Arcan Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 Kupiłam przyrząd do korekcji piersi. Za bardzo nie chce się rozpisywać, bo to wstydliwa sprawa. Ciekawią mnie osiągnięte efekty Co mi da stosowanie produktu N? wieża, gwiazda, głupiec Z początku nic... Dopiero po jakimś czasie zacznie działać i będę naprawdę zadowolona Gwiazda to wreszcie pozbędę się kompleksów... Głupiec na 3 to sama radość! Ta wieża...może początki będą trudne tj. nie będzie widać zmiany? Cytuj
gucio19 Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 Mówisz o próżniowej pompce? Od razu przyszło mi na myśl, ze w kartach mogły wyjść Twoje nadzieje- sprawdź dokładnie efekty uboczne stosowania tego przyrządu, żebyś sobie nie napytala biedy... wybacz Arcan, nie chce Cie zniechecac, ale jakos mi to krazy po glowie... ciekawa jestem jak inni to widza Cytuj
Arcan Napisano 3 Marca 2016 Autor Napisano 3 Marca 2016 Mówisz o próżniowej pompce? tak. Gucio sądzisz tak po tej wieży? Cytuj
Gość Linkinia Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 wieża, gwiazda, głupiec Wydaje mi się, że wszystko pójdzie okej. Początek może być trudny, może to będzie bolało? Wieża może mówić, że się troszkę rozczarujesz, może efekty będą widoczne później, niż myślisz. Gwiazda jest piękną kartą przy tym pytaniu, Głupca też widzę pozytywnie. Cytuj
gucio19 Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 Też,ale i z sumowania..chociaż jak spojrzałam tylko na pytanie to bez kart jakieś dziwne myśli mi przyszły do glowy. Dobrze, ze Linkinia lepiej to widzi ja chyba zbyt pesymistyczna sie robię... Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 Wieża to Twoje spojrzenie ( z góry zakładasz że się nie uda, masz chyba bardzo krytyczne spojrzenie co do własnej osoby) Gwiazda, stanowi o Twoich nadziejach- jakby samo urządzenie miało sprawić że pozbędziesz się kompleksów, a życie stanie się lepsze (kiedyś gwiazda, pokazała mi otworzenie się na ludzi, po wyzbyciu się jakiś kompleksów) a Głupiec- to początek, coś nowego. Sam przyrząd to dopiero początek drogi do oczekiwanego rezultatu. Z ciekawości sprawdziłam co to jest, całkiem fajna zabawka. Stosowałaś już może? Czy to bolesne? Cytuj
Arcan Napisano 4 Marca 2016 Autor Napisano 4 Marca 2016 Nie boli...Dopiero drugi dzień stosuje Jest to o tyle fajne,że nie wymaga interwencji chirurga... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 4 Marca 2016 Napisano 4 Marca 2016 Wieza- zburzy Twoje (gwiazda) oczekiwania. Gwiazda to karta marzen, czasem takich ktore sie nie spelniaja, bardziej to takie posiadanie nadziei , a głupiec cóz, widze go tu jako brak efektow, cos co sie nie sprawdza, jest takie o, niepowazne. Cytuj
adivino Napisano 5 Marca 2016 Napisano 5 Marca 2016 Myślę, że gdyby wieża miała mówić o zburzonych oczekiwaniach to byłaby po gwieździe. Tutaj zapowiada zmianę na lepsze, ale raczej minimalną, bo ten głupiec wygląda mi na coś mało skutecznego. Cytuj
Arcan Napisano 6 Marca 2016 Autor Napisano 6 Marca 2016 Krew mi poleciała!!!! Domyślcie się skąd... Po tej pompce próżniowej... Teraz ją lżej stosuje Ja głupca na 3 uznałam za samą radość.... Cytuj
Gość gość5 Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 pójdziesz w inną stronę- tzn. moim zdaniem przyrząd może nie przynieść takich efektów jakich byś się spodziewała Cytuj
Gość gość5 Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 Krew mi poleciała!!!! Domyślcie się skąd... Po tej pompce próżniowej... Teraz ją lżej stosuje Ja głupca na 3 uznałam za samą radość.... ło matko! też już nie śpisz .................. Cytuj
Gość befimaka Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 W tych kartach widziałabym raczej upadek Twoich marzeń i szukanie czegoś innego. Głupiec na końcu może też mówić, że nie przewidziałaś wszystkich konsekwencji. Cytuj
Arcan Napisano 6 Marca 2016 Autor Napisano 6 Marca 2016 ło matko! też już nie śpisz .................. Nie za to ucinam dwie drzemki w ciągu dnia... Nie umiem spać ''ciągiem'' Póki co jestem zadowolona, bo już widać efekty! Abstra***ąc od tego wypadku z krwią to wszystko ok Cytuj
Administrator Ismer Napisano 6 Marca 2016 Administrator Napisano 6 Marca 2016 (edytowane) Arcan, sorry, ale jak czytam o Głupcu że to ach i och i sama radość, to mi się jakoś dziwnie robi w środku ;p Przecież jest to początek, to ktoś niedoświadczony, a sytuacja: świeża, nie sprawdzona, to jeszcze brak kierunku. Bardziej przygoda, niż konkret, to jeszcze nie jest końcowy efekt. Na ogół Głupiec wpędza się w kłopoty, ponieważ nie przewiduje konsekwencji swoich działań. Jest kartą, której znaczenie odkreślają karty w jego pobliżu. A tu co: Wieża, Gwiazda, jedno wskazuje na zburzenie czegoś, drugie na marzenia, nadzieje. Nie wiem jak Ty, ale jak mam 3 karty to czytam je w takim porządku: 1 rzeczownik: określa CO - Wieża 2 przymiotnik: określa JAK - Gwiazda 3 wynik, spełnienie bądź niespełnienie oczekiwań, planów, zamierzeń Wszystkie razem opisują tło, atmosferę, okoliczności. Przy takich kartach to dla mnie ten odczyt byłby taki: Wieża określa CO - pompkę, ale nie jest to karta pozytywna w wymowie, najczęściej niesie nieprzewidzianą zmianę, tak jakby piorun pierdyknął w Twoją pompkę i zniszczył ją; ale też na samym wstępie określa, że nie tędy droga - i wskazuje, że można (a nawet trzeba) pomyśleć o czymś innym. Gwiazda mówi JAK ta pompka (przy Wieży) może zadziałać: to raczej Twoje oczekiwania / nadzieja jest większa niż osiągnięty efekt. Głupiec określa efekt końcowy: to przygoda, konkretu tu jeszcze nie będzie albo - klasycznie Głupcowo nie przewidziałaś konsekwencji swoich działań. Jeśli gdzieś pokazuje mi się Głupiec, to stanowi sygnał: zastanów się nad tym co zamierzasz zrobić, bo sytuacja jest młoda, jeszcze nie widzisz tego, nie przewidujesz, nie masz pojęcia co w konsekwencji może przynieść. Wszystko razem: efekt stosowania przyrządu nie będzie taki jak przewidujesz, Twoje nadzieje co do niego niweczy Głupiec jako spełnienie oczekiwań, bo on jest po prostu nieświadom tego, że ten przyrząd nie jest taki jakim on go widzi, nie zadziała tak jak przypuszcza, to jest etap prób i błędów a nie konkretnego rozwiązania, konkretnego oczekiwanego rezultatu. Może owszem przynieść coś doraźnie, widocznie, będziesz się cieszyć, ale nie wiesz jak to zadziała na dłuższą metę, bo o efektach ubocznych, które mogą wystąpić za jakiś - i to dłuższy czas - nikt nie powie, bo to nie leży w interesie wynalazcy ;p edit: żadna taka sprawa nie jest wstydliwa, po prostu jest i już. I naprawdę lepiej o "takich sprawach" mówić, bo można się czegoś ciekawego dowiedzieć zanim się zrobi coś "nie tak". Edytowane 6 Marca 2016 przez Ismer Cytuj
Arcan Napisano 6 Marca 2016 Autor Napisano 6 Marca 2016 (edytowane) Póki co jest super... Wreszcie mój biust pięknie wygląda Ismer, nawet krótkotrwałe efekty będą ok...po prostu nie chce iść do chirurga... Mam dokładnie taki produkt: Gwiazda + głupol to może być taka spontaniczna, choć chwilowa radość Edytowane 6 Marca 2016 przez Ismer połączenie postów Cytuj
Gość anhana Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 No i przede wszystkim wyszły arkana wielkie, czyli te efekty/ konsekwencje mogą być dla ciebie poważne, wieża to przykra karta, wtedy kiedy wychodzi na sygnifikatora osoby to znaczy, że trzeba jej się strzec, a tutaj chodzi o przedmiot. To co ci da stosowanie tego nie jest dla ciebie dobre, po prostu. To nie zadziała nie łudź się(wieża,gwiazda), to zwiększa ukrwienie, działa na chwilę, tak samo jak te przyrządy do powiększania ust. A twój organizm tym "wypadkiem" powiedział ci wyraźne nie. Cytuj
Administrator Ismer Napisano 6 Marca 2016 Administrator Napisano 6 Marca 2016 Arcan, to zrozumiałe, że ucieszą Cię nawet krótkotrwałe efekty, ale sama widzisz co narobiłaś ;p - myślę, że Głupiec m.in. chciał powiedzieć Ci, byś nie rzucała się na to tak radośnie jak żabka na majowy deszcz, tylko podeszłą do przyrządu z większą ostrożnością; generalnie Głupiec to jest także właśnie... brak ostrożności, bo to spontan, jeszcze nieświadom zagrożeń Cytuj
Arcan Napisano 6 Marca 2016 Autor Napisano 6 Marca 2016 :( Będę jeszcze używałam tego przez tydzień i zobaczymy efekty... Cytuj
lawa_7 Napisano 7 Marca 2016 Napisano 7 Marca 2016 Witam. to mój debiut na forum - ale z kartami kilka miesięcy. Twój wpis mnie sprowokował, ponieważ uważam że karty jasno pokazują niepowodzenia. Wieża - poważne ostrzeżenie, że zabiegi mogą przynieść więcej złego niż dobrego. Dosłownie - ruinę zdrowotną. Gwiazda - nadzieje i tylko nadzieje, wiarę i przy Głupcu - naiwność w tym względzie. W dodatku , tak już zupełnie życiowo - z czego składają się piersi ? Przede wszystkim z tkanki tłuszczowej + gruczoły piersiowe. Co taką pompka można powiększyć ? Na krótką metę może i działa, nie wiem w jaki sposób na gruczoły piersiowe, może po prostu z powodu podciśnienia napływ płynów, limfy i krwi, ale na dłuższą zostanie tylko rozciągnięta skóra. I tu bym uważała baaardzo. Nie wiem ile masz lat - ale imho lepsze małe i jędrne niż większe i wiszące. Skóra dla piersi jest mega ważna i weź to pod uwagę. Jeśli ją w ten sposób rozciągasz - to możesz im zrobić krzywdę. Cytuj
Arcan Napisano 7 Marca 2016 Autor Napisano 7 Marca 2016 Wrzucam krótki opis Prosty sposób na wklęsłe brodawki sutkowe Płaskie lub wklęsłe brodawki sutkowe mogą stanowić utrudnienie dla kobiet, pragnących karmić piersią. Niplette delikatne zasysa brodawkę do niewielkiego, plastikowego pojemnika w kształcie naparstka. Lawa trwałe efekty są ponoć po ok 3 tygodniach noszenia... Możliwe,że działa tak jak to opisałaś... Cytuj
babajaga33 Napisano 7 Marca 2016 Napisano 7 Marca 2016 Wieża w tym przypadku to dla mnie Twoje niezadowolenie i kompleksy, Gwiazda - nadzieje, ale Głupiec tutaj mówi mi, że płonne:-( niestety tak to widzę. Cytuj
lawa_7 Napisano 7 Marca 2016 Napisano 7 Marca 2016 Aaaa, czyli o chodzi o brodawki. Myślałam że to jakiś tajemniczy wynalazek na powiększenie piersi A tak to spoko - pewnie właśnie tak działa - rozciąga trochę skórę, potem już dzieciak zrobi swoje W tym wypadku to już nie wydają mi się takie dramatyczne te karty - te dwie ostatnie to nawet bardzo macierzyńskie Cytuj
Arcan Napisano 8 Marca 2016 Autor Napisano 8 Marca 2016 Ten produkt jest dla kobiet, które mają wklęsłe bądź płaskie sutki... Ta próżnia je tak ''wyciąga''.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi