deliquium lunae Napisano 9 Marca 2016 Napisano 9 Marca 2016 Witajcie, Sytuacja jest taka. Jest mężczyzna, nie wiedziałam, czy jest wolny czy ma kogoś. Widziałam się z nim przelotnie ostatnio i zobaczyłam, że nosi obrączkę. Zdziwiło mnie to, bo nie podejrzewałam, go żeby był żonaty wnosząc po jego stosunku do mnie. Zapytałam karty, czy będziemy kiedyś razem jako para i oto co mi odpowiedziały (umówiłam się na 3 karty): 7 mieczy odwrócone królowa mieczy odwrócona Diabeł To znaczy, że jest przy nim królowa mieczy, czyli inna kobieta? Jednocześnie 7 mieczy to jakiś kamuflaż, a Diabeł też nie jest zbyt pozytywną postacią. Co o tym sądzicie?
dior1 Napisano 9 Marca 2016 Napisano 9 Marca 2016 Uważam, że ma kogoś. I jest bardzo nieszczery w stosunku do kobiet. Może na dwa fronty ciągnąć znajomości. Może mu tylko zależeć na przyjemnościach. Ale jak najbardziej, będzie zapewniał.. iż jest wolnym strzelcem
babajaga33 Napisano 9 Marca 2016 Napisano 9 Marca 2016 Wygląda na to, że jest podstępnym i nieszczerym gościem. Diabeł i 7 mieczy to kłamstwa, kłamstwa, kłamstwa...
deliquium lunae Napisano 9 Marca 2016 Autor Napisano 9 Marca 2016 OK, a czy te karty mogłoby oznaczać, że on nie jest żonaty (wiem jest obrączka, ale coś mi tu nie gra po prostu)? Pytanie zadałam "oficjalnie" takie, jak napisałam w poście, ale myśli niestety zamiast się na nim skupić krążyły wokół tematu "czy ta obrączka jest prawdziwa". Nie umiem tego sprecyzować, ale czuję jakiś rozdźwięk między tym jak się chce "sprzedać" w oczach otoczenia, a stanem wewnętrznym. Rzecz jest do sprawdzenia (mogę podpytać znajomych jak się okazja nadarzy), więc uważam, że ciekawa wróżba ogólnie .
Administrator Ismer Napisano 9 Marca 2016 Administrator Napisano 9 Marca 2016 (edytowane) Pytanie: czy będziecie razem jako para? Myślę, że nie, te karty nie są zapowiedzią bycia parą, w dodatku zgadzam się z przedmówczyniami, iż facet jest diabelnie nieszczery. Uważaj, byś nie dała się mu omotać, bo w takim wypadku trudno będzie Ci się wyplątać od uzależnienia od niego. edit: Nie umiem tego sprecyzować, ale czuję jakiś rozdźwięk między tym jak się chce "sprzedać" w oczach otoczenia, a stanem wewnętrznym. no właśnie... Edytowane 9 Marca 2016 przez Ismer
gucio19 Napisano 10 Marca 2016 Napisano 10 Marca 2016 A ja bym powiedziala, ze w jakiś sposób może być "zwiazany" z kobieta. Ale nie jest to związek..
Koma Napisano 10 Marca 2016 Napisano 10 Marca 2016 Ewidentnie nie jest szczery, niefajne te karty, trzymalabym sie z daleka.Mozliwe ze gosc szuka przygod, dla seksu, lub w jakis dziwaczny spoosob chce manipulowac otoczeniem.
bridaa Napisano 10 Marca 2016 Napisano 10 Marca 2016 odpowiadając na Twoje pytanie do kart "czy bedziecie parą" - Nie.
Gość befimaka Napisano 10 Marca 2016 Napisano 10 Marca 2016 Wydaje mi się, że Fałsz, to jego drugie imię. I nie będziecie parą, z czego powinnaś być zadowolona.
NarratorkaHorrorow Napisano 12 Marca 2016 Napisano 12 Marca 2016 Zapytałam karty, czy będziemy kiedyś razem jako para i oto co mi odpowiedziały (umówiłam się na 3 karty): 7 mieczy odwrócone królowa mieczy odwrócona Diabeł - Nie- po trzykroć. Pan jest w jakiejś relacji, jednak nie czuje się zobowiązany do monogami.Co gorsza nastawiony jest na branie, i zrobi wszystko by dopiąć celu.
JagodowaTruskawka Napisano 13 Marca 2016 Napisano 13 Marca 2016 Pytanie brzmialo czy bedziecie para. 7 mieczy odwrocone - klamstwa i do ktore mocno bola krolowa mieczy - kobieta diabel - klamstwa mozecie byc para ale nie dowiesz sie od niego prawdy ze sa inne lub inna
Gość gość5 Napisano 13 Marca 2016 Napisano 13 Marca 2016 nie będziecie i dla Ciebie tak lepiej- unikać takich typów
Gość Bethany Napisano 13 Marca 2016 Napisano 13 Marca 2016 No raczej coś kręci, choć z tych kart, to może być po rozstaniu, tak mi Mieczowa pokazuje, a Diabeł to jakaś toksyczna relacja, ale mogą też być kłamstwa i jego nieczysta gra. Uważaj na niego.
deliquium lunae Napisano 13 Marca 2016 Autor Napisano 13 Marca 2016 A czy na interpretację takiego rozkładu jakoś wpływa fakt, że kiedyś byliśmy razem?
Administrator Ismer Napisano 13 Marca 2016 Administrator Napisano 13 Marca 2016 Na interpretację nic nie ma wpływu, bo pytanie zadałaś na przyszłość, czyli na to co będzie, a nie o przeszłość. Są układy, gdzie uwzględnia się wpływ przeszłości na teraźniejszość i na przyszłość, ale z kartami przecież umawiasz się (czyli właśnie stosujesz konkretny rozkład) co która ma oznaczać. Dlatego zalecane jest, by pisać, co która karta ma oznaczać. Ty wyciągasz karty i na przykład czytasz je razem, ktoś inny czyta pierwszą kartę jako zdarzenia, które miały wpływ na to co jest teraz, drugą jako teraz a trzecią jako wynik, ja czytam w kolejności co - jak itp. Druga sprawa: nie ma określonego czasu weryfikacji, bo "kiedyś" w żaden sposób nie określa tego czasu, jest to temat nieweryfikowalny. No ale skoro już się zapędziłyśmy, to wszystkie odpowiedzi (jak rzadko kiedy) masz jednomyślne i na tym kończymy temat.
Rekomendowane odpowiedzi