maja895 Napisano 12 Marca 2016 Napisano 12 Marca 2016 Witam. Ostatnio doszło do nieporozumienia po randce z chłopakiem który bardzo mi się podoba, niestety z mojej winy...wszystko sobie w miare mozliwosci wytlumaczylismy, ale dalej jest tak troche dziwnie.niby mamy sie ponownie spotkac bo jak twierdzi chce ale milczy od czwartku;/ Zapytałam kart tarota o naszą przyszłość relacji, rozkład zrobiłam z wielkich arkanów bez odwracania i wyszło: WIEŻA + Cesarzowa + Moc Ta wieza to ewidentnie zaistaniała sytuacja, cesarzowa moze chodzi o mnie ze to z mojej winy a moc jeszcze dobitniej pokazuje to.....no ale zapytalam o przyszłość....ehhh nic nie rozumiem, poprosze o pomoc;/:prosi: Cytuj
Grahanka Napisano 12 Marca 2016 Napisano 12 Marca 2016 Nie widzę dobrze tych kart. XVI Wieża - to rozwód, koniec, zburzenie tego co było. Trzeba zacząć od nowa. (kładąc trzy karty, pierwsza jest dla mnie odpowiedzią). Dalsze karty to tylko Twoje działanie w tym kierunku, a dokladnie to upór, zawziętość chęci kontynuowania tej znajomości. Myślę, że nie da się jej uratować. Zwróć uwagę na swoją intuicję, ona Ci podpowiada, że coś jest nie tak, szukasz pomocy w kartach. Karta VIII Mocy, nakazuje stanąć twarzą w twarz z rzeczywistością i wziąć odpowiedzialności za swoje czyny. Prawdopodobnie, pójdziesz na całośc, nie utrzymasz żądzy i zrobisz pierwsza krok, ale to nie przyniesie efektu. Cytuj
maja895 Napisano 12 Marca 2016 Autor Napisano 12 Marca 2016 faktycznie mnie korci bo chcialabym wyprostowac ta sytuacje...a po czym wnioskujesz ze nic z tego nie bedzie? Cytuj
Grahanka Napisano 12 Marca 2016 Napisano 12 Marca 2016 Po Wieży. Karta przestrzega, abyś nie trzymała sie kurczowo tej znajomości. Ona została zburzona. To Cie wzmocni (Siła). Z sumy Kapłan, miej zasady, nie narzucaj sie. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 12 Marca 2016 Napisano 12 Marca 2016 Wieza zmieni obecna sytuacje, czyli ta cisze, w Cesarzowej i Mocy widac Twoje dzialanie , jakbys dolozyla jeszcze jedna karte moglabym napisac czy sytuacja odwroci sie na korzysc czy niekorzysc, mam jednak przeczucie ze bedzie dobrze Z sumy wychodzi 9 czyli Pustelnik ale moze mowic to o becnej sytuacji Cytuj
maja895 Napisano 13 Marca 2016 Autor Napisano 13 Marca 2016 Macie rację nie wytrzymałam...chodziło to za mną caly dzien....miałam poczucie ze aby troche polepszyc sytuacje powinnam napisac cos do niego...juz nie drazyc tamtego tematu a ktory sie posprzeczalismy.napisałam zwyczajne ,, co slychac?:)" odczytał po paru dobrych godzinach i odpisał bardzo miło...wiec mam nadzieje ze to jednak poprawi obecną sytuację Cytuj
Ceres Napisano 13 Marca 2016 Napisano 13 Marca 2016 Karty mówią tylko, że on celowo sie do ciebie nie odzywa, a ty będziesz próbowała za wszelka cenę odbudować tą relację. Cytuj
Lena75 Napisano 15 Marca 2016 Napisano 15 Marca 2016 Po burzy wychodzi słońce Czasem trzeba zburzyc jakies wyobrażenia , aby na nowych fundamentach postawic coś nowego. Z tej sytuacji wyjdziesz zwycięsko.Dwie typowo kobiece karty Cesarzowa i Moc ...to tez karty zadzy i popedu.. Cytuj
Gość Bethany Napisano 15 Marca 2016 Napisano 15 Marca 2016 Ja bym chyba położyła kartę więcej, co tam po tej Mocy jest. Cesarzowa może mówić, że inicjatywa wyjdzie od Ciebie. Moc czasem mi pokazuje takie trochę "mocowanie się " dwóch osób. Nie ma rozstrzygnięcia tutaj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi