Meganos Napisano 13 Marca 2016 Napisano 13 Marca 2016 czekam na wiadomosc od Pana ktory przestal sie nagle odzywac i nie wiadomo o co chodzi. Jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na kontakt od Pana w dniu jutrzejszym (poniedzialek)? kolo fortuny, cesarzowa, 7 pucharow odezwie sie Co mi powie? 6 pucharow, paz mieczy, krol mieczy bedzie chcial wyjasnic co sie stalo, moze to jakas sprawa z przeszlosci ktora sie ciagnie. Ten krol mieczy troche mnie martwi tutaj, moze bedzie chcial poprostu zakonczyc znajomosc weryfikacja jutro wieczorem Cytuj
Ceres Napisano 13 Marca 2016 Napisano 13 Marca 2016 kolo fortuny, cesarzowa, 7 pucharow nie odezwie się, koło czasami pokazuje kontakt ale przy innych kontaktowych kartach a ani cesarzowa ani 7 pucharów nimi nie są Cytuj
szarotka1 Napisano 14 Marca 2016 Napisano 14 Marca 2016 Uważam, że się nie odezwie. Te 7 pucharów mówi, że poddajesz się ułudzie. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 14 Marca 2016 Napisano 14 Marca 2016 Ja również uważam, że nie będzie kontaktu. Cytuj
Grahanka Napisano 14 Marca 2016 Napisano 14 Marca 2016 Jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na kontakt od Pana w dniu jutrzejszym (poniedzialek)? kolo fortuny, cesarzowa, 7 pucharow Ładne karty, ale 7 kielichów wskazuje na to, że się tylko łudzisz. (pokazuje mi obietnice bez pokrycia, mrzonki, nierealne oczekiwania) Co mi powie? 6 pucharow, paz mieczy, krol mieczy Te karty też nie mówią o kontakcie. Dwa miecze odcinają, a 6 kielichów wspominają. Cytuj
Meganos Napisano 14 Marca 2016 Autor Napisano 14 Marca 2016 weryfikacja: Pan sie nie odezwal. Co do kontaktu to zmylilo mnie to kolo fortuny i cesarzowa, ale faktycznie patrzac na 7 pucharow to raczej widac bylo tylko moje nadzieje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi