Gość Linkinia Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 Sprawiłam sobie karty, tę samą talię, co wcześniej, bo żadna inna do mnie nie przemawiała. Zadałam kilka pytań, żeby wiedzieć, czy już jestem gotowa do pracy z Tarotem, czy potrzebuję dłuższej przerwy. Jak mi minie jutrzejsze wyjście na kręgle ze znajomymi? Nigdy w nie nie grałam XXI Świat, Rycerz buław, 5 buław --> HB VIII Siła Myślę, że bardzo sympatycznie. Poznamy się lepiej, pośmiejemy, a znajomy będzie nas uczył grać, bo jako jedyny sobie radzi. 5 buław to już kręgle i my - wybieramy się w piątkę Znajomi chcieli na kręgle zaprosić pewną osobę, ale ja z nią mam złą relację i z uwagi na mnie do niej nie dzwonili. W poniedziałek inna grupa znajomych jak zawsze się spotyka i do tej pory również i ja się pojawiałam. Ale owy pan przewodzi tej grupie i myślę, że wpłynie na nią, by mnie nie było. Może dziecinne, ale po co mamy się denerwować wzajemnie... Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że dostanę w poniedziałek zaproszenie na spotkanie? 8 kielichów, XVI Wieża, 7 buław --> HB IV Cesarz Wydaje mi się, że będę już myślała, że na pewno się nie odezwą i w tym momencie zadzwoni mi telefon... Będę się biła z myślami: iść, czy nie iść? Jak będzie wyglądała w poniedziałek moja relacja z kolesiem, który mnie tak wnerwił... Rycerz mieczy, Król mieczy, 2 kielichów --> HB II Kapłanka Wygląda na to, że będziemy mieć kontakt, który on sam zainicjuje. Zadzwoni/napisze lub zobaczymy się na tym spotkaniu (nie mam zajęć na uczelni, mieszkamy w innych dzielnicach). Będzie nerwowo, nastąpi ostra wymiana zdań, ale zawiesimy topór wojenny. Jak myślicie? Weryfikacja we wtorek Cytuj
Arcan Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 Wyjście na kręgle bardzo dobre... 5 kijów to dysharmonia... może pojawi się temat tej koleżanki, której nie lubisz? Nie dostaniesz teraz zaproszenia...dopiero za jakiś czas Ten koleś jest nieźle cięty, ale będzie się starał załagodzić sytuacje... Może być miły,,,ale uraza zostanie Cytuj
Gość Linkinia Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 Dziękuję bardzo Właśnie się dowiedziałam, że wszystkie tory do kręgli są już zarezerwowane, dlatego będziemy grać w bilard - na mojej karcie 5 buław jest pięciu mężczyzn z kijami Cytuj
Koma Napisano 4 Marca 2016 Napisano 4 Marca 2016 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że dostanę w poniedziałek zaproszenie na spotkanie? 8 kielichów, XVI Wieża, 7 buław Nawet jesli zaproszenie przyjdzie, to spotkanie bedzie opoznione/odwolane itp. Jak będzie wyglądała w poniedziałek moja relacja z kolesiem, który mnie tak wnerwił... Nerwowa atmosfera troche, ale jakbyscie mieli robic cos wspolnie czy tez dojsc do porozumienia. Rycerz mieczy, Król mieczy, 2 kielichów Cytuj
Gość Linkinia Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 WERYFIKACJA Jak mi minie jutrzejsze wyjście na kręgle ze znajomymi? XXI Świat, Rycerz buław, 5 buław --> HB VIII Siła Byliśmy na bilardzie, zagraliśmy w 6 osób (dzień wcześniej zaprosiłam kumpelę). Było bardzo sympatycznie, podobało mi się i na pewno jeszcze się tam wybiorę. Znajomy podpowiadał nam, jak się dobrze ustawić. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że dostanę w poniedziałek zaproszenie na spotkanie? 8 kielichów, XVI Wieża, 7 buław --> HB IV Cesarz Zaproszenie dostałam na wyjściu na bilard (piątek) - kolega powiedział, że mogłabym przyjść i że w tym semestrze spotkania nie będą w poniedziałek, tylko w inny dzień tygodnia. Tak więc w poniedziałek spotkanie nie spłynęło. Jak będzie wyglądała w poniedziałek moja relacja z kolesiem, który mnie tak wnerwił... Rycerz mieczy, Król mieczy, 2 kielichów --> HB II Kapłanka Wydaje mi się, że nie mogę stawiać kart na niego, bo wychodzą przekłamane. Pozostałe się przecież sprawdziły. Kontaktu nie było żadnego - tylko sobie o nim myślałam i się denerwowałam. Dziękuję za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi