Helszka Napisano 10 Marca 2016 Napisano 10 Marca 2016 Witam wszystkich na forum, Szczerze przyznam ,ze przegladam ezoforum reguralnie od jakiegos czasu i postanowilam sie zarejstrowac bo napewno nie raz bede potrzebowala pomocy w interpretacji rozkladow Jestem raczej poczatkujaca.... Znalazlam ciekawy rozklad ktory trafil sie w odpowiednim czasie. Jak bardzo go zauroczylas? 1. Ja w jego oczach (ogolnie) 2. Moja uroda, jak postrzega mnie fizycznie 3. Moja postawa osobowosc (jaka jestem dla niego?) 4. Jego skryte zyczenie zwiazane ze mna 5. Czy jest zainteresowany? 6.Rada od kart. Moje karty + interpretacja 1. Ja w jego oczach (ogolnie) Kolo Fortuny Kolo Fortuny w relacjach, czasem pokazuje mi nie pewne sytuacje, mysle ze w tym rozkladzie mowi mi ze on nie jest pewny co o mnie mysli badz ma mieszane uczucia, mozliwe ze zaczyna nowy etap w zyciu. 2. Moja uroda, jak postrzega mnie fizycznie Swiat Podobam mu sie 3. Moja postawa, osobowosc, jaka jestem Krol Bulaw Nasze relacje spotykaja sie rowniez na gruncie zawodowym, gdzie jestem na kierowniczym stanowisku, czy w tym wypadku Krol Bulaw oznacza ze on postrzega mnie jedynie przez pryzmat zawodowy? 4. Jego skryte zyczenie zwiazane ze mna Krolowa Denarow Zdobyc? Ale nic konkretnego 5. Czy jest zainteresowany? As mieczy Widzi mozliwosc, ale napewno racjonalnie podejdzie do sprawy 6. Rada kart 2 mieczy Powinnam otworzyc sie emocjonalnie. Z gory dziekuje za pomoc, H
Administrator Ismer Napisano 10 Marca 2016 Administrator Napisano 10 Marca 2016 http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/90909-regulamin-dzialu-interpretacji-rozkladow.html
Rekomendowane odpowiedzi