Gość Bethany Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Jak spełnią się moje oczekiwania, że T przyjmie moje zaproszenie? Królowa Buław 4 Buław As Buław Z tych kart myślę, że przyjmie
Arcan Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Przyjmie! Jak najbardziej ! tak btw to ja też sprawdzam tarotem fejsa....
Gość Bethany Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 No miałyście rację! Najszybsza weryfka świata!
Gość Bethany Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Arcan, to stare dzieje, byliśmy razem na studniówce
JagodowaTruskawka Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Przyjęcie na fejsa to już podstawa związku! O ten post. Uśmiałam się prawdziwością tych słów
Arcan Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Jak zerwałam kontakt z moim ''kochankiem'' to pierwsze co go z fejsa wywaliłam:D Z fejsem nie ma żartów....
Gość Bethany Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 hahaha, a najlepsze że ja i mój facet nie mamy siebie w znajomych bo "on nie chce wiedzieć, co tam się dzieje" ;P ;D
Arcan Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 o...to niedobrze... nie możesz inwigilować jego koleżanek... Powiedz jeszcze,że statusu związku nie oznaczył?! Ja nie pozwole mojemu dziecku mieć konta na fejsie... :D:D:D:D
Gość Bethany Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Ma, że jest w związku ale za to ja nie mam ;P a co to kogo, Ci co mnie znają, to wiedzą ;D
Maestro Inez2503 Napisano 8 Marca 2016 Maestro Napisano 8 Marca 2016 Przyjmie na bank Karty mi sie ze znakiem Barana kojarzą, tak po 20 marca;)
Gość Bethany Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Inez, już przyjął, jakieś 5 minut po wysłaniu zaproszenia! Arcan, kurde pod Twoim wpływem dałam, że zaręczona jestem, a co mi tam ;P
Maestro Inez2503 Napisano 8 Marca 2016 Maestro Napisano 8 Marca 2016 Inez, już przyjął, jakieś 5 minut po wysłaniu zaproszenia! Arcan, kurde pod Twoim wpływem dałam, że zaręczona jestem, a co mi tam ;P Ha, ha nie zauważyłam;)
Arcan Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Mnie denerwowało,że mój były nie miał określonego związku na fb... W ogóle wkurzałam się jak jego koleżaneczki-sreczki, lajkowały mu zdjęcia, jakieś serduszka w komentarzach waliły... albo ogladał ich profile, a tam c*cki i dzióbki do słit foci wywalone:/
Arcan Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Nie nakręcam...tylko wspominam stare dzieje... A koleżanki mojego Ex-Dawida... buehehehhehe Baaaardzo trafne zdjęcie i podpis
Gość Bethany Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Btw, sorry że post pod postem, kto chce się wymienić fejsem, to pisać na priv
Arcan Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Mam dzisiaj jakiś specyficzny nastrój,,,dzień kobiet, a ja siedzę w podartych legginsach, bez makijażu, jem tłustą pizze i rozkminiam na forum ezo czemu mnie facet nie chce....:/ Spadam stąd, bo znów dostane jakieś ostrzeżenie:D za spam, offtop edit. Btw, sorry że post pod postem, kto chce się wymienić fejsem, to pisać na priv Taaaa,,,,Pokaże Wam twarz to będziecie egzorcyzmy odprawiać :/
Gość Bethany Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Arcan, jakie egzorcyzmy, ja mam na fejsie jedną fotę, w dodatku nie widać twarzy ;P
Gość anhana Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 haha a ja mam profilowe na zasadzie tego kota
Rekomendowane odpowiedzi