Skocz do zawartości

jaki wynik testu

Meganos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

kolezanka idzie jutro na test hcg na ciaze i chce wiedziec jaki bedzie wynik testu? ( z mezem dziecka nie planuja bo maja juz dwojke takze ma nadzieje na negatywny wynik)

krol pucharow, rycerz bulaw, as mieczy i dolozylam slonce

krol bulaw i as mieczy to powiedzialabym, ze raczej na nie, ale to slonce na koncu troche zbija mnie z tropu:/

Napisano

Witaj,

Koleżanka wyraziła zgodę na to byś rozłożyła na nią karty, i opublikowała rozkład tu? :)

Napisano

tak wyrazila zgode wie ze sie ucze na kartach i korzystam z forum

Napisano (edytowane)

Spotkałam sie kiedys z taka interpretacją, że As Mieczy + Słońce to nieplanowana ciąża

ale sama zinterpretowałabym te karty jako wynik negatywny testu.

Edytowane przez Ceres
  • Maestro
Napisano

Test będzie negatywny.Zresztą powinno ją to ucieszyć;)

Napisano

Raczej na wzajemną- osoba trzecia....

Stawiam na negatywny

• Administrator
Napisano

Fakt, pytanie kwalifikuje się na wzajemną, ale zdecydowałam, że będzie tutaj, ponieważ jest ciekawe, dobre dla początkujących a weryfka jest szybka - więc niech wszyscy widzą.

Jestem za wynikiem negatywnym, jeśli karty kładzione były z intencją, że ma to być odpowiedź "bez następstw", czyli typowe tak/nie i uwzględniając nastawienie pary - w tym wypadku nie chcą dziecka i będą się cieszyć.

W przypadku czytania z okolicznościami to bym pewna jednak nie była, że to będzie "nie"

Napisano

Jestem na nie...a Słońce - no cóz cos sie rozjaśni, wyjasni :)

Napisano

Stety/Niestety, karty nie wskazują ciąży.

Gość Bethany
Napisano

Też uważam, że nie ma ciąży, mówią o tym karty Król Kielichów i As Mieczy, ale w gruncie rzeczy ta wiadomość ją ucieszy, bo układ wieńczy Słońce :)