Meganos Napisano 17 Marca 2016 Napisano 17 Marca 2016 kolezanka idzie jutro na test hcg na ciaze i chce wiedziec jaki bedzie wynik testu? ( z mezem dziecka nie planuja bo maja juz dwojke takze ma nadzieje na negatywny wynik) krol pucharow, rycerz bulaw, as mieczy i dolozylam slonce krol bulaw i as mieczy to powiedzialabym, ze raczej na nie, ale to slonce na koncu troche zbija mnie z tropu:/ Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 17 Marca 2016 Napisano 17 Marca 2016 Witaj, Koleżanka wyraziła zgodę na to byś rozłożyła na nią karty, i opublikowała rozkład tu? Cytuj
Meganos Napisano 17 Marca 2016 Autor Napisano 17 Marca 2016 tak wyrazila zgode wie ze sie ucze na kartach i korzystam z forum Cytuj
Ceres Napisano 18 Marca 2016 Napisano 18 Marca 2016 (edytowane) Spotkałam sie kiedys z taka interpretacją, że As Mieczy + Słońce to nieplanowana ciąża ale sama zinterpretowałabym te karty jako wynik negatywny testu. Edytowane 18 Marca 2016 przez Ceres Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Marca 2016 Maestro Napisano 18 Marca 2016 Test będzie negatywny.Zresztą powinno ją to ucieszyć Cytuj
pretoria Napisano 18 Marca 2016 Napisano 18 Marca 2016 Raczej na wzajemną- osoba trzecia.... Stawiam na negatywny Cytuj
Administrator Ismer Napisano 18 Marca 2016 Administrator Napisano 18 Marca 2016 Fakt, pytanie kwalifikuje się na wzajemną, ale zdecydowałam, że będzie tutaj, ponieważ jest ciekawe, dobre dla początkujących a weryfka jest szybka - więc niech wszyscy widzą. Jestem za wynikiem negatywnym, jeśli karty kładzione były z intencją, że ma to być odpowiedź "bez następstw", czyli typowe tak/nie i uwzględniając nastawienie pary - w tym wypadku nie chcą dziecka i będą się cieszyć. W przypadku czytania z okolicznościami to bym pewna jednak nie była, że to będzie "nie" Cytuj
Lena75 Napisano 18 Marca 2016 Napisano 18 Marca 2016 Jestem na nie...a Słońce - no cóz cos sie rozjaśni, wyjasni Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 18 Marca 2016 Napisano 18 Marca 2016 Stety/Niestety, karty nie wskazują ciąży. Cytuj
Gość Bethany Napisano 18 Marca 2016 Napisano 18 Marca 2016 Też uważam, że nie ma ciąży, mówią o tym karty Król Kielichów i As Mieczy, ale w gruncie rzeczy ta wiadomość ją ucieszy, bo układ wieńczy Słońce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi