Gość Gwiazdka7 Napisano 16 Marca 2016 Napisano 16 Marca 2016 Brat spotyka sie od jakiegos czasu z pewna kobieta ( nie jest polka) ma co do niej watpliwosci czy jest szczera i zapytał jak dalej bedzie wygladac ich przyszlosc? Przeszłość- Śmierć Aktualna Sytuacja- Diabeł Przyczyna problemu- Papiezyca Rada- Cesarzowa To co nieuniknione- Pustelnik Karta Główna Wynikowa- Rydwan W przeszlosci śmierć-czyli zakonczenie relacji i wejscie w nowa. W chwili obecnej Diabeł- ta kobieta nie jest szczera i trktuje go jako kogos z kim moze sie dobrze bawic i przyjemnie spedzic czas przyczyna problemu Papiezyca-ta kobieta cos przed nim ukrywa , ma tajemnice . Rada Cesarzowa , moze aby poszukał innej kobiety bo ta nie jest dla niego ? W tym co nieuniknione pustelnik - on sie od niej odsunie i nie beda razem , karta wynikowa rydwan - beda od siebie oddaleni lub ktores z nich poprostu szybko ucieknie.
Gość Gwiazdka7 Napisano 16 Marca 2016 Napisano 16 Marca 2016 Czy rozkład jest z samych AW? tak wrozyłam z AW
Gość grimmoire Napisano 16 Marca 2016 Napisano 16 Marca 2016 Myślę, że widać tu jego przywiązanie, fascynację tą panią, związkiem i zmianami które z nim nadeszły. Niestety pani ma swoje sekrety, one będą przyczyną odsunięcia się od siebie tych dwojga, myślę, że ostatecznie się*rozstaną. W radzie Cesarzowa - to jeszcze nie ta pani. Czyli widzę to tak jak Ty
Administrator Ismer Napisano 16 Marca 2016 Administrator Napisano 16 Marca 2016 Przypominam o regulaminie działu: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/90909-regulamin-dzialu-interpretacji-rozkladow.html
Rekomendowane odpowiedzi