Sierva Napisano 21 Marca 2016 Napisano 21 Marca 2016 Zapytałam kart, czy do końca czerwca uda mi się znaleźć pracę do końca czerwca. Wyszły dziwaczne karty: 5 Denarów, Rydwan, 7 Kielichów Podsuma: Gwiazda Gwiazda w podsumie wskazuje na szczęśliwe zakończenie, jednak podejrzanie często pojawia mi się 5 Denarów pytaniach o życie zawodowe :/ To budzi mój duży niepokój. Tutaj obstawiam, że po początkowych trudnościach finansowych (związanych pewnie z przeprowadzką) wszystko się ułoży. Cytuj
dior1 Napisano 21 Marca 2016 Napisano 21 Marca 2016 Nie znajdziesz.. ciezko bedzie, ale marzenia pozostana Cytuj
Daria_Hexe Napisano 22 Marca 2016 Napisano 22 Marca 2016 Cześć Sierva. Na wstępie może nadmienię,że nie ma takiego zjawiska,jak dziwne karty. Skoro Tarot chciał przekazać Ci informację,jaką uznał za najbardziej stosowną - przemówił właśnie takimi,a ni innymi kartami. Karty pokazują brak ruchu w poszukiwaniu pracy,a jedynie rozmyślanie (bujanie w obłokach) o tym,jaka to praca miałaby być. Z mojego sumowania wychodzi Słońce. Być może po przeprowadzce,o której piszesz - sprawy się zmienią i pracę znajdziesz,gdyż Słońce dobrze wróży. Powodzenia . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Marca 2016 Maestro Napisano 22 Marca 2016 Wg mnie nie, widać brak odpowiednich ofert.. Cytuj
Gość befimaka Napisano 22 Marca 2016 Napisano 22 Marca 2016 Dostaniesz jakieś propozycje, ale nie będą spełniały Twoich oczekiwań. Możesz więc do czerwca nie znaleźć pracy, bo to nie będą te oferty, jakich byś oczekiwała. Cytuj
Gość gość5 Napisano 22 Marca 2016 Napisano 22 Marca 2016 w tych kartach pracy nie widać - przykro mi Cytuj
pretoria Napisano 22 Marca 2016 Napisano 22 Marca 2016 Zapytałam kart, czy do końca czerwca uda mi się znaleźć pracę do końca czerwca. Wyszły dziwaczne karty: 5 Denarów, Rydwan, 7 Kielichów Podsuma: Gwiazda Dziwaczne karty, bo dziwaczne pytanie Żartuję ..... Karty nie są sprzyjające, pracy raczej nie znajdziesz. Cytuj
Grahanka Napisano 22 Marca 2016 Napisano 22 Marca 2016 5 denarów pokazuje Twoją obecną sytuację. VII Rydwan trafi się fajna oferta. Bardzo się nakręcisz. Jednak nie w pełni bedzie spełniać Twoje oczekiwania. 7 kileichów - zaczniesz wybrzydzać i przegapisz okazję. Rada: nie wahaj się bez końca. Podsumowując bedzie okazja na pracę, a czy ją wykorzystasz, wszystko w Twoich rękach... Cytuj
Koma Napisano 23 Marca 2016 Napisano 23 Marca 2016 Wedlug mnie oferty jakies beda, tylko kwestia czy dostaniesz.Chyba ze praca bedzie z tych "7Pucharowych" ,moze napisz ogolnie jaki rodzaj pracy. Cytuj
Sierva Napisano 24 Marca 2016 Autor Napisano 24 Marca 2016 Chodzi o pracę z językami obcymi. Dzięki za odpowiedzi, dam znać w lipcu, jak się wszystko potoczyło. Cytuj
Sierva Napisano 30 Lipca 2016 Autor Napisano 30 Lipca 2016 WERYFIKACJA Tak więc - pracę dostałam niedawno. Jednak do końca czerwca nie znalazłam. Powodem był fakt, że zaczęłam szukać w lipcu Dziękuję za odpowiedzi! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi