Gość Bethany Napisano 21 Marca 2016 Napisano 21 Marca 2016 Jesteśmy na etapie szukania fotografa. Kiedy się nam uda nam go znaleźć? No do października musimy ;P Giermek Kielichów Królowa Denarów 8 Kielichów Matko, nie wiem, za 8 tygodni? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Marca 2016 Maestro Napisano 21 Marca 2016 W znaku Panny Ew.mam mysl taką,że masz może koleżankę, ktora przyjedzie z zagranicy lub się do Ciebie zgłosi i ona Wam te fotki zrobi;) Cytuj
Lena75 Napisano 21 Marca 2016 Napisano 21 Marca 2016 Mogą nastapic jakieś ograniczenia, przeszkody. (mozliwe ze chodzi o to ze co lepsi fotografowie mają juz zaklepane terminy) Stąd tez myśl u mnie ze pod wpływem emocji poprosicie kogos znajomego o zrobienie zdjęc. Kiedy to nastapi...kurcze..za duzo kart.. ale tez obstawiałabym do 8 tyg lub w okresie letnim ( puchary = lato) Cytuj
Daria_Hexe Napisano 22 Marca 2016 Napisano 22 Marca 2016 Cześć Bethany. Być może,że za mniej więcej 8 tygodni,w okolicach ciepłych miesięcy.I myślę,że to Ty go znajdziesz.Prawdopodobne też,że będzie to osoba bardzo dobrze czująca się w tym,co robi,jednak bez wygórowanego doświadczenia. Znależć - znajdziesz na pewno. Powodzenia. Cytuj
Grahanka Napisano 22 Marca 2016 Napisano 22 Marca 2016 Kiedy znajdziesz? Pojawiają się jakieś niespodziewane okoliczności, dzięki którym znajdziesz ofertę fotografa. Gdzie go znajdziesz? Miejsca szybkiego ruchu, typu przestanek, autobus, to moze tyczyć się ogłoszenia. Ale raczej poleci Ci go ktoś z restauracji, domu weselnego, miejsca gdzie wczesniej pracował. Kim bedzie? To też zobaczyłam w kartach ;--) To bedzie jakiś artysta - dziwak. Bedzie miał pojechane wizje. Ktoś, kto każdą wolną chwilę poświęca na swój rozwój ;--). Daj mu wolną rękę, bądź elastyczna. Karta 8 kielichów czasem mówi: doceń to co masz pod nosem, dlatego wnioskować można, że już znasz tego fotografa (paź kielichów - wskazuje na czas tu i teraz), czy aby czasmi nie poznałaś go na ślubie kolegi w styczniu (królowa denarów - styczeń/luty), nawiążecie kontakt za 8 tygodni. Masz jeszcze dużo czasu, termin nie należy do obleganych, na pewno się znajdzie utalentowany fotograf, który Was pięknie uwieczni na zdjęciu, czego Ci życzę :--* Cytuj
Gość Bethany Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 Znalazłam fotografa, którego fotki przypadły mi do gustu i ma wolny termin z ostateczną weryfikacją jednak zaczekam do podpisania umowy Cytuj
Daria_Hexe Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 Czyli 8 Kielichów pokazało Nam około 8 dni .Świetnie! . Powodzenia Bethany . Cytuj
Gość Lianna Napisano 14 Października 2016 Napisano 14 Października 2016 Weryfikacja Zdecydowaliśmy się na brak fotografa na rzecz kamerzysty. Może stąd 8 Kielichów na końcu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi