Ceres Napisano 20 Marca 2016 Napisano 20 Marca 2016 Uparcie będę wałkowała ten temat do skutku Singielka, po 30-stce, bezdzietna, mieszkam za granicą Rozkład do końca czerwca, bo wtedy planuję na jakiś czas wrócić do PL. 1. Czy w okresie do końca czerwca 2016 roku pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? XX SĄD, Paź Buław Tak, ktoś młodszy niż ja 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? II Monet Nie będę sie umiała zdecydować czy ciągnąć z nim relację 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Król Kielichów Tak 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? Paź Mieczy Niepewność, nieprzewidywalność i nieustające sprzeczki 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? IX Mieczy Niepewność uczuciowa, gonitwa myśli, bezsenne noce i teraz mam dylemat bo albo będzie to skutkiem tego, że czuję sie nieszczęśliwa albo poznam kogoś przez neta i będę z nim gadała po nocach 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? IV CESARZ wypadła II KAPŁANKA i XII WISIELEC Wydaje mi się , że tak tylko mam jakieś poczucie że nie do końca będę z tego zadowolona, albo nie będzie to wyglądała tak jakbym chciała a ja nie będe miała na to wpływu 7. Z kim stworzę ten związek? V Pucharów Z kimś strasznie zdołowanym 8. Kim będzie ten mężczyzna ? VI Mieczy Ktoś kogo już znam, ktoś z kim zakończyłam znajomość 9. Jaka jest dalsza przyszłość między nami? XVII GWIAZDA, V Monet, VIII Kielichów Na początku euforia, która szybko przejdzie w niezadowolenie, bo będzie mi czegoś brakowało i zakończę tą relację Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Marca 2016 Maestro Napisano 20 Marca 2016 1. Czy w okresie do końca czerwca 2016 roku pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? XX SĄD, Paź Buław Tak, to może byc ktos, kogo juz znasz, z kim miałaś do czynienia, z kim łaczy was jakaś wspólna przeszłość, to ktoś młody,może nawet i młodszy od Ciebie, nie do końca dojrzały 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? II Monet tak dwojako, widać balansowanie i zastanawianie sie, czy to aby ten 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Król Kielichów zdecydowanie, to ktoś kto darzy Cie uczuciami, starszy od Ciebie 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? Paź Mieczy możesz nie do końca go chcieć, widać drobne złośliwości, sprzeczki, ale i inteligentny flirt, poza tym widać tez ciekawość co z tego wyniknie 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? IX Mieczy wyrzuty sumienia z powodu faktu, że panów może być dwóch (co juz widać było wyżej w 2 monet) 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? IV CESARZ wypadła II KAPŁANKA i XII WISIELEC mężczyzna będzie na to gotowy, natomaist jesli chodzi o Ciebie to karty radzą się zastanowić i dać sobie czas, nie deklaruj się pod wpływem chwili 7. Z kim stworzę ten związek? V Pucharów z kimś, kto juz Cię zawiódł (Król kielichów to często alkoholik, zatem ta 5 kielichów tez może mówić o tym, że on będzie nadwrażliwy, często zdołowany, w depresji) 8. Kim będzie ten mężczyzna ? VI Mieczy kimś, z kim Wasze drogi juz sie rozeszły, ew. kims przyjezdnym 9. Jaka jest dalsza przyszłość między nami? XVII GWIAZDA, V Monet, VIII Kielichów po początkowym entuzjazmie nadzieje sie rozpłyną, pojawią sie kłopoty finansowe, straty i chyb a rozstaniecie sie mimo uczuć 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 20 Marca 2016 Napisano 20 Marca 2016 1. Czy w okresie do końca czerwca 2016 roku pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? XX SĄD, Paź Buław Tak 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? II Monet Wyjaśnicie sobie, czego od siebie oczekujecie. I chyba się rozejdą wasze drogi. 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Król Kielichów Tak 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? Paź Mieczy Będzie dużo do Ciebie pisał, umówicie się itp. Ale to nie będzie to, czego byś chciała. 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? IX Mieczy Więcej tu Twojego myślenia i zamartwiania się, smutku... 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? IV CESARZ wypadła II KAPŁANKA i XII WISIELEC Nie. 7. Z kim stworzę ten związek? V Pucharów - 8. Kim będzie ten mężczyzna ? VI Mieczy - 9. Jaka jest dalsza przyszłość między nami? XVII GWIAZDA, V Monet, VIII Kielichów Nie widzę tu tego związku... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 21 Marca 2016 Napisano 21 Marca 2016 1. Czy w okresie do końca czerwca 2016 roku pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? XX SĄD, Paź Buław Odezwie sie do Ciebie ktoś kogo już znasz 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? II Monet Wprowadzi niezdecydowanie, podjecie decyzji, wahania 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Król Kielichów Tak 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? Paź Mieczy Przepychanki, kłotnie, może walka o pozycje, jakiś chłód 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? IX Mieczy Niepewnośc, zmartwienia 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? IV CESARZ wypadła II KAPŁANKA i XII WISIELEC Para i nie para. Mozliwe ze sama nie bedziesz wiedziala czy jestescie zwiazkiem czy nie. Wasza relacja mzoe byc jakz wiazek ale nie byc nim oficialnie, ze sama nie bedziesz wiedziala co sie dzieje i co on do Ciebie w ogole czuje i co chce. Pomyslalam tez o innej interpretacji tych kart, pojawila sie w mojej glowie mysl, ze powazny zwiazek(cesarz) narazie sie nie pojawi(kaplanka), ale czeka na Ciebie (wisielec) gdzies w przyszlosci. 7. Z kim stworzę ten związek? V Pucharów Ktos potrzebujacy pocieszenia ew karty tu potwierdzaja moja druga interpretacje o braku tej osoby 8. Kim będzie ten mężczyzna ? VI Mieczy Ktos kto wyjechal/nie pojawi sie 9. Jaka jest dalsza przyszłość między nami? XVII GWIAZDA, V Monet, VIII Kielichów Nadzieja na milosc a pózniej sama widzisz... Moze skorzystasz z jakiegos uroku na przyciagniecie milosci? 1 Cytuj
Koma Napisano 21 Marca 2016 Napisano 21 Marca 2016 1. Czy w okresie do końca czerwca 2016 roku pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? XX SĄD, Paź Buław Pojawi sie. 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? II Monet Ty lub on bedziecie sie wahac. 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Król Kielichów\ Zdecydowanie. 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? Paź Mieczy Klotnie, slowne bitwy itp. 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? IX Mieczy Mnostwo zmartwien, niepewnosci, wrecz schizy-niefajna karta. 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? IV CESARZ wypadła II KAPŁANKA i XII WISIELEC[/b] Troche wyglada na zonatego... Ktory prawdopodobnie nie umie sie rozstac zona/partnerka 7. Z kim stworzę ten związek? V Pucharów Z kims kto sie rozstal itp. Ogolnie patrzac wyglada jakby mogl ci sie trafic pan zonaty/w separacji, cos takiego. 8. Kim będzie ten mężczyzna ? VI Mieczy Wedlug mni ktos z zagranicy/podrozy.Moze Polak na emigracji. 9. Jaka jest dalsza przyszłość między nami? XVII GWIAZDA, V Monet, VIII Kielichów Bedzie sie zapowiadac swietnie, ale , niestety wyjdzie gorzej, byc moze jakis problem z praca/finansami . 1 Cytuj
Ceres Napisano 21 Marca 2016 Autor Napisano 21 Marca 2016 (edytowane) Moze skorzystasz z jakiegos uroku na przyciagniecie milosci? Raz skorzystałam, kupiłam sobie na allegro u gościa, który miał sporo pozytywnych ocen i nic się nie zmieniło. Edytowane 21 Marca 2016 przez Ceres Cytuj
Daria_Hexe Napisano 22 Marca 2016 Napisano 22 Marca 2016 (edytowane) Cześć. Patrząc na całość rozkładu - mowa jest o jednym mężczyźnie. Prawdopodobnie ów Pan - jest kimś,kogo znałaś już wcześniej (Sąd),ale mogłaś go wtedy nie dostrzegać (Paz o tym mówi,gdyż w Paziu energia jest taka,że często możemy jej nie dostrzegać). A tym mężczyzną konkretnie będzie Król Kielichów. Znajomość będzie się toczyć na zasadzie balansu - raz w te,raz we w te.Na niepewności i zadawaniu sobie pytań typu: czy ona mnie chce / on mnie chce, czy to aby na pewno to, itp... (2 Monet) Jednocześnie będzie dużo czarowania się słowami (Paz Mieczy),ale bez większego pokrycia w czynach.Może też zaistnieć kontrola,prowokacje.Być może niewielkie tarcia,ale to mniej. W sferze uczuciowej 9 Mieczy - czyli nic,co mogłoby Cię zaskoczyć.Coś w stylu: " a nie mówiłam?" (Pamiętamy,że 9 Mieczy jak każda karta ma swoją lepszą stronę i o niej tu mowa). W tym okresie jednak niestety nie stworzysz stałego związku.Trzeba będzie na to poczekać (Kapłanka,Wisielec). I ponownie: nie stworzysz związku = 5 Pucharów. Chyba,że jakimś cudem,a wtedy będzie to ktoś zazdrosny,kim targają na maksa emocje (5 Pucharów). Kim będzie ten mężczyzna? - No nie będzie,bo wyjedziesz (6 Mieczy) Jaka przyszłość? - 5 monet = BRAK. Nie ma przyszłości.Będziesz sama (Gwiazda na pocieszenie). Tak to widzę.Życzę Ci szczęścia,mimo wszystko. Pozdrawiam ciepło . Edytowane 22 Marca 2016 przez Daria_Hexe Cytuj
Ceres Napisano 26 Marca 2016 Autor Napisano 26 Marca 2016 Dzięki mam jednak nadzieję, że się w żaden trójkąt nie uwikłam. Cytuj
Ceres Napisano 4 Grudnia 2016 Autor Napisano 4 Grudnia 2016 Dziękuję za pomoc Weryfikacja Uparcie będę wałkowała ten temat do skutku Singielka, po 30-stce, bezdzietna, mieszkam za granicą Rozkład do końca czerwca, bo wtedy planuję na jakiś czas wrócić do PL. 1. Czy w okresie do końca czerwca 2016 roku pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? XX SĄD, Paź Buław Tak, ktoś młodszy niż ja 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? II Monet Nie będę sie umiała zdecydować czy ciągnąć z nim relację Rozważałam dwóch panów 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Król Kielichów Tak 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? Paź Mieczy Niepewność, nieprzewidywalność i nieustające sprzeczki Robiłam uniki, bo na horyzoncie był ktoś jeszcze 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? IX Mieczy Niepewność uczuciowa, gonitwa myśli, bezsenne noce i teraz mam dylemat bo albo będzie to skutkiem tego, że czuję sie nieszczęśliwa albo poznam kogoś przez neta i będę z nim gadała po nocach Miałam wyrzuty sumienia, że lawiruje pomiędzy dwoma facetami 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? IV CESARZ wypadła II KAPŁANKA i XII WISIELEC Wydaje mi się , że tak tylko mam jakieś poczucie że nie do końca będę z tego zadowolona, albo nie będzie to wyglądała tak jakbym chciała a ja nie będe miała na to wpływu 7. Z kim stworzę ten związek? V Pucharów Z kimś strasznie zdołowanym Z kims kto nie do końca jest taki jakbym chciała 8. Kim będzie ten mężczyzna ? VI Mieczy Ktoś kogo już znam, ktoś z kim zakończyłam znajomość Ktos poznany za granicą 9. Jaka jest dalsza przyszłość między nami? XVII GWIAZDA, V Monet, VIII Kielichów Na początku euforia, która szybko przejdzie w niezadowolenie, bo będzie mi czegoś brakowało i zakończę tą relację Tylko, że nie ja zakończyłam ta relacje ale on 1. Czy w okresie do końca czerwca 2016 roku pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? XX SĄD, Paź Buław Tak, to może byc ktos, kogo juz znasz, z kim miałaś do czynienia, z kim łaczy was jakaś wspólna przeszłość, to ktoś młody,może nawet i młodszy od Ciebie, nie do końca dojrzały - był starszy 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? II Monet tak dwojako, widać balansowanie i zastanawianie sie, czy to aby ten 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Król Kielichów zdecydowanie, to ktoś kto darzy Cie uczuciami, starszy od Ciebie - był młodszy :0 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? Paź Mieczy możesz nie do końca go chcieć, widać drobne złośliwości, sprzeczki, ale i inteligentny flirt, poza tym widać tez ciekawość co z tego wyniknie 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? IX Mieczy wyrzuty sumienia z powodu faktu, że panów może być dwóch (co juz widać było wyżej w 2 monet) 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? IV CESARZ wypadła II KAPŁANKA i XII WISIELEC mężczyzna będzie na to gotowy, natomaist jesli chodzi o Ciebie to karty radzą się zastanowić i dać sobie czas, nie deklaruj się pod wpływem chwili 7. Z kim stworzę ten związek? V Pucharów z kimś, kto juz Cię zawiódł (Król kielichów to często alkoholik, zatem ta 5 kielichów tez może mówić o tym, że on będzie nadwrażliwy, często zdołowany, w depresji) 8. Kim będzie ten mężczyzna ? VI Mieczy kimś, z kim Wasze drogi juz sie rozeszły, ew. kims przyjezdnym 9. Jaka jest dalsza przyszłość między nami? XVII GWIAZDA, V Monet, VIII Kielichów po początkowym entuzjazmie nadzieje sie rozpłyną, pojawią sie kłopoty finansowe, straty i chyb a rozstaniecie sie mimo uczuć 1. Czy w okresie do końca czerwca 2016 roku pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? XX SĄD, Paź BuławTak 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? II Monet Wyjaśnicie sobie, czego od siebie oczekujecie. I chyba się rozejdą wasze drogi. 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Król Kielichów Tak 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? Paź Mieczy Będzie dużo do Ciebie pisał, umówicie się itp. Ale to nie będzie to, czego byś chciała. 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? IX Mieczy Więcej tu Twojego myślenia i zamartwiania się, smutku... 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? IV CESARZ wypadła II KAPŁANKA i XII WISIELEC Nie. 7. Z kim stworzę ten związek? V Pucharów - 8. Kim będzie ten mężczyzna ? VI Mieczy - 9. Jaka jest dalsza przyszłość między nami? XVII GWIAZDA, V Monet, VIII Kielichów Nie widzę tu tego związku... 1. Czy w okresie do końca czerwca 2016 roku pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? XX SĄD, Paź BuławOdezwie sie do Ciebie ktoś kogo już znasz 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? II Monet Wprowadzi niezdecydowanie, podjecie decyzji, wahania 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Król Kielichów Tak 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? Paź Mieczy Przepychanki, kłotnie, może walka o pozycje, jakiś chłód 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? IX Mieczy Niepewnośc, zmartwienia 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? IV CESARZ wypadła II KAPŁANKA i XII WISIELEC Para i nie para. Mozliwe ze sama nie bedziesz wiedziala czy jestescie zwiazkiem czy nie. Wasza relacja mzoe byc jakz wiazek ale nie byc nim oficialnie, ze sama nie bedziesz wiedziala co sie dzieje i co on do Ciebie w ogole czuje i co chce. Pomyslalam tez o innej interpretacji tych kart, pojawila sie w mojej glowie mysl, ze powazny zwiazek(cesarz) narazie sie nie pojawi(kaplanka), ale czeka na Ciebie (wisielec) gdzies w przyszlosci. 7. Z kim stworzę ten związek? V Pucharów Ktos potrzebujacy pocieszenia ew karty tu potwierdzaja moja druga interpretacje o braku tej osoby 8. Kim będzie ten mężczyzna ? VI Mieczy Ktos kto wyjechal/nie pojawi sie 9. Jaka jest dalsza przyszłość między nami? XVII GWIAZDA, V Monet, VIII Kielichów Nadzieja na milosc a pózniej sama widzisz... Moze skorzystasz z jakiegos uroku na przyciagniecie milosci? 1. Czy w okresie do końca czerwca 2016 roku pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? XX SĄD, Paź Buław Pojawi sie. 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? II Monet Ty lub on bedziecie sie wahac. 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Król Kielichów\ Zdecydowanie. 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? Paź Mieczy Klotnie, slowne bitwy itp. 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? IX Mieczy Mnostwo zmartwien, niepewnosci, wrecz schizy-niefajna karta. 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? IV CESARZ wypadła II KAPŁANKA i XII WISIELEC[/b] Troche wyglada na zonatego... Ktory prawdopodobnie nie umie sie rozstac zona/partnerka 7. Z kim stworzę ten związek? V Pucharów Z kims kto sie rozstal itp. Ogolnie patrzac wyglada jakby mogl ci sie trafic pan zonaty/w separacji, cos takiego. 8. Kim będzie ten mężczyzna ? VI Mieczy Wedlug mni ktos z zagranicy/podrozy.Moze Polak na emigracji. 9. Jaka jest dalsza przyszłość między nami? XVII GWIAZDA, V Monet, VIII Kielichów Bedzie sie zapowiadac swietnie, ale , niestety wyjdzie gorzej, byc moze jakis problem z praca/finansami . Cześć.Patrząc na całość rozkładu - mowa jest o jednym mężczyźnie. Prawdopodobnie ów Pan - jest kimś,kogo znałaś już wcześniej (Sąd),ale mogłaś go wtedy nie dostrzegać (Paz o tym mówi,gdyż w Paziu energia jest taka,że często możemy jej nie dostrzegać). A tym mężczyzną konkretnie będzie Król Kielichów. Znajomość będzie się toczyć na zasadzie balansu - raz w te,raz we w te.Na niepewności i zadawaniu sobie pytań typu: czy ona mnie chce / on mnie chce, czy to aby na pewno to, itp... (2 Monet) Jednocześnie będzie dużo czarowania się słowami (Paz Mieczy),ale bez większego pokrycia w czynach.Może też zaistnieć kontrola,prowokacje.Być może niewielkie tarcia,ale to mniej. W sferze uczuciowej 9 Mieczy - czyli nic,co mogłoby Cię zaskoczyć.Coś w stylu: " a nie mówiłam?" (Pamiętamy,że 9 Mieczy jak każda karta ma swoją lepszą stronę i o niej tu mowa). W tym okresie jednak niestety nie stworzysz stałego związku.Trzeba będzie na to poczekać (Kapłanka,Wisielec). I ponownie: nie stworzysz związku = 5 Pucharów. Chyba,że jakimś cudem,a wtedy będzie to ktoś zazdrosny,kim targają na maksa emocje (5 Pucharów). Kim będzie ten mężczyzna? - No nie będzie,bo wyjedziesz (6 Mieczy) Jaka przyszłość? - 5 monet = BRAK. Nie ma przyszłości.Będziesz sama (Gwiazda na pocieszenie). Tak to widzę.Życzę Ci szczęścia,mimo wszystko. Pozdrawiam ciepło . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi