Ceres Napisano 13 Marca 2016 Napisano 13 Marca 2016 Singielka, pracująca za granicą, po 30-stce, szukająca faceta, próbująca rozkręcić swój biznes z rękodziełem. Zdrowie: VII rydwan, XII WISIELEC Na karcie Rydwan mój koleś siedzi na tarczy, którą niosą inni ludzie a Wisielec stoi na rękach pod wodospadem czyli obaj nie chodzą więc tak mi się skojarzyło, ze nadal mam uważać na swoje nogi, bo będą narażone na urazy. Rydwan kojarzy mi sie tez ze środkiem transportu a nim jest teraz rower więc mogę się wywrócić kolejny raz ale z poważniejszym uszczerbkiem niż w zeszłym tygodniu. Uczucia: As Monet, VI Kielichów Odezwał się do mnie koleś z którym miałam kiedyś romans ale z pewnych przyczyn go zakończyłam on nalega na spotkanie a z treści wynika, że chciałby odnowić nasza relację ale ja mam jakieś mieszane uczucia co do tego. Karty może mówią że jednak zdecyduję się dać mu szansę. Finanse: VII Kielichów, VI Mieczy Będę chciała coś kupić ale nic z tego nie wyjdzie, marzenie o zakupie pozostanie w sferze marzeń i porzucę ten pomysł (na karcie 7 kielichów mam kolesia, który wyciąga po pewna rzecz ręce ale między nim a ta rzeczą stoi smok z wielkimi zębami) Praca: VI Mieczy, IX Monet W pracy mogą mnie przesunąć na inne stanowisko albo rozkwitnie mój handel internetowy. Ale na pewno wycisnę do końca miesiąca z obu moich zajęć ile się tylko da. Rodzina/Dom: VIII Kielichów, V KAPŁANKA ( Tarot Manga - Papież i Kapłanka zamienieni miejscami) Pójście inna droga postępowania niż zazwyczaj, będę musiała być w domu dyplomatą czy coś w tym stylu. Ostrzeżenie: XVIII KSIĘŻYC nie bujać w obłokach a skupić sie na teraźniejszości Niespodzianka: Królowa Monet, O GŁUPIEC, VIII Buław Jakaś nagła podróż albo niespodziewany przypływ gotówki Pomoc mile widziana Cytuj
Sanya Napisano 15 Marca 2016 Napisano 15 Marca 2016 Zdrowie: VII rydwan, XII WISIELEC Wiesz co te karty mi się kojarzą z nagłą utratą zdolności do poruszania się. Oczywiście Ci tego nie życzę, ale te karty tak sugerują. Może to być nagły wypadek, np. złamanie nogi czy po prostu potłuczenie się. Uczucia: As Monet, VI Kielichów Szanse, szanse, szanse. Ktoś będzie prosił o to byś zwróciła nań uwagę Finanse: VII Kielichów, VI Mieczy Marzenia Które jednak spalą na panewce. Praca: VI Mieczy, IX Monet Coś nowego zaczynasz robić zw. z pracą? Wspominałaś o tym rękodziele. Widać tutaj, że poszukujesz nowych dróg rozwoju zawodowego i one mogą dać Ci dość satysfakcjonujące dochody. Rodzina/Dom: VIII Kielichów, V KAPŁANKA ( Tarot Manga - Papież i Kapłanka zamienieni miejscami) Kapłanka mi często na matki wypada, ew. na kobiety, z którymi łączą nas więzy emocjonalne. Może ktoś z bliskich Ci kobiet odwiedzi Cię, lub wyjedzie, zmieni coś w swoim życiu i to będzie coś co będzie w jakiś sposób się zaznaczać w Twoim życiu. Ostrzeżenie: XVIII KSIĘŻYC Wystrzegaj się plotek, niejasności. Niespodzianka: Królowa Monet, O GŁUPIEC, VIII Buław Szybka podróż zw. z Tobą lub jakąś kobietą. 1 Cytuj
Ceres Napisano 18 Marca 2016 Autor Napisano 18 Marca 2016 Dzieki Sanya mam nadzieję, że jednak nick mnie nie unieruchomi. spojrzy mi ktos jeszcze na te karty? zwłaszcza na to zdrowie Cytuj
Ceres Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Napisano 5 Kwietnia 2016 Weryfikacja Dziekuję ślicznie Singielka, pracująca za granicą, po 30-stce, szukająca faceta, próbująca rozkręcić swój biznes z rękodziełem. Zdrowie: VII rydwan, XII WISIELEC Na karcie Rydwan mój koleś siedzi na tarczy, którą niosą inni ludzie a Wisielec stoi na rękach pod wodospadem czyli obaj nie chodzą więc tak mi się skojarzyło, ze nadal mam uważać na swoje nogi, bo będą narażone na urazy. Rydwan kojarzy mi sie tez ze środkiem transportu a nim jest teraz rower więc mogę się wywrócić kolejny raz ale z poważniejszym uszczerbkiem niż w zeszłym tygodniu. Nagły ból barku, zanosiło się na to, że posiedzę w domu ale znalazłam zachomikowany naproxen i sie podleczyłam albo koleś na wózku widłowym przestawiajacy palete nie widział mnie i wywaliło mu sie to dokładnie metr za mną Uczucia: As Monet, VI Kielichów Odezwał się do mnie koleś z którym miałam kiedyś romans ale z pewnych przyczyn go zakończyłam on nalega na spotkanie a z treści wynika, że chciałby odnowić nasza relację ale ja mam jakieś mieszane uczucia co do tego. Karty może mówią że jednak zdecyduję się dać mu szansę. A poznałam w pracy kolesia, który jest wypisz wymaluj jak jeden z moich byłych Finanse: VII Kielichów, VI Mieczy Będę chciała coś kupić ale nic z tego nie wyjdzie, marzenie o zakupie pozostanie w sferze marzeń i porzucę ten pomysł (na karcie 7 kielichów mam kolesia, który wyciąga po pewna rzecz ręce ale między nim a ta rzeczą stoi smok z wielkimi zębami) Praca: VI Mieczy, IX Monet W pracy mogą mnie przesunąć na inne stanowisko albo rozkwitnie mój handel internetowy. Ale na pewno wycisnę do końca miesiąca z obu moich zajęć ile się tylko da. Rodzina/Dom: VIII Kielichów, V KAPŁANKA ( Tarot Manga - Papież i Kapłanka zamienieni miejscami) Pójście inna droga postępowania niż zazwyczaj, będę musiała być w domu dyplomatą czy coś w tym stylu. Ostrzeżenie: XVIII KSIĘŻYC nie bujać w obłokach a skupić sie na teraźniejszości Niespodzianka: Królowa Monet, O GŁUPIEC, VIII Buław Jakaś nagła podróż albo niespodziewany przypływ gotówki Pomoc mile widziana Zdrowie: VII rydwan, XII WISIELECWiesz co te karty mi się kojarzą z nagłą utratą zdolności do poruszania się. Oczywiście Ci tego nie życzę, ale te karty tak sugerują. Może to być nagły wypadek, np. złamanie nogi czy po prostu potłuczenie się. Uczucia: As Monet, VI Kielichów Szanse, szanse, szanse. Ktoś będzie prosił o to byś zwróciła nań uwagę Finanse: VII Kielichów, VI Mieczy Marzenia Które jednak spalą na panewce. Praca: VI Mieczy, IX Monet Coś nowego zaczynasz robić zw. z pracą? Wspominałaś o tym rękodziele. Widać tutaj, że poszukujesz nowych dróg rozwoju zawodowego i one mogą dać Ci dość satysfakcjonujące dochody. Rodzina/Dom: VIII Kielichów, V KAPŁANKA ( Tarot Manga - Papież i Kapłanka zamienieni miejscami) Kapłanka mi często na matki wypada, ew. na kobiety, z którymi łączą nas więzy emocjonalne. Może ktoś z bliskich Ci kobiet odwiedzi Cię, lub wyjedzie, zmieni coś w swoim życiu i to będzie coś co będzie w jakiś sposób się zaznaczać w Twoim życiu. Ostrzeżenie: XVIII KSIĘŻYC Wystrzegaj się plotek, niejasności. Niespodzianka: Królowa Monet, O GŁUPIEC, VIII Buław Szybka podróż zw. z Tobą lub jakąś kobietą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi