Skocz do zawartości

znajomosc do konca tygodnia

Meganos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pan sie nieodzywa w zwiazku z czym nie bardzo wiem co dalej z ta znajomoscia. Zadalam pytanie jak potoczy sie relacja z Panem do konca tygodnia?

6 pucharow, swiat, gwiazda i dolozylam paz kielichow

6 pucharow to jakby ocieplenie stosunkow, albo poprostu ja bede jeszcze myslala o nim:/ swiat i gwiazda to moze Pan zainteresuje sie kims innym? paz kielichow pojawi sie jakas inna opcja dla mnie?:)

• Maestro
Napisano

To kolejny rozkład na niego i szczerze mówiąc wydaje mi się,ze on kogoś ma.Tzn.możecie mieć kontakt, ale dowiesz się o kobiecie.

Napisano

Widzę,że często robiłaś rozkłady na jedną osobę i to w krótkim czasie. Czasami karty buntują się jak wiecznie pytamy o jedno i to samo i nie odpowiadają konkretnie na zadane pytania. Radzę zrobić jeden a konkretny rozkład.

Wydaje mi się,że dużo o nim myślisz, masz nadzieję,że na coś poważniejszego,ale niestety nic z tego. Pan może kogoś mieć i dowiesz się o tym już niedługo.

Napisano

Mnie 6 pucharów na początku na pana w pytaniu o kontakt pokazała, że pan się odezwał :) Z tym, że ta gwiazda na końcu mnie martwi, bo może mówić o Twoich nadziejach w zw. z wiadomością od niego :/ I ten pazik to potwierdza, marzysz o nim ;) Takze wszystko moze pozostać niestety w sferze wyobrażeń.

Napisano

no wlasnie mysle o nim, trudno jest tak przestac z dnia na dzien. Mi sie ogolnie wydaje, ze skoro juz tyle sie nie odzywa to nic z tego nie bedzie i sie nie odezwie.

Napisano

6 pucharów to karta powrotów.... ale Gwiazda mówi o nadziejach.... hmm... moim zdaniem odezwie sie ale w odległym czasie

Napisano

no wlasnie tak sie zastanawiam bo ta gwiazda to moze mowic o nadziejach moich ale czy moze tez oznaczac jakas inna kobiete co on ukrywa? wlasnie tutaj nie wiem jak to interpretowac

Napisano

do ukrywania to idealnie nadaje sie Księzyc a nie Gwiazda....Gwiazda sama w sobie jest bardzo pozytywna kartą...

Napisano

z tym ukrywaniem to bardziej mi chodzilo o to ze przestal sie odzywac wiec moze to wlasnie z powodu jakiejs kobiety. Piszesz, ze jest zakochany, ale to raczej by wypadalo na to ze nie we mnie:/

Napisano

6 pucharów - wspominasz go, jest Ci smutno, tęsknisz, wracasz myślami do tego co było.

XXI Świat na drugiej pozycji nie wróży nic dobrego, zostanie tak jak jest, nic już nie zmienisz. Jego serce jest już zajęte, nie ma tam miejsca.

XVII Gwiazda w pytaniach o miłość, mówi, że nowe uczucie jest już widoczne na horyzoncie. Prawdopodobnie może mieć już nowy obiekt westchnień.

(to bardzo ładne karty, ale z moich doświadczeń, karta Świat na drugiej pozycji nie pozwoliła mi już nic wskórać)

Z sumy XXII, czyli nie było to nic stabilnego, miłostka, flirt.

Paź kielichów to zauroczony naiwniak - Ty lub bardziej on - sygnifkator pojawienia się nowego związku emocjonalnego, pierwsze spojrzenia i miłe słówka.

Spróbuj się zdystansować. Gdyby mu zależało, nie bawiłby się w takie gierki, kto pierwszy napisze. Facet zakochany nie czeka, działa. Ten właściwy nie powinien w Tobie siać takich uczuć zwątpienia. Miłości Ci życzę :*