JagodowaTruskawka Napisano 13 Marca 2016 Napisano 13 Marca 2016 Jestesmy związkiem od okoła miesiąca Jak się potoczy nasza relacja na 3 miesiące? Rycerz mieczy, 5 denarow, 9 pucharów, paź buław - Rycerz mieczy odpowiada mi jego postawie , jest to osoba wychodząca z inicjatywa, ma swoje zasady i to on najwiecej działa w relacji (jak to chłop). 5 denarów moze mówic o naszych obecnych zubożałych funduszach (mieliśmy w planach kilka wyjazdów ale pewnie nie wyjda, chociażby jutro była w planach jedna rzecz i nie wyjdzie), 9 pucharów czytam jako poczucie spełnienia i zadowolenia a paź buław rozmowy i wspólne granie w CS'a Cytuj
Sanya Napisano 15 Marca 2016 Napisano 15 Marca 2016 Ja tu widzę, że zaczniecie się kłócić. 9 pucharów, jak to 9- jest samotna. Paź buław sugeruje, że co najwyżej pozostaniecie w dobrych, przyjacielskich kontaktach. Cytuj
Lena75 Napisano 15 Marca 2016 Napisano 15 Marca 2016 Rycerz mieczy, 5 denarow, 9 pucharów, paź buław Moze nastapić jakas ostra wymiana zdań....5 Monet to karta braków i dla mnie samotnosci... 9 Pucharów zakniecie spraw emocjonalnych...Buławiany, lubi sie zabawic, on nie jest nastawiony na uczucia tylko na sex. Cytuj
Gość Bethany Napisano 15 Marca 2016 Napisano 15 Marca 2016 Podobnie odczytuje te karty. Rycerz Mieczy dość często pokazuje mi kłótnie, 5 Denarów oznaczać może brak kontaktu między Wami. Poza tym z sumowania wychodzi Umiarkowanie, to też raczej chłodna karta na uczucia. 9 Pucharów to nie jest do końca spełnienie, tym bardziej że stoi obok 5 Denarów. No cóż, to tylko karty, oby się to nie spełniło Cytuj
Ceres Napisano 16 Marca 2016 Napisano 16 Marca 2016 Jestesmy związkiem od okoła miesiąca Jak się potoczy nasza relacja na 3 miesiące? Rycerz mieczy, 5 denarow, 9 pucharów, paź buław - Rycerz mieczy odpowiada mi jego postawie , jest to osoba wychodząca z inicjatywa, ma swoje zasady i to on najwiecej działa w relacji (jak to chłop). 5 denarów moze mówic o naszych obecnych zubożałych funduszach (mieliśmy w planach kilka wyjazdów ale pewnie nie wyjda, chociażby jutro była w planach jedna rzecz i nie wyjdzie), 9 pucharów czytam jako poczucie spełnienia i zadowolenia a paź buław rozmowy i wspólne granie w CS'a W wyniku jakichś sprzecznych opinii, nieporozumienia albo po prostu sprzeczki możesz zacząć odczuwać niedosyt, czegoś będzie ci w tej relacji brakować, nie ma tu kart takich typowo uczuciowych więc może dojdziesz do wniosku że ta osoba jest zbyt chłodna uczuciowo jak dla ciebie. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Napisano 3 Sierpnia 2016 O, była weryfikacja ale chyba w tym czasie był włam na forum i skasowało no alle Weryfikacja Foch ze strony pana z powodu zazdrosci o to ze mam swoje zycie i swoich znajomych. Nie odpisywał mi juz na wiaodmosci i zwiazek sie skonczyl w niecale 2 tygodnie po zalozeniu tematu , mielismy ciche zerwanie bez klotni i slow 'to koniec' bo pan po prostu przestal sie odzywac Pozniej napisal tylko ze wpadnie odebrac swoje rzeczy ktore u mnie zostawil Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi