Skocz do zawartości

Życie uczuciowe w ciągu 6 miesięcy

Gość Bethany

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Bethany
Napisano

Jak będzie wyglądało moje życie uczuciowe w ciągu następnych 6 miesięcy?

Rycerz Buław Rycerz Kielichów 4 Buław

W stałym związku jestem od 9 lat, zaręczona. Rycerz Buław może pokazywać podróże w związku z pracą Lubego, tak mi się przynajmniej wydaje ;). 4 Buław mi się kojarzy z wiciem gniazdka, urządzaniem. Chyba powinno być dobrze i stabilnie.

• Maestro
Napisano

Na pewno sporo będzie się działo, uważaj, bo masz koło siebie jakiegoś wielbiciela, który w pewnym momencie może delikatnie dawać do zrozumienia, że mu się podobasz;). W 4 buław widać Twoje wesele ;)

Gość Bethany
Napisano

Z tym wielbicielem ciekawe- swoją drogą, oni zawsze się pojawiają w najmniej odpowiednich momentach ;P

Dzięki Inez :*

Napisano

Zgadzam się z Inez co do tego wielbiciela, Rycek kielichów to taki koleś, który przyjdzie, zawróci w głowie i odjedzie w siną dal.

Napisano

Jak dla mnie to dalej będziesz tworzyć związek... ten rycerz może mówić też o ciepłej atmosferze między Wami

• Moderator
Napisano

miła, ciepła atmosfera :) przygotowania i zaabsorbowanie ślubem, wszystko ślicznie będzie się układać :)

Napisano

dobrze bedzie, bardzo dobrze. Jeśli nie mieszkacie razem to możecie zamieszkać.

Może pojawić sie też ktos drugi obok Ciebie, jakby nie było masz tu dwóch mężczyzn :-). Jakis wielbiciel może się uaktywnic.

Napisano

Będzie dwóch panów, z jednym z nich pisany jest Ci ślub :) Natomiast ten drugi to jakiś nowy, przelotny wielbiciel ;)

Napisano

No widac tu sporo aktywnosci i dwóch mężczyzn :)

Napisano
Jak będzie wyglądało moje życie uczuciowe w ciągu następnych 6 miesięcy?

W stałym związku jestem od 9 lat, zaręczona. Rycerz Buław może pokazywać podróże w związku z pracą Lubego, tak mi się przynajmniej wydaje ;). 4 Buław mi się kojarzy z wiciem gniazdka, urządzaniem. Chyba powinno być dobrze i stabilnie.

Nie wiem, gdzie tu widzicie ślub... Będzie jak było - gorąco i ciepło, ale bez jakichś spektakularnych zmian. Choć raczej dobrze by było pogadać, ustalić, co dalej..;-)

Gość Bethany
Napisano

4 Buław to często ślub ;) przynajmniej mnie tak pokazuje

Napisano

Dokładnie :) 4 buław może oznaczać stworzenie własnego gniazdka. Oczywiście zależy od kontekstu sytuacyjnego i od pytania, ale w tym wypadku sądzę, że jak najabrdziej moze na to wskazywać ;)

Gość Bethany
Napisano

Ano mogę częściowo zweryfikować, bo już mam termin zaklepany, w październiku wychodzę za mąż, w sumie karty na pół roku, ale karty to pokazały :)

• 7 miesięcy temu...
Napisano

Weryfikacja !

Zapomniałam o tym wątku ;)

Karty pokazały nasze energiczne i aktywne działania w tematyce weselnej, stąd Rycerz Buław i 4 Buław. Były też nerwowe chwile i stres, ale i na uczucie starczyło czasu :D także Rycerz Kielichów jak najbardziej adekwatny również. Dziękuję wszystkim za pomoc! :)