Skocz do zawartości

uczucia do końca miesiąca

emick

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zadałam pytanie jak ułożą się moje sprawy uczuciowe do końca marca. I wyszły niby ładne karty: as kielichów + słońce + sąd ostateczny.

Czyli, że kimś się zauroczę i wyjdzie z tego coś poważnego? Ale można to rozumieć inaczej: zauroczę się kimś (as kielichów), ten ktoś będzie skupiony na sobie, taki "narcyz", no i w końcu pójdę po rozum do głowy i zrezygnuję. No więc nie wiem, która interpretacja jest bardziej prawdopodobna.

Ktoś może pomóc?

Napisano

Na razie sama będziesz, ale karty zapowiadają "powstanie z martwych" :) Sąd ostateczny to bardzo fajna karta, mówi o tym, że stajemy się otwarci na nowe znajomości, na świat, leczymy się z przeszłości. Choć póki co na horyzoncie nie widać nikogo konkretnego, sądzę po tych kartach, że to tylko kwestia czasu :)

Napisano

Masz rację, Sanya, to chyba najbardziej racjonalna interpretacja. Dziękuję :)

Napisano

Ja z kolei pomyslałam ze cos sie wyjasni i powróci stara miłośc....

• Maestro
Napisano
Ja z kolei pomyslałam ze cos sie wyjasni i powróci stara miłośc....

Ja podobnie te karty odczytałam :)

Napisano

W moim przypadku lepiej żeby stare miłości nie wracały. ;) Zresztą skutecznie straciliśmy kontakt, więc byłby to bardzo trudne. Ale kontaktowałam się np. wczoraj ze starymi znajomymi, więc może o to mogło chodzić?