Sanya Napisano 10 Marca 2016 Napisano 10 Marca 2016 Witajcie, mojemu chłopu coś zaczęło odwalać. Ma fochy, kaprysy, nie odzywa się do mnie. Kompletnie nie wiem o co mu chodzi i zaczyna mnie to martwić. Zadałam pytanie dlaczego się na mnie gniewa: 2 pucharów, Królowa monet, Wisielec - nie mam kompletnie pomysłu co to może oznaczać. Na pewno wiem, że może mu doskwierać to, że więcej zarabiam i w tamtym miesiącu ja zapłaciłam cały czynsz, a teraz on musiał i był niezadowolony z tego pomysłu, bo wg niego lepiej jest na pół. Ponadto musiałam mu kilka razy przypominać, że trzeba zapłacić i to też stanowiło iskrę zapalną.. Nie wiem, tak jakby inaczej wyobrażał sobie partnerstwo ze mną? Tak mi się kojarzy ten wisielec na końcu, że coś go mogło zaskoczyć.. A dodam jeszcze, że mój facet ostatnio zachowuje się jak ten karciany wisielec- zero aktywności, ruchu, ja też go przestaję interesować.. Rzuciłam jeszcze raz z innej talii 3 karty i z kolei pokazały: Śmierć, 5 pucharów, 6 buław- chyba przestało mu się podobać w naszym związku, nie czuje się szczęśliwy i też chyba ja się pokazałam w tej karcie ostatniej- dominuję i to go przytłacza.. Jaki będzie dziś miał do mnie stosunek: Kochankowie, Wisielec, 5 buław- no czułości zawieszone w próżni i będzie w bojowym nastroju, pewnie się znów pokłócimy. Jak potoczy się nasza relacja w ciągu najbliższego tygodnia: 9 buław, Głupiec, 5 mieczy- dystans będzie i wrogość, pojawia się próba ocieplenia kontaktów, ale chyba spali na panewce :/ Cytuj
dior1 Napisano 10 Marca 2016 Napisano 10 Marca 2016 2 pucharów, Królowa monet, Wisielec - Nio widać, że może być bierny. Ty odgrywasz tutaj główną rolę. On sam nie wie co ma z tym zrobić. A może Pan myśli o dalszym kroku? Posunięciu się dalej w znajomości. Tylko, jest lekko przytłoczony.. Ma pewien zastój, nie wie co ma robić. W sumie on również chciałby działać Śmierć, 5 pucharów, 6 buław- Coś tam się zmieniło w jego rozumowaniu, i również widać tutaj jego zgaszenie. Chociaż, ja widzę tutaj porozumienie, wspólną rozmowę. Kochankowie, Wisielec, 5 buław - W podświadomości, on darzy Ciebie dużym uczuciem.. jednak dzisiaj lekko się zdystansuje, jakby specjalnie chciał pokazać swoje niezadowolenie, bezczynność. Jakieś sprzeczki lekkie mogą być, lub wymiana zdań. Albo Pan będzie sam się bił z myślami. 9 buław, Głupiec, 5 mieczy- Widać przytłoczenie.. może być czasami lepiej. Słuchaj, a może ktoś mu coś głupiego nagadał... Hmm w tym 5 mieczy bym to widziała. Może ktoś zwrócił mu uwagę, iż może nie sprostać Twoim wymaganiom. Ludzie potrafią, różne głupstwa gadać. A facet to facet, musi czuć.. że jest na dominującej pozycji. Ja proponuję szczerą rozmowę Na kartce wypisanie swoich ukrytych problemów, i zaprezentowanie. Zapewnienie, że go bardzo kochasz. Może obejrzyjcie wspólny film - Próba ogniowa / Fireproof (2008) Lektor PL - video w cda.pl Bardzo fajny film, o dawaniu i braniu korzyści w związku ). Cytuj
Koma Napisano 10 Marca 2016 Napisano 10 Marca 2016 2 pucharów, Królowa monet, Wisielec-tez mi sie wydaje ze chodzi o jakies kwestie finansowe. Śmierć, 5 pucharów, 6 buław- cos sie zmienilo wedlug niego? Ale co , jakos karty mi nie mowia, nie sa jasne dla mnie . Jaki będzie dziś miał do mnie stosunek: Kochankowie, Wisielec, 5 buław-Poweidzialabym ze przytulanko, ktore jednak nie dojdzie do skutku i znowu moze pokazac focha. Jak potoczy się nasza relacja w ciągu najbliższego tygodnia: 9 buław, Głupiec, 5 mieczy- Znow dystans a potem przepychanki, ale Glupiec mowi ze wlasciwie bez sensownego powodu, on sam nie wie o co chodzi, jakby strzelil,focha w jakiejs kwestii, a sam nie wie dlaczego. Ogolnie wyglada jakby sie zachowywal bez sensu, Glupiec mi pokazuje taki upor, ale bez argumentow, upieranie sie przy czyms bo"ktos mi tak powiedzial" , albo "a bo tak", bez zastanawiania sie nad logika. Cytuj
Gość befimaka Napisano 10 Marca 2016 Napisano 10 Marca 2016 Zadałam pytanie dlaczego się na mnie gniewa: 2 pucharów, Królowa monet, Wisielec On odczuwa rozczarowanie i bardziej się kieruje teraz emocjami, niż uczuciami. A motorem tych fochów jest kompleks niższości. Śmierć, 5 pucharów, 6 buław Myślał, że w Waszym związku będzie inaczej. Faktycznie, chyba go przytłaczasz swoja osobowością. Jaki będzie dziś miał do mnie stosunek:Kochankowie, Wisielec, 5 buław Raczej nie będzie okazywał cieplejszych uczuć. W ten sposób będzie chciał okazać swoją wartość. Będzie podbudowywał swoje ego. Facetom często to pomaga. Pójdzie do swojej "jaskini", bo musi wszystko przemyśleć. Jak potoczy się nasza relacja w ciągu najbliższego tygodnia:9 buław, Głupiec, 5 mieczy Każde z Was okopie się na swojej pozycji. I nie będziecie się czuli dobrze w tej nowej sytuacji. Cytuj
bridaa Napisano 10 Marca 2016 Napisano 10 Marca 2016 Dobrze nie jest i w najbliższym tygodniu nie będzie. Na relację na ten tydzień karty złe, zagrywki 5-cio mieczowe są często takie poniżej pasa niestety. Przeczekaj ten czas i nie zaogniaj sytuacji, bo wisielcowy nastrój ciężko zmienić. Musi sam dojrzeć i przetrawić w sobie wszystko. Tak jak piszesz, może chodzić też o pieniądze. Cytuj
Ceres Napisano 11 Marca 2016 Napisano 11 Marca 2016 2 pucharów, Królowa monet, Wisielec - przeciąganie decyzji, ciche dni, separacja, kryzys, wycofanie po to żeby spojrzeć na ciebie (KRÓLOWA MONET) z dystansu Rzuciłam jeszcze raz z innej talii 3 karty i z kolei pokazały: Śmierć, 5 pucharów, 6 buław- czuje się nieszczęśliwy, czymś rozczarowany, zdominowany i przytłoczony Jaki będzie dziś miał do mnie stosunek: Kochankowie, Wisielec, 5 buław kochankowie + wisielec = wstrzymanie decyzji, opóźnienie kochankowie + 5 buław= danie sobie czasu na przemyślenie sytuacji Jak potoczy się nasza relacja w ciągu najbliższego tygodnia: 9 buław, Głupiec, 5 mieczy- kłótnia ale taką z wypominaniem, wywlekaniem wad Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 12 Marca 2016 Napisano 12 Marca 2016 dlaczego się na mnie gniewa: 2 pucharów, Królowa monet, Wisielec Relacja partnerska w której jesteście przestała mu odpowiadać, ów Pan czuje że to Ty jesteś górą w związku (bo zarabiasz więcej, bo umiesz lepiej gospodarować budżetem domowym, bo w wielu płaszczyznach jesteś od niego po prostu lepsza, bardziej konkretna) Z boku wygląda jakby ucierpiało jego ego (jak to? Kobieta ma w domu nosić spodnie?. Zupełnie jakby wywodził się z domu,w którym osoba która zarabiała więcej, była przysłowiową głową rodziny- i miała decydujące zdanie) Tą sytuacją jest przytłoczony- w wiśku- nie podejmuje żadnych działań, zdaje się na nurt. Patrząc na tożsame pytanie, wyciągnęte z innej talii tj. "Śmierć, 5 pucharów, 6 buław-"- to ów Pan poczuł jakąś zmianę,w Tobie. Gdzieś tam siedzi w nim, że inną Sanye poznał, a teraz ma Sanye odnoszącą sukcesy,silną i pewną swoich racji. Czuje się tym przytłoczony. Jaki będzie dziś miał do mnie stosunek: Kochankowie, Wisielec, 5 buław W tych Kochankach, to On sam nie wie w co "wpaść". Z jednej strony czuje do Ciebie uczucie, z drugiej=nie wie czy ta zmiana którą zauważył nie jest czymś zbyt wielkim dla niego, więc wisi sobie bezwładnie, apatycznie, co jakiś czas próbując podjąć jakieś działania. Patrząc na całokształt, na myśl nasuneły mi się drobne złośliwości z jego strony (Vpałek+Wisielec) Jak potoczy się nasza relacja w ciągu najbliższego tygodnia: 9 buław, Głupiec, 5 mieczy Uparł się przy swojej głupiej myśli i szybko nie odpuści. Będziecie się raczej mijać, atmosfere będzie można ciąć w powietrzu. Wiesz, patrząc na karty zastanawiam się czy On aby w jakąś depreche nie popadł? Wisielczyk okazuje się dwukrotnie w rozkładach, raz co gorsza przy V pałek.Może problem leży w tym że, sam z sobą poradzić sobie nie może, więc czeka. Cytuj
Lena75 Napisano 15 Marca 2016 Napisano 15 Marca 2016 2 pucharów, Królowa monet, Wisielec A czy ty w tej relacji( 2 puchary) nie nosisz spodni( królowa Monet)....Wisielec jest zmeczony tą sytuacja i mówiąc krótko, zaczyna miec wywalone . Cytuj
Gość Bethany Napisano 15 Marca 2016 Napisano 15 Marca 2016 2 pucharów, Królowa monet, Wisielec - Może mu brak partnerstwa zwyczajnie w Waszej relacji, stąd te 2 Kielichy. Poza tym może być zwyczajnie zmęczony i trochę znużony. Śmierć, 5 pucharów, 6 buław- Zaszła jakaś zmiana, może odczuwać żal jakiś wobec Ciebie, może rzeczywiście o Twoje jakieś tam osiągnięcia ( 6 Buław) Kochankowie, Wisielec, 5 buław No zastanawiał się będzie, wahał. Coś będzie wisieć w powietrzu między Wami, a potem kłótnia z tego może wyniknąć. 9 buław, Głupiec, [/b]5 mieczy- Oboje chyba będziecie dmuchać na zimne, 9 Buław to taka postawa obronna. Będą może podejmowane spontaniczne działania w tym Głupcu, aby poprawić atmosferę. Nie lubię karty 5 Mieczy, mnie zazwyczaj pokazuje, jak ktoś się czuje zraniony/skrzywdzony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi