Gość Bethany Napisano 13 Marca 2016 Napisano 13 Marca 2016 Jak będzie wyglądało moje życie uczuciowe w ciągu następnych 6 miesięcy? Rycerz Buław Rycerz Kielichów 4 Buław W stałym związku jestem od 9 lat, zaręczona. Rycerz Buław może pokazywać podróże w związku z pracą Lubego, tak mi się przynajmniej wydaje . 4 Buław mi się kojarzy z wiciem gniazdka, urządzaniem. Chyba powinno być dobrze i stabilnie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Marca 2016 Maestro Napisano 13 Marca 2016 Na pewno sporo będzie się działo, uważaj, bo masz koło siebie jakiegoś wielbiciela, który w pewnym momencie może delikatnie dawać do zrozumienia, że mu się podobasz;). W 4 buław widać Twoje wesele Cytuj
Gość Bethany Napisano 13 Marca 2016 Napisano 13 Marca 2016 Z tym wielbicielem ciekawe- swoją drogą, oni zawsze się pojawiają w najmniej odpowiednich momentach ;P Dzięki Inez :* Cytuj
Ceres Napisano 13 Marca 2016 Napisano 13 Marca 2016 Zgadzam się z Inez co do tego wielbiciela, Rycek kielichów to taki koleś, który przyjdzie, zawróci w głowie i odjedzie w siną dal. Cytuj
Arcan Napisano 13 Marca 2016 Napisano 13 Marca 2016 Jak dla mnie to dalej będziesz tworzyć związek... ten rycerz może mówić też o ciepłej atmosferze między Wami Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 14 Marca 2016 Moderator Napisano 14 Marca 2016 miła, ciepła atmosfera przygotowania i zaabsorbowanie ślubem, wszystko ślicznie będzie się układać Cytuj
bridaa Napisano 14 Marca 2016 Napisano 14 Marca 2016 dobrze bedzie, bardzo dobrze. Jeśli nie mieszkacie razem to możecie zamieszkać. Może pojawić sie też ktos drugi obok Ciebie, jakby nie było masz tu dwóch mężczyzn :-). Jakis wielbiciel może się uaktywnic. Cytuj
Sanya Napisano 15 Marca 2016 Napisano 15 Marca 2016 Będzie dwóch panów, z jednym z nich pisany jest Ci ślub Natomiast ten drugi to jakiś nowy, przelotny wielbiciel Cytuj
Lena75 Napisano 15 Marca 2016 Napisano 15 Marca 2016 Rycerz Buław Rycerz Kielichów 4 Buław No widac tu sporo aktywnosci i dwóch mężczyzn Cytuj
Davisa Napisano 16 Marca 2016 Napisano 16 Marca 2016 Jak będzie wyglądało moje życie uczuciowe w ciągu następnych 6 miesięcy? Rycerz Buław Rycerz Kielichów 4 Buław W stałym związku jestem od 9 lat, zaręczona. Rycerz Buław może pokazywać podróże w związku z pracą Lubego, tak mi się przynajmniej wydaje . 4 Buław mi się kojarzy z wiciem gniazdka, urządzaniem. Chyba powinno być dobrze i stabilnie. Nie wiem, gdzie tu widzicie ślub... Będzie jak było - gorąco i ciepło, ale bez jakichś spektakularnych zmian. Choć raczej dobrze by było pogadać, ustalić, co dalej..;-) Cytuj
Gość Bethany Napisano 16 Marca 2016 Napisano 16 Marca 2016 4 Buław to często ślub przynajmniej mnie tak pokazuje Cytuj
Sanya Napisano 16 Marca 2016 Napisano 16 Marca 2016 Dokładnie 4 buław może oznaczać stworzenie własnego gniazdka. Oczywiście zależy od kontekstu sytuacyjnego i od pytania, ale w tym wypadku sądzę, że jak najabrdziej moze na to wskazywać Cytuj
Gość Bethany Napisano 19 Marca 2016 Napisano 19 Marca 2016 Ano mogę częściowo zweryfikować, bo już mam termin zaklepany, w październiku wychodzę za mąż, w sumie karty na pół roku, ale karty to pokazały Cytuj
Gość Lianna Napisano 31 Października 2016 Napisano 31 Października 2016 Weryfikacja ! Zapomniałam o tym wątku Karty pokazały nasze energiczne i aktywne działania w tematyce weselnej, stąd Rycerz Buław i 4 Buław. Były też nerwowe chwile i stres, ale i na uczucie starczyło czasu także Rycerz Kielichów jak najbardziej adekwatny również. Dziękuję wszystkim za pomoc! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi