maja895 Napisano 27 Marca 2016 Napisano 27 Marca 2016 (edytowane) Witam:) ostatnio zainteresowały mnie karty Lenormand ale jestem w nich bardzo slaba jeszcze.Trzy karty wyciągnęłam na najblizsze spotkanie mojej kolezanki z chłopakiem z którym się spotyka oraz zrobiłam rozkład z 5 kart wyłożonych w jednym rzędzie na przyszłość ich relacji. Najblizsze spotkanie: ptaki + ryby + lilie --> tu moze jakies nerwy i rozmowy na temat spotkania pokazało, oraz lilie jako bliższy kontakt? A na przyszłość relacji wyszedł mi dziwny do interpretacji układ: Pan+ niedzwiedz + myszy + żmija + Pani Zakładając że Pan to on a Pani to ona bo tak tez wczesniej zakładałam:) dla mnie to dojdzie do rozstania na co wpływ bedzie miał jakis mężczyzna i kobeta, lub układ ten pokzauje ,że ten jej chłopak straci jakiegos bliskiego mu mezczyzne w wyniku jej manipulacji?? kompletnie nie wiem jak to interpretować ale karty na prszyszłość nie sa dobre raczej.... Bardzo proszę o pomoc:) Edytowane 27 Marca 2016 przez maja895 Cytuj
Gość befimaka Napisano 28 Marca 2016 Napisano 28 Marca 2016 A koleżanka wie, że stawiałaś na nią karty i że zamieściłaś je na forum? http://www.ezoforum.pl/interpretacje-lenormand/62725-regulamin-interpretacji-kart-lenormand.html Cytuj
Gość befimaka Napisano 28 Marca 2016 Napisano 28 Marca 2016 Najlepiej w takim przypadku zaznaczyć to w poście, wtedy sprawa będzie jasna. Najblizsze spotkanie: ptaki + ryby + lilie Wydaje mi się, że motywem przewodnim tego spotkania będzie seks - albo w teorii, albo w praktyce. A na przyszłość relacji wyszedł mi dziwny do interpretacji układ: Pan+ niedzwiedz + myszy + żmija + Pani Oj, chyba rodzice będą mieli coś przeciwko temu związkowi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi