Skocz do zawartości

Kwiecień 2016

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mężatka, dzieciata, pracująca:-)

Dom - 10 monet - atmosfera będzie rodzinna, może też mąż się zajmie sprawą spadkową po jego rodzinie i coś się ruszy w tym temacie...

Moja praca w firmie X - rycerz pucharów, 5 monet, 6 monet - będzie emocjonalnie jak zawsze tutaj:-) myślę, że będę zmęczona, ale może dostanę jakąś premię na koniec miesiąca?

Relacja w pracy z Panem SB (to handlowiec, z którym pracuję) - król pucharów, 10 buław, 3 denarów - idealnie pokazał się jako melepeta w tym królu pucharów... on jest jak żółw dosłownie... widać, że będzie skutecznie podnosił mi ciśnienie, ale mimo wszystko będę zachowywać się profesjonalnie.

Relacja w pracy z Panem SW (to drugi handlowiec, z którym pracuję) - 3 miecze, 4 buławy, XI sprawiedliwość+XXI świat - jestem zdziwiona tą kartą na początku, bo się świetnie dogadujemy, więc może 3 mieczy właśnie pokazuje nasze porozumienie? dalej widać zadowolenie i to, że będziemy razem pracować, ale znów mnie martwi sprawka w połączeniu ze światem, sprawka zawsze pokazuje mi negatywne wydarzenia i tak sobie pomyślałam, żeby ten handlowiec zaraz nie odszedł... no jak on odejdzie, to faktycznie zacznę szukać pracy, bo wtedy nie wytrzymam tam...

Finanse - Głupiec+paź kielichów - jakieś nieprzemyślane wydatki chyba mnie czekają...

czego się nie spodziewam - as buław, królowa buław, 2 buław - same buławy... pomyślałam sobie, że coś się rozpocznie, będzie jakaś szansa, ale na razie to tylko plany w tej 2 buław...

Napisano

Dom - 10 monet - dobra, żadnych zgrzytów,niedopowiedzeń.Na pierwszy plan zejdzie sprawa finansowa, jakiś dod. przychód.Być może będzie to spr. nabycia spadku.Iwka- zboczenie zawodowe nie pozwala mi nie zapytać- przyjęcie z do wys. aktywów po nowych przepisach? :)

Moja praca w firmie X - rycerz pucharów, 5 monet, 6 monet - Jeszcze się uczysz, wydajesz się być tam najmłodsza stażem, ale brak doświadczenia nadrabiasz pracowitością. Sądzę że V monet, to Twoje odczucia- chciałabyś już wiedzieć więcej, zarabiać więcej. VI den- to premia pod koniec msc:)

Relacja w pracy z Panem SB (to handlowiec, z którym pracuję) - król pucharów, 10 buław, 3 denarów -Pan to troche taki czarujący babidamek. Dużo gada, mało robi, troche Cię to irytuje.Relacja będzie poprawna, pomimo tego że dużo pracy spadnie Ci na głowę.

Relacja w pracy z Panem SW (to drugi handlowiec, z którym pracuję) - 3 miecze, 4 buławy, XI sprawiedliwość+XXI świat[/b] - III mieczy na wstępie stanowi, iż przez jakiś czas nie będziecie mieli kontaktu,każdy będzie zajęty swoimi sprawami. Pan faktycznie może myśleć o zmianie ( Sprawka+Świat), ale stabilizacja finasowa tu go zatrzymuje. Między wami zaś, nic na złe się, się nie zmieni.

Finanse - Głupiec+paź kielichów - trafią się jakieś niezapowiedziane imprezy, spotkania- szykują się wydatki na tzw. błahostki ;)

czego się nie spodziewam - as buław, królowa buław, 2 buław Znajoma wyjdzie z propozycją co do innej pracy, którą będziesz rozważać :)

Gość Bethany
Napisano

Dom - 10 monet - No ładna karta, ciepło i rzeczywiście może ruszyć coś ze spadkiem, wszak 10 Denarów to kasa rodziny

Moja praca w firmie X - rycerz pucharów, 5 monet, 6 monet - Coś się może rozczarować stąd Rycerz Kielichów obok 5 Monet, albo to jakieś Twoje obawy wyszły, no niewykluczona premia ;)

Relacja w pracy z Panem SB (to handlowiec, z którym pracuję) - król pucharów, 10 buław, 3 denarów -

No będziesz miała w związku z tą współpracą dużo na głowie, ale powinno być w miarę ok ;)

Relacja w pracy z Panem SW (to drugi handlowiec, z którym pracuję) - 3 miecze, 4 buławy, XI sprawiedliwość+XXI świat No udana współpraca, on chyba się rozgląda za inną pracą, albo jego jakieś wyjazdy może wyszły.

Finanse - Głupiec+paź kielichów - Może jakieś wydatki związane z dziećmi, albo impreza jakaś będzie :)

czego się nie spodziewam - as buław, królowa buław, 2 buław - Jakaś szansa się pojawi, a Ty będziesz rozważać tą opcję ;)

Udanego miesiąca! :)

Napisano

Dom - 10 monet - szczęście rodzinne, zadowolenie, może jakaś uroczystość rodzinna albo spotkanie w większym gronie.

Moja praca w firmie X - rycerz pucharów, 5 monet, 6 monet - Ja tu widzę twoje niezadowolenie, że dajesz z siebie więcej niż dostajesz

Relacja w pracy z Panem SB (to handlowiec, z którym pracuję) - król pucharów, 10 buław, 3 denarów -relacje ciężkie, trudno ci się z nim współpracuje

Relacja w pracy z Panem SW (to drugi handlowiec, z którym pracuję) - 3 miecze, 4 buławy, XI sprawiedliwość+XXI świat - rozczarowanie, może ta osoba dostanie jakąś premię, awans a ciebie pominą

Finanse - Głupiec+paź kielichów - a wydasz troszeczkę na jakąś zachciewajkę

czego się nie spodziewam - as buław, królowa buław, 2 buław - będziesz musiała podjąć jakąś nagłą decyzję a nie będziesz umiała dokonać wyboru,