ceres Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Aura: Gwiazda, Mag, 7 Monet Aura wyczekiwania na coś co jest twoim marzeniem Dom: Król Monet, Rycerz Pucharów, Mag Król Monet to sknera więc może będziesz na coś oszczędzać albo czeka cię jakiś poważny wydatek związany z domem Praca: Król Buław, Cesarz, 2 Buław Przełożony cie doceni albo pochwali Finanse: 4 Mieczy, 8 Pucharów, Kapłanka A może sobie pójdziesz na zwolnienie lekarskie i poodpoczywasz Uczucia: Rycerz Pucharów, Śmierć, 6 Mieczy Czyjś wyjazd wzbudzi w tobie poczucie żalu, końca czegoś. Zdrowie: Diabeł, 7 Mieczy, 2 Mieczy Nie mam pojęcia Niespodzianka: 7 Pucharów, 7 Mieczy, 2 Buław Bedziesz chciała wykonać jakis krok do przodu, masz wiele nadzieji związanych z tym ale cos cię przystopuje Ostrzeżenie: 10 Buław, Pustelnik, 4 Buław Nie izoluj sie od innych ludzi, nie bierz wszystkiego na siebie, pozwól sobie pomóc Podsumowanie: As Mieczy, Papież, Umiarkowanie Miesiąc zakończyć z poczuciem uporządkowania pewnych spraw, będzie nudno ale stabilnie i bezpiecznie. 1 Cytuj
gucio19 Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Cześć. Jestem Sylwia, mam 35 lat. Pracuję na etacie jako pielęgniarka. Mam męża, nie mamy dzieci. Działamy w tym temacie. Marzec będzie dla nas miesiącem wyników w por. Genetycznej. Chodzę też na kurs bo dokształcam się cały czas. Mam w planach wrócić na studia. Tyle co mi wiadomo. Zobaczymy co czas pokaże. Marzec: Aura: Gwiazda, Mag, 7 Monet Marzenia się spełnia ale nie w tym miesiącu, coś może ruszyc Miesiąc ładny, pełen nadziei, nauki ale na rezultaty przyjdzie mi poczekać Dom: Król Monet, Rycerz Pucharów, Mag Oszczędzanie, ktoś z domu może otrzymac/dac od kogoś /komus zaproszenie Zostaną poczynione jakieś inwestycje czy zakup, Praca: Król Buław, Cesarz, 2 Buław Zostanę doceniona przez przełożonych. Coś będzie zależeć od szefa. Coś ważnego. Finanse: 4 Mieczy, 8 Pucharów, Kapłanka Może postanowisz "przeczekac" gorsze czasy albo pojdziesz na urlop/zwolnienie. Stagnacja, z czymś będę musiała się rozstać, zainwestuję pieniądze w naukę Uczucia: Rycerz Pucharów, Śmierć, 6 Mieczy Płacz, strata, śmierć, smutek. Zmiana jakas, możliwy adorator na horyzoncie. Zdrowie: Diabeł, 7 Mieczy, 2 Mieczy Coś może mnie uziemić, coś stracę ale też zyskam, 2 Mieczy mówi czasem o problemach z oczami. Jakieś podstepne zapalenie, zwróć uwagę na zdrowie i jakieś "nieznaczace"drobiazgi, może nawet być jakiś błąd lekarza(mi 7 mieczy nie tak dawno pokazała bledna diagnoze) Niespodzianka: 7 Pucharów, 7 Mieczy, 2 Buław Część marzeń się spełni. Uważam że może dotyczyć spraw zawodowych,może unikniesz czegoś, albo odwrotnie nie unikaj obowiazkow , /szefa itp uważaj na złudzenia Ostrzeżenie: 10 Buław, Pustelnik, 4 Buław Nie zamykaj się w domu,nie unikaj ludzi, chętnie Ci pomogą, wyjdź z inicjatywa. Jakiś ciężar będę niosła w samotności. Podsumowanie: As Mieczy, Papież, Umiarkowanie Wyjdzie na Twoje możliwe rozmowy, rady od kogoś doświadczonego i starszego. Dobre pomysły, wsparcie, zgoda i stabilizacja. Dziękuję za każdą pomoc Wybacz że tak nieczytelnie ale mecze telefon Udanego miesiaca ! 1 Cytuj
silver Napisano 7 Maja 2016 Autor Napisano 7 Maja 2016 Tyle się działo w kwietniu, że zakręciłam się z weryfikacją Wyników nie mamy do teraz a jest już maj są jakieś opóźnienia. Napisałam o powrót na studia. Czekam na odpowiedź. Wyjechałam i szczęśliwie wróciłam ze Szkocji ( to w kwietniu). Dziękuję za pomoc w interpretacji 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi