Ceres Napisano 27 Marca 2016 Napisano 27 Marca 2016 (edytowane) Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, pracująca za granicą, trochę zajmuję sie rękodziełem obecnie mieszkam za granicą u brata i jego dziewczyny. Tarot Manga Aura: IV Mieczy, XIII ŚMIERĆ, Paź Buław - HB XVII GWIAZDA A jakiś samotny ten miesiąc, będę się izolowała od otoczenia, aura kończenia spraw ( rok podatkowy w PL i NL), pod koniec coś ruszy list, paczka, odwiedziny coś co mnie poruszy. Dom : Paź Monet, X Mieczy, VII Monet - HB XVII GWIAZDA Coś się popsuje i wydatek mnie czeka z tego powodu albo jakaś inwestycja związana z domem i czekanie na efekty, nadzieja, że to przyniesie zyski. Napięte relacje z domownikami z powodu pieniędzy. Zdrowie: Król Buław, Rycerz Mieczy Chyba jakaś wizyta u specjalisty mnie czeka, buławy - nogi więc pewnie ortopeda ( wyszedł mi haluks w prawej stopie) Praca: XVIII KSIĘŻYC, II Mieczy - HB SĄD Plotki, ktoś będzie pode mną dołki kopał w pracy, obgadywał mnie, rozsiewał nieprawdziwe informacje na mój temat. Ale w HB mam Sąd więc pewnie sie rozprawię z ta osobą. Moje rękodzieło: III Monet, IX Kielichów, IX PUSTELNIK - HB ŚWIAT Szukanie nowych technik, dróg sprzedaży, może nauczę się jakiegoś nowego wzoru. Finanse: VII RYDWAN, XX SĄD, IV Buław - HB CESARZ Jakiś wzrost finansowy mnie czeka, nagły przypływ gotówki albo wydatek związany z domem Uczucia: XVIII KSIĘŻYC, IX Kielichów, Rycerz Mieczy - HB PUSTELNIK Po staremu brak widoków na faceta z długofalowym związkiem, może jakiś romans albo flirt, który szybko się zakończy. Niespodzianka: III Monet, VII Buław - HB X KOŁO FORTUNY Z ofertą nowej pracy mi się to skojarzyło albo współpracy. Ostrzeżenie: X Mieczy, XIII ŚMIERĆ, II PAPIEŻ, IV Buław - HB SPRAWIEDLIWOŚĆ Żebym nie podejmowała żadnych radykalnych kroków, nie angażowała się w coś co nie ma przyszłości pod wpływem jakiejś charyzmatycznej osoby albo domownika. Efekty na koniec miesiąca : As Monet, Paź Buław, II PAPIEŻ - HB III CESARZOWA Na koniec miesiąca powinnam być zadowolona, coś mi się uda może rozwinę swoje rękodzieło, nawiążę z kimś współpracę. Pomocne ręce mile widziane i z góry dziękuję Edytowane 27 Marca 2016 przez Ceres Cytuj
Gość gość5 Napisano 28 Marca 2016 Napisano 28 Marca 2016 Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, pracująca za granicą, trochę zajmuję sie rękodziełem obecnie mieszkam za granicą u brata i jego dziewczyny. Tarot Manga Aura: IV Mieczy, XIII ŚMIERĆ, Paź Buław - HB XVII GWIAZDA po tych kartach powiedzialabym, że okres leniuchowania się konczy i ruszysz sie z domu Dom : Paź Monet, X Mieczy, VII Monet - HB XVII GWIAZDA powiedziałabym, ze brat moze sie z Toba troche pokłócic o kase? do czegoś bedziesz musiała się dorzucic Zdrowie: Król Buław, Rycerz Mieczy na zdrowiu sie nie znam az tak dobrze Praca: XVIII KSIĘŻYC, II Mieczy - HB SĄD ewidentnie jakies strachy na lachy wychodzą, czas niepewnosci, być może pomyłek i niedostrzegania pewnych rzeczy Moje rękodzieło: III Monet, IX Kielichów, IX PUSTELNIK - HB ŚWIAT oj bardzo kreatywny miesiąc- myślę, ze sporo czasu będziesz nad tym spędzać Finanse: VII RYDWAN, XX SĄD, IV Buław - HB CESARZ jakas wycieczka nieplanowana sie szykuje Uczucia: XVIII KSIĘŻYC, IX Kielichów, Rycerz Mieczy - HB PUSTELNIK lirtu ja tu nie widzę- raczej tesknotę za nim- możesz spotkac kogos kto wpadnie Ci w oko ale tak szybko jak sie pojawi tak szybko zniknie Niespodzianka: III Monet, VII Buław - HB X KOŁO FORTUNY Jakas oferta wspolpracy może sie trafić Ostrzeżenie: X Mieczy, XIII ŚMIERĆ, II PAPIEŻ, IV Buław - HB SPRAWIEDLIWOŚĆ nie działac pod wpływem emocji- przemysleć na zimno i dopiero podejmować działania Efekty na koniec miesiąca : As Monet, Paź Buław, II PAPIEŻ - HB III CESARZOWA dostrzeżesz swiatełko w tunelu, ogólne zadowolenie widać Cytuj
Iwka78 Napisano 28 Marca 2016 Napisano 28 Marca 2016 Aura: IV Mieczy, XIII ŚMIERĆ, Paź Buław - HB XVII GWIAZDA dla mnie 4 mieczy to rozmyślania, analiza jakiegoś tematu, wyciągniesz wnioski, zmienisz to myślenia i coś nowego wprowadzisz w swoje życie Dom : Paź Monet, X Mieczy, VII Monet - HB XVII GWIAZDA mogą być jakieś nieporozumienia związane z budżetem/wydatkami Zdrowie: Król Buław, Rycerz Mieczy no właśnie też pomyślałam o nogach, a mieczowy skojarzył mi się z konsultacją jakąś chirurgiczną Praca: XVIII KSIĘŻYC, II Mieczy - HB SĄD Hm... no to też zależy, co traktujesz jako pracę, bo jeżeli robisz rękodzięło i o tym myślisz jako o pracy, to karty pokazały, że będziesz twórcza w tej materii, 2 mieczy powiedziałabym, że może pokazywać jakiś wewnętrzny konflikt między spełnianiem się w tym, co lubisz, a pracą na etacie... Moje rękodzieło: III Monet, IX Kielichów, IX PUSTELNIK - HB ŚWIAT Będzisz szlifować kunszt, swoje rzemiosło. Będziesz z tego zadowolona, bo po prostu sprawia Ci to przyjemność. Finanse: VII RYDWAN, XX SĄD, IV Buław - HB CESARZ Będzie jakaś zmiana w sferze finansowej, czy możesz dostać jakieś pieniądze od rodziny? Uczucia: XVIII KSIĘŻYC, IX Kielichów, Rycerz Mieczy - HB PUSTELNIK Ja bym bardziej widziała Twój niepokój z powodu braku zadowolenia w tej sferze, martwisz się, że nie możesz znaleźć odpowiedniego partnera, takiego inteligentnego i na poziomie.. Niespodzianka: III Monet, VII Buław - HB X KOŁO FORTUNY może być jakaś szansa w pracy, o którą trzeba będzie zawalczyć Ostrzeżenie: X Mieczy, XIII ŚMIERĆ, II PAPIEŻ, IV Buław - HB SPRAWIEDLIWOŚĆ trzeba uważać na jakieś poważne zmiany związane z domem Efekty na koniec miesiąca : As Monet, Paź Buław, II PAPIEŻ - HB III CESARZOWA myślę, że to będzie dobry miesiąc dla Ciebie:-) jest jakaś szansa zarobek i zmianę, a papież daje poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji Powodzenia! 1 Cytuj
Ceres Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Napisano 5 Kwietnia 2016 Dziękuję co do rękodzieła to juz moge troche zweryfikować, znalazłam cos nowego co moge robic i zaczynam sie tego uczyć - torebki z włóczki Cytuj
Ceres Napisano 1 Maja 2016 Autor Napisano 1 Maja 2016 Dziękuję za pomoc weryfikacja Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, pracująca za granicą, trochę zajmuję sie rękodziełem obecnie mieszkam za granicą u brata i jego dziewczyny. Tarot Manga Aura: IV Mieczy, XIII ŚMIERĆ, Paź Buław - HB XVII GWIAZDA A jakiś samotny ten miesiąc, będę się izolowała od otoczenia, aura kończenia spraw ( rok podatkowy w PL i NL), pod koniec coś ruszy list, paczka, odwiedziny coś co mnie poruszy. Dom : Paź Monet, X Mieczy, VII Monet - HB XVII GWIAZDA Coś się popsuje i wydatek mnie czeka z tego powodu albo jakaś inwestycja związana z domem i czekanie na efekty, nadzieja, że to przyniesie zyski. Napięte relacje z domownikami z powodu pieniędzy. Musiałam matce posłać kasę na miernika, a pozyczyłam bratu który ma opóźnienie w oddaniu, bo sam tez komus pożyczył, kto mu zwleka z oddaniem Zdrowie: Król Buław, Rycerz Mieczy Chyba jakaś wizyta u specjalisty mnie czeka, buławy - nogi więc pewnie ortopeda ( wyszedł mi haluks w prawej stopie) Przemęczenie, kłopoty z nogami, strasznie mnie przez cały miesiąc bolały, korzonki. Praca: XVIII KSIĘŻYC, II Mieczy - HB SĄD Plotki, ktoś będzie pode mną dołki kopał w pracy, obgadywał mnie, rozsiewał nieprawdziwe informacje na mój temat. Ale w HB mam Sąd więc pewnie sie rozprawię z ta osobą. Duzo pomyłek miałam w tym miesiącu w sensie źle spakowany towar ale nie było aż tak tragicznie, żeby się jakoś szczególnie czepiali. za dużo mi wypłacili w zeszłym miechu a w tym odtrącili Moje rękodzieło: III Monet, IX Kielichów, IX PUSTELNIK - HB ŚWIAT Szukanie nowych technik, dróg sprzedaży, może nauczę się jakiegoś nowego wzoru. Poza tym ktos złożył u mnie całkiem spore zamówienie. Finanse: VII RYDWAN, XX SĄD, IV Buław - HB CESARZ Jakiś wzrost finansowy mnie czeka, nagły przypływ gotówki albo wydatek związany z domem poza tym nie zauważyłam że mi trochę za dużo zapłacili w zeszłym miesiącu a w tym to odtrącili a to juz zauważyłam Uczucia: XVIII KSIĘŻYC, IX Kielichów, Rycerz Mieczy - HB PUSTELNIK Po staremu brak widoków na faceta z długofalowym związkiem, może jakiś romans albo flirt, który szybko się zakończy. Pojawił sie jeden koleś ale bardzo szybko zaczął mi działać na nerwy więc dałam sobie spokój. Niespodzianka: III Monet, VII Buław - HB X KOŁO FORTUNY Z ofertą nowej pracy mi się to skojarzyło albo współpracy. Potrącenie z wypłaty pieniążków, które wypłacili mi za duzo w zeszłym miesiącu Ostrzeżenie: X Mieczy, XIII ŚMIERĆ, II PAPIEŻ, IV Buław - HB SPRAWIEDLIWOŚĆ Żebym nie podejmowała żadnych radykalnych kroków, nie angażowała się w coś co nie ma przyszłości pod wpływem jakiejś charyzmatycznej osoby albo domownika. Efekty na koniec miesiąca : As Monet, Paź Buław, II PAPIEŻ - HB III CESARZOWA Na koniec miesiąca powinnam być zadowolona, coś mi się uda może rozwinę swoje rękodzieło, nawiążę z kimś współpracę. Nowy sklep otwarłam i uczę sie nowej techniki szycia Pomocne ręce mile widziane i z góry dziękuję Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, pracująca za granicą, trochę zajmuję sie rękodziełem obecnie mieszkam za granicą u brata i jego dziewczyny. Tarot Manga Aura: IV Mieczy, XIII ŚMIERĆ, Paź Buław - HB XVII GWIAZDA po tych kartach powiedzialabym, że okres leniuchowania się konczy i ruszysz sie z domu Dom : Paź Monet, X Mieczy, VII Monet - HB XVII GWIAZDA powiedziałabym, ze brat moze sie z Toba troche pokłócic o kase? do czegoś bedziesz musiała się dorzucic Zdrowie: Król Buław, Rycerz Mieczy na zdrowiu sie nie znam az tak dobrze Praca: XVIII KSIĘŻYC, II Mieczy - HB SĄD ewidentnie jakies strachy na lachy wychodzą, czas niepewnosci, być może pomyłek i niedostrzegania pewnych rzeczy Moje rękodzieło: III Monet, IX Kielichów, IX PUSTELNIK - HB ŚWIAT oj bardzo kreatywny miesiąc- myślę, ze sporo czasu będziesz nad tym spędzać Finanse: VII RYDWAN, XX SĄD, IV Buław - HB CESARZ jakas wycieczka nieplanowana sie szykuje Uczucia: XVIII KSIĘŻYC, IX Kielichów, Rycerz Mieczy - HB PUSTELNIK lirtu ja tu nie widzę- raczej tesknotę za nim- możesz spotkac kogos kto wpadnie Ci w oko ale tak szybko jak sie pojawi tak szybko zniknie Niespodzianka: III Monet, VII Buław - HB X KOŁO FORTUNY Jakas oferta wspolpracy może sie trafić Ostrzeżenie: X Mieczy, XIII ŚMIERĆ, II PAPIEŻ, IV Buław - HB SPRAWIEDLIWOŚĆ nie działac pod wpływem emocji- przemysleć na zimno i dopiero podejmować działania Efekty na koniec miesiąca : As Monet, Paź Buław, II PAPIEŻ - HB III CESARZOWA dostrzeżesz swiatełko w tunelu, ogólne zadowolenie widać Aura: IV Mieczy, XIII ŚMIERĆ, Paź Buław - HB XVII GWIAZDAdla mnie 4 mieczy to rozmyślania, analiza jakiegoś tematu, wyciągniesz wnioski, zmienisz to myślenia i coś nowego wprowadzisz w swoje życie Dom : Paź Monet, X Mieczy, VII Monet - HB XVII GWIAZDA mogą być jakieś nieporozumienia związane z budżetem/wydatkami Zdrowie: Król Buław, Rycerz Mieczy no właśnie też pomyślałam o nogach, a mieczowy skojarzył mi się z konsultacją jakąś chirurgiczną Praca: XVIII KSIĘŻYC, II Mieczy - HB SĄD Hm... no to też zależy, co traktujesz jako pracę, bo jeżeli robisz rękodzięło i o tym myślisz jako o pracy, to karty pokazały, że będziesz twórcza w tej materii, 2 mieczy powiedziałabym, że może pokazywać jakiś wewnętrzny konflikt między spełnianiem się w tym, co lubisz, a pracą na etacie... Moje rękodzieło: III Monet, IX Kielichów, IX PUSTELNIK - HB ŚWIAT Będzisz szlifować kunszt, swoje rzemiosło. Będziesz z tego zadowolona, bo po prostu sprawia Ci to przyjemność. Finanse: VII RYDWAN, XX SĄD, IV Buław - HB CESARZ Będzie jakaś zmiana w sferze finansowej, czy możesz dostać jakieś pieniądze od rodziny? Uczucia: XVIII KSIĘŻYC, IX Kielichów, Rycerz Mieczy - HB PUSTELNIK Ja bym bardziej widziała Twój niepokój z powodu braku zadowolenia w tej sferze, martwisz się, że nie możesz znaleźć odpowiedniego partnera, takiego inteligentnego i na poziomie.. Niespodzianka: III Monet, VII Buław - HB X KOŁO FORTUNY może być jakaś szansa w pracy, o którą trzeba będzie zawalczyć Ostrzeżenie: X Mieczy, XIII ŚMIERĆ, II PAPIEŻ, IV Buław - HB SPRAWIEDLIWOŚĆ trzeba uważać na jakieś poważne zmiany związane z domem Efekty na koniec miesiąca : As Monet, Paź Buław, II PAPIEŻ - HB III CESARZOWA myślę, że to będzie dobry miesiąc dla Ciebie:-) jest jakaś szansa zarobek i zmianę, a papież daje poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji Powodzenia! 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi