Skocz do zawartości

jak dalej potoczy sie znajomosc?

Meganos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zaczelam sie spotykac od niedawna z Panem, wszystko byloby ok, ale...z tego co juz zauwazylam to On lubi imprezowac itd a ja raczej szukam kogos kto chcialby sie jakos ustabilizowac. Powiedzial mi w sumie, ze on szuka tylko powaznego zwiazku itd, ale ja nie wiem czy mu ufac.

zadalam pytanie: jak dalej potoczy sie moja znajomosc z Panem?

6 monet, 9 bulaw, kaplanka

pierwsza karta w sumie dobrze by tu wrozyla,9 palek to moze jakies moje obawy jak to wszystko sie potoczy, a ta kaplanka na koncu to jakas inna kobieta ma sie pojawic?

Napisano

Trochę inaczej patrze na te karty... 6 denarów to związki nierównych postaw... a 9 kijów to silna defensywa... Ty się bronisz, bo chyba wiesz,że nic z tego nie będzie... Kapłanka to Ty.... skrywane uczucia... Prawdopodobnie sama usuniesz się w cień

Gość gość5
Napisano

na mój gust to pan pójdzie w odstawkę

Napisano

Między wami jest jakaś tajemnica...może on jest w jakimś związku?? Jeżeli znajomość sie rozwinie to raczej na przyjacielskim gruncie..

Gość Linkinia
Napisano

6 monet, 9 bulaw, kaplanka

Związku tutaj nie widać. Wg mnie jedno z was się wycofa.

Gość Bethany
Napisano

Uhmmm też nie widzę związku, albo Ty się wycofasz, stąd Kapłanka, albo on coś tam może ukrywać

Napisano

Nie będziecie w związku, bo Twoje obronne nastawienie widoczne w 6 denarów (byle nie dać z siebie zbyt dużo, bo nie wiem, czy mu się należy)oraz w 9 różdżek - postawa wojownika, postawa obronna spowodują, że wyniuchasz jakąś rzecz, która całkowicie Cię od niego odrzuci.

• Maestro
Napisano

On może kogos poznac za jakis czas..

Napisano

Odczujesz, że dajesz z siebie więcej niż dostajesz i postanowisz sie wycofać z tej relacji.