Skocz do zawartości

Czy on jest wolny?

deliquium lunae

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie,

Sytuacja jest taka. Jest mężczyzna, nie wiedziałam, czy jest wolny czy ma kogoś. Widziałam się z nim przelotnie ostatnio i zobaczyłam, że nosi obrączkę.

Zdziwiło mnie to, bo nie podejrzewałam, go żeby był żonaty wnosząc po jego stosunku do mnie.

Zapytałam karty, czy będziemy kiedyś razem jako para i oto co mi odpowiedziały (umówiłam się na 3 karty):

7 mieczy odwrócone

królowa mieczy odwrócona

Diabeł

To znaczy, że jest przy nim królowa mieczy, czyli inna kobieta?

Jednocześnie 7 mieczy to jakiś kamuflaż, a Diabeł też nie jest zbyt pozytywną postacią.

Co o tym sądzicie?

Napisano

Uważam, że ma kogoś. I jest bardzo nieszczery w stosunku do kobiet. Może na dwa fronty ciągnąć znajomości. Może mu tylko zależeć na przyjemnościach. Ale jak najbardziej, będzie zapewniał.. iż jest wolnym strzelcem :)

Napisano

Wygląda na to, że jest podstępnym i nieszczerym gościem. Diabeł i 7 mieczy to kłamstwa, kłamstwa, kłamstwa...

Napisano

OK, a czy te karty mogłoby oznaczać, że on nie jest żonaty (wiem jest obrączka, ale coś mi tu nie gra po prostu)?

Pytanie zadałam "oficjalnie" takie, jak napisałam w poście, ale myśli niestety zamiast się na nim skupić krążyły wokół tematu "czy ta obrączka jest prawdziwa". Nie umiem tego sprecyzować, ale czuję jakiś rozdźwięk między tym jak się chce "sprzedać" w oczach otoczenia, a stanem wewnętrznym.

Rzecz jest do sprawdzenia (mogę podpytać znajomych jak się okazja nadarzy), więc uważam, że ciekawa wróżba ogólnie :).

• Administrator
Napisano (edytowane)

Pytanie: czy będziecie razem jako para?

Myślę, że nie, te karty nie są zapowiedzią bycia parą, w dodatku zgadzam się z przedmówczyniami, iż facet jest diabelnie nieszczery.

Uważaj, byś nie dała się mu omotać, bo w takim wypadku trudno będzie Ci się wyplątać od uzależnienia od niego.

edit:

Nie umiem tego sprecyzować, ale czuję jakiś rozdźwięk między tym jak się chce "sprzedać" w oczach otoczenia, a stanem wewnętrznym.

no właśnie...

Edytowane przez Ismer
Napisano

A ja bym powiedziala, ze w jakiś sposób może być "zwiazany" z kobieta.

Ale nie jest to związek..

Napisano

Ewidentnie nie jest szczery, niefajne te karty, trzymalabym sie z daleka.Mozliwe ze gosc szuka przygod, dla seksu, lub w jakis dziwaczny spoosob chce manipulowac otoczeniem.

Napisano

odpowiadając na Twoje pytanie do kart "czy bedziecie parą" - Nie.

Gość befimaka
Napisano

Wydaje mi się, że Fałsz, to jego drugie imię. I nie będziecie parą, z czego powinnaś być zadowolona. ;)

Napisano

Zapytałam karty, czy będziemy kiedyś razem jako para i oto co mi odpowiedziały (umówiłam się na 3 karty):

7 mieczy odwrócone

królowa mieczy odwrócona

Diabeł

- Nie- po trzykroć. Pan jest w jakiejś relacji, jednak nie czuje się zobowiązany do monogami.Co gorsza nastawiony jest na branie, i zrobi wszystko by dopiąć celu.

Napisano

Pytanie brzmialo czy bedziecie para.

7 mieczy odwrocone - klamstwa i do ktore mocno bola

krolowa mieczy - kobieta

diabel - klamstwa

mozecie byc para ale nie dowiesz sie od niego prawdy ze sa inne lub inna

Gość gość5
Napisano

nie będziecie i dla Ciebie tak lepiej- unikać takich typów

Gość Bethany
Napisano

No raczej coś kręci, choć z tych kart, to może być po rozstaniu, tak mi Mieczowa pokazuje, a Diabeł to jakaś toksyczna relacja, ale mogą też być kłamstwa i jego nieczysta gra. Uważaj na niego.

Napisano

A czy na interpretację takiego rozkładu jakoś wpływa fakt, że kiedyś byliśmy razem?

• Administrator
Napisano

Na interpretację nic nie ma wpływu, bo pytanie zadałaś na przyszłość, czyli na to co będzie, a nie o przeszłość.

Są układy, gdzie uwzględnia się wpływ przeszłości na teraźniejszość i na przyszłość, ale z kartami przecież umawiasz się (czyli właśnie stosujesz konkretny rozkład) co która ma oznaczać.

Dlatego zalecane jest, by pisać, co która karta ma oznaczać.

Ty wyciągasz karty i na przykład czytasz je razem, ktoś inny czyta pierwszą kartę jako zdarzenia, które miały wpływ na to co jest teraz, drugą jako teraz a trzecią jako wynik, ja czytam w kolejności co - jak itp.

Druga sprawa: nie ma określonego czasu weryfikacji, bo "kiedyś" w żaden sposób nie określa tego czasu, jest to temat nieweryfikowalny.

No ale skoro już się zapędziłyśmy, to wszystkie odpowiedzi (jak rzadko kiedy) masz jednomyślne i na tym kończymy temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...