Skocz do zawartości

Randka- jej przebieg :)

maja895

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,ostatnio mi duzo pomoglyscie i trafnie zinterpretowaliscie karty dlatego postanowilam znowu poprosic o sugestie:)

W przyszlym tygodniu mam wstepnie planowana ranke z chlopakiem z ktorym juz raz sie spotkalam i bylo bardzo sympatycznie.bylam zadowolona:)

Zapytalam kart o przyszla randke w przyszlym tygodniu: wyciagnelam 3 karty bez odwracania oraz bez przypisywania im konkretnych pozycji.

Wyszlo: paz denarow + 4 puchary + 3 monety

Ja mysle po tych kartach ze nie dojdzie do spotkania...bo albo mi sie nie spodoba jego propozycja, cos nie bedzie mi odpowiadalo...bo w paziu widze propozycje...w 4 puchhh moja niechęć. A w wyniku 3 monety jako dalsze komunikowanie sie i umawianie....bo zazwyczaj 3 monety wychodza mi na kontakt przez internet lub sms...

Bo jesli mialoby do niej dojsc po tych kartach to chyba nudddda ze hej hoooo a po pierwszym spotkaniu wiem ze miedzy nami jest chemia jednak :)..

Jak uwazacie?:)

Edytowane przez maja895
  • Maestro
Napisano

Na pewno takowa propozycja padnie, ale mam wrażenie, ze spotkacie się w większym gronie, stąd ta niechęć, ew. randka będzie nudna..

Napisano

Faktycznie nie pomyslalam...moze bedzie w wiekszym gronie a tego bym nie chciala bo co to za randka:/

Gość gość5
Napisano

propozycja spotkania padnie ale mozęcei trafic w miejsce przeludnione, gdzie będzie scisk tłok i zero intymności takze to może trochę wpłynąć na Wasze nastroje

Gość Bethany
Napisano

Wydaje mi się, że będzie ta randka, troszkę możecie mieć humory nie do końca dobre. 3 Denary to mogą być jacyś inni ludzie obok.

Napisano

Bedzie randka, czy spotkanie w takiej sobie atmosferze, tzn.nie bedzie zle ani tez fantastycznie,moze bedziecie zmeczenie obydwoje z jakiegos powodu, ew troche sie wynudzicie.

Gość Linkinia
Napisano

Będziecie rozmawiać o spotkaniu, padnie termin, ale potem odwołacie/przesuniecie na inny dzień.

Napisano

Cześć.

4 Puchary na randkę...ciężka sprawa.

Jest niezadowolenie i rozczarowanie,niestety.

Myślę,że chłopak konkretnie Cie poinformuje,że ów randki nie będzie...w sensie,że po prostu to spotkanie przełożycie.Być może na 3 dni później,ale to takie być może...

Gość befimaka
Napisano

Wydaje mi się, że o wiele lepsze będą marzenia o randce, niż sama randka. Będziecie więcej rozmawiać o sprawach przyziemnych, niż o uczuciowych.

Napisano

WERYFIKACJA: Linkinia znowu mialas rację, jestes dobra:) dzis wlasnie rozmawialismy o spotkaniu i zostało przełożone:) Pozdrawiam