maja895 Napisano 19 Marca 2016 Napisano 19 Marca 2016 (edytowane) Witam,ostatnio mi duzo pomoglyscie i trafnie zinterpretowaliscie karty dlatego postanowilam znowu poprosic o sugestie:) W przyszlym tygodniu mam wstepnie planowana ranke z chlopakiem z ktorym juz raz sie spotkalam i bylo bardzo sympatycznie.bylam zadowolona:) Zapytalam kart o przyszla randke w przyszlym tygodniu: wyciagnelam 3 karty bez odwracania oraz bez przypisywania im konkretnych pozycji. Wyszlo: paz denarow + 4 puchary + 3 monety Ja mysle po tych kartach ze nie dojdzie do spotkania...bo albo mi sie nie spodoba jego propozycja, cos nie bedzie mi odpowiadalo...bo w paziu widze propozycje...w 4 puchhh moja niechęć. A w wyniku 3 monety jako dalsze komunikowanie sie i umawianie....bo zazwyczaj 3 monety wychodza mi na kontakt przez internet lub sms... Bo jesli mialoby do niej dojsc po tych kartach to chyba nudddda ze hej hoooo a po pierwszym spotkaniu wiem ze miedzy nami jest chemia jednak .. Jak uwazacie? Edytowane 19 Marca 2016 przez maja895 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Marca 2016 Maestro Napisano 19 Marca 2016 Na pewno takowa propozycja padnie, ale mam wrażenie, ze spotkacie się w większym gronie, stąd ta niechęć, ew. randka będzie nudna.. Cytuj
maja895 Napisano 19 Marca 2016 Autor Napisano 19 Marca 2016 Faktycznie nie pomyslalam...moze bedzie w wiekszym gronie a tego bym nie chciala bo co to za randka:/ Cytuj
maja895 Napisano 20 Marca 2016 Autor Napisano 20 Marca 2016 Czy ktos ma jeszcze jakis pomysl na te karty? Cytuj
Gość gość5 Napisano 20 Marca 2016 Napisano 20 Marca 2016 propozycja spotkania padnie ale mozęcei trafic w miejsce przeludnione, gdzie będzie scisk tłok i zero intymności takze to może trochę wpłynąć na Wasze nastroje Cytuj
Gość Bethany Napisano 20 Marca 2016 Napisano 20 Marca 2016 Wydaje mi się, że będzie ta randka, troszkę możecie mieć humory nie do końca dobre. 3 Denary to mogą być jacyś inni ludzie obok. Cytuj
Koma Napisano 21 Marca 2016 Napisano 21 Marca 2016 Bedzie randka, czy spotkanie w takiej sobie atmosferze, tzn.nie bedzie zle ani tez fantastycznie,moze bedziecie zmeczenie obydwoje z jakiegos powodu, ew troche sie wynudzicie. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 21 Marca 2016 Napisano 21 Marca 2016 Będziecie rozmawiać o spotkaniu, padnie termin, ale potem odwołacie/przesuniecie na inny dzień. Cytuj
Daria_Hexe Napisano 22 Marca 2016 Napisano 22 Marca 2016 Cześć. 4 Puchary na randkę...ciężka sprawa. Jest niezadowolenie i rozczarowanie,niestety. Myślę,że chłopak konkretnie Cie poinformuje,że ów randki nie będzie...w sensie,że po prostu to spotkanie przełożycie.Być może na 3 dni później,ale to takie być może... Cytuj
Gość befimaka Napisano 22 Marca 2016 Napisano 22 Marca 2016 Wydaje mi się, że o wiele lepsze będą marzenia o randce, niż sama randka. Będziecie więcej rozmawiać o sprawach przyziemnych, niż o uczuciowych. Cytuj
maja895 Napisano 24 Marca 2016 Autor Napisano 24 Marca 2016 WERYFIKACJA: Linkinia znowu mialas rację, jestes dobra:) dzis wlasnie rozmawialismy o spotkaniu i zostało przełożone:) Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi