Skocz do zawartości

Relacja, najblizsze 3 miesiace

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestesmy związkiem od okoła miesiąca

Jak się potoczy nasza relacja na 3 miesiące?

Rycerz mieczy, 5 denarow, 9 pucharów, paź buław - Rycerz mieczy odpowiada mi jego postawie , jest to osoba wychodząca z inicjatywa, ma swoje zasady i to on najwiecej działa w relacji (jak to chłop). 5 denarów moze mówic o naszych obecnych zubożałych funduszach (mieliśmy w planach kilka wyjazdów ale pewnie nie wyjda, chociażby jutro była w planach jedna rzecz i nie wyjdzie), 9 pucharów czytam jako poczucie spełnienia i zadowolenia a paź buław rozmowy i wspólne granie w CS'a

Napisano

Ja tu widzę, że zaczniecie się kłócić. 9 pucharów, jak to 9- jest samotna. Paź buław sugeruje, że co najwyżej pozostaniecie w dobrych, przyjacielskich kontaktach.

Napisano
Rycerz mieczy, 5 denarow, 9 pucharów, paź buław

Moze nastapić jakas ostra wymiana zdań....5 Monet to karta braków i dla mnie samotnosci... 9 Pucharów zakniecie spraw emocjonalnych...Buławiany, lubi sie zabawic, on nie jest nastawiony na uczucia tylko na sex.

Gość Bethany
Napisano

Podobnie odczytuje te karty. Rycerz Mieczy dość często pokazuje mi kłótnie, 5 Denarów oznaczać może brak kontaktu między Wami. Poza tym z sumowania wychodzi Umiarkowanie, to też raczej chłodna karta na uczucia. 9 Pucharów to nie jest do końca spełnienie, tym bardziej że stoi obok 5 Denarów. No cóż, to tylko karty, oby się to nie spełniło ;)

Napisano
Jestesmy związkiem od okoła miesiąca

Jak się potoczy nasza relacja na 3 miesiące?

Rycerz mieczy, 5 denarow, 9 pucharów, paź buław - Rycerz mieczy odpowiada mi jego postawie , jest to osoba wychodząca z inicjatywa, ma swoje zasady i to on najwiecej działa w relacji (jak to chłop). 5 denarów moze mówic o naszych obecnych zubożałych funduszach (mieliśmy w planach kilka wyjazdów ale pewnie nie wyjda, chociażby jutro była w planach jedna rzecz i nie wyjdzie), 9 pucharów czytam jako poczucie spełnienia i zadowolenia a paź buław rozmowy i wspólne granie w CS'a

W wyniku jakichś sprzecznych opinii, nieporozumienia albo po prostu sprzeczki możesz zacząć odczuwać niedosyt, czegoś będzie ci w tej relacji brakować, nie ma tu kart takich typowo uczuciowych więc może dojdziesz do wniosku że ta osoba jest zbyt chłodna uczuciowo jak dla ciebie.

• 4 miesiące temu...
Napisano

O, była weryfikacja ale chyba w tym czasie był włam na forum i skasowało no alle

Weryfikacja

Foch ze strony pana z powodu zazdrosci o to ze mam swoje zycie i swoich znajomych. Nie odpisywał mi juz na wiaodmosci i zwiazek sie skonczyl w niecale 2 tygodnie po zalozeniu tematu , mielismy ciche zerwanie bez klotni i slow 'to koniec' bo pan po prostu przestal sie odzywac ;) Pozniej napisal tylko ze wpadnie odebrac swoje rzeczy ktore u mnie zostawil