emick Napisano 14 Marca 2016 Napisano 14 Marca 2016 Zadałam pytanie jak ułożą się moje sprawy uczuciowe do końca marca. I wyszły niby ładne karty: as kielichów + słońce + sąd ostateczny. Czyli, że kimś się zauroczę i wyjdzie z tego coś poważnego? Ale można to rozumieć inaczej: zauroczę się kimś (as kielichów), ten ktoś będzie skupiony na sobie, taki "narcyz", no i w końcu pójdę po rozum do głowy i zrezygnuję. No więc nie wiem, która interpretacja jest bardziej prawdopodobna. Ktoś może pomóc? Cytuj
Sanya Napisano 15 Marca 2016 Napisano 15 Marca 2016 Na razie sama będziesz, ale karty zapowiadają "powstanie z martwych" Sąd ostateczny to bardzo fajna karta, mówi o tym, że stajemy się otwarci na nowe znajomości, na świat, leczymy się z przeszłości. Choć póki co na horyzoncie nie widać nikogo konkretnego, sądzę po tych kartach, że to tylko kwestia czasu Cytuj
emick Napisano 15 Marca 2016 Autor Napisano 15 Marca 2016 Masz rację, Sanya, to chyba najbardziej racjonalna interpretacja. Dziękuję Cytuj
Lena75 Napisano 15 Marca 2016 Napisano 15 Marca 2016 Ja z kolei pomyslałam ze cos sie wyjasni i powróci stara miłośc.... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Marca 2016 Maestro Napisano 16 Marca 2016 Ja z kolei pomyslałam ze cos sie wyjasni i powróci stara miłośc.... Ja podobnie te karty odczytałam Cytuj
emick Napisano 16 Marca 2016 Autor Napisano 16 Marca 2016 W moim przypadku lepiej żeby stare miłości nie wracały. Zresztą skutecznie straciliśmy kontakt, więc byłby to bardzo trudne. Ale kontaktowałam się np. wczoraj ze starymi znajomymi, więc może o to mogło chodzić? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi