Maestro Inez2503 Napisano 28 Marca 2016 Maestro Napisano 28 Marca 2016 Przełożenie Mag 8 monet 6 buław Jak dla mnie to karty mówią o nowych możliwościach i sukcesie w pracy Uczucia Królowa Mieczy Giermek Buław Królowa Kielichów Królowa Monet 8 kielichów Giermek Monet - dziwne karty, bo same kobiety tu sie pojawiły, pierwsze dwie karty to ja i syn, kolejne dwie to jakieś moje koleżanki, ew. kobiety z rodziny i jakies odejście, ew. karty pokazały mojego syna w centrum zainteresowania (egzaminy do gimnazjum, poza tym zakładam mu niebawem aparat ortodontyczny, który musze sfinansować z własnej kieszeni, gdyż jego tatus zasłania sie brakiem pieniędzy, mama obiecała dołozyć coś..) Dom 6 mieczy Głupiec 3 kielichów wyjazd na imprezę Praca 3 monet Rydwan Kaplan widać spory rozwój zawodowy Niespodzianka 5 monet 2 monet Moc Król Monet poradzę sobie świetnie z finansami Cytuj
Iwka78 Napisano 28 Marca 2016 Napisano 28 Marca 2016 Przełożenie Mag 8 monet 6 buław powiedziałabym, że dużo różnych zajęć, być może dużo też nadgodzin, ale generalnie jakiś sukces bym też widziała:-) trzymam kciuki:-) Uczucia Królowa Mieczy Giermek Buław Królowa Kielichów Królowa Monet 8 kielichów Giermek Monet - myślę, że tymi królowymi jesteś Ty sama w różnych odsłonach; jako królowa mieczy musisz być przy synu silna, stabilna, konkretna i konsekwentna, dalej widać, że targają tobą jakieś emocje związane z wydatkami, z umiejętnym zarządzaniem pieniędzmi, nie wiem, czy nie zrezygnujesz w tym miesiącu z tego aparatu z powodu braku wystarczających funduszy, albo w tym Giermku ktoś poratuje Cię finansowo Dom 6 mieczy Głupiec 3 kielichów -może być jakieś spontaniczne wyjście, albo spotkanie u Ciebie Praca 3 monet Rydwan Kaplan -3 monet, to karta specjalisty, Rydwan szykuje jakieś zmiany, z których w papieżu powinnaś być zadowolona Niespodzianka 5 monet 2 monet Moc Król Monet - na początku będziesz myślała, że nie dasz rady, ale moim zdaniem, ktoś Cię wesprze powodzenia! Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 28 Marca 2016 Napisano 28 Marca 2016 Z przełożenia "Mag 8 monet 6 buław" - czeka Ci sporo pracy, takiej żmudnej i mozolnej, w 8 monet, jakbyś musiała wziąć nadgodziny, ale nie po to by podreperować budżet, ale dlatego że tyle pracy dodatkowej masz. Twoje zaangażowanie, nie umknie uwadze przełożonych. Uczucia Królowa Mieczy, Giermek Buław,Królowa Kielichów, Królowa Monet, 8 kielichów, Giermek Monet Przyznam, dużo dam dworskich w rozkładzie. Pytanie jednak stanowi o Twoich uczuciach, zakładam więc że to Twoje wcielenia- raz będziesz musiała być twardą asesrtywną babką, która tupnie nogą i powie że" nie tak nie będzie", raz łagodna, wrażliwą i ciepłą kobietą która mówi o uczuciach i zachęca do rozmowy o nich, a kiedy indziej- Monetową- skupiającą w sobie- dom,prace, finanse-słowem człowiek orkiestra.Brakuje mi to silnych męskich kart, jakby brak było konkretnego mężczyzny- konkretnej relacji uczuciowej. VIII kielichów odpowiada eremitrze- tak jakbyś chciała się odciąć z pewnymi rzeczami zostać sama. Dom 6 mieczy Głupiec 3 kielichów -dziwi mnie VI mieczy na wstępie, jakbyś chciała się od czegoś odciąć- ucieć w coś. W tym wypadku w spotkania z bliskimi, wyjścia. Praca 3 monet Rydwan Kaplan - Dostaniesz intratną propozycje, jakby aneks do umowy, który będzie dla Ciebie korzystny. III denarów-to zbieranie plonów z tego co zrobiłaś kiedyś Niespodzianka 5 monet 2 monet Moc Król Monet Na wstępie poczujesz że zabraknie Ci środków, tym samym zaczniesz kombinować, szukać dodatkowych środków. Nieoczekiwanie wsparcie finansowe, zostanie Ci zaoferowane od Pana. Powodzenia Cytuj
Gość Bethany Napisano 3 Kwietnia 2016 Napisano 3 Kwietnia 2016 Przełożenie Mag 8 monet 6 buław No udany miesiąc, możliwy nowy rozdział, miesiąc pod znakiem pracy i nauki, możliwy sukces Uczucia Królowa Mieczy Giermek Buław Królowa Kielichów Królowa Monet 8 kielichów Giermek Monet - Chyba skupisz się na synu, jakaś kobieta może być pomocna. Kielichowa i 8 Kielichów mi się kojarzy z jakimś rozczarowaniem w sferze uczuć. Dom 6 mieczy Głupiec 3 kielichów - 6 Mieczy mi wyjazdy pokazuje, Głupiec i 3 Kielichy dobre na zabawę/imprezy. Praca 3 monet Rydwan Kaplan - No zajęta będziesz i aktywna, czegoś nowego się nauczysz. Niespodzianka 5 monet 2 monet Moc Król Monet- Początek miesiąca może być gorszy pod względem kasy, ale potem znacznie lepiej Udanego miesiąca ! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Kwietnia 2016 Autor Maestro Napisano 3 Kwietnia 2016 Przełożenie Mag 8 monet 6 buław No udany miesiąc, możliwy nowy rozdział, miesiąc pod znakiem pracy i nauki, możliwy sukces Uczucia Królowa Mieczy Giermek Buław Królowa Kielichów Królowa Monet 8 kielichów Giermek Monet - Chyba skupisz się na synu, jakaś kobieta może być pomocna. Kielichowa i 8 Kielichów mi się kojarzy z jakimś rozczarowaniem w sferze uczuć. Dom 6 mieczy Głupiec 3 kielichów - 6 Mieczy mi wyjazdy pokazuje, Głupiec i 3 Kielichy dobre na zabawę/imprezy. Praca 3 monet Rydwan Kaplan - No zajęta będziesz i aktywna, czegoś nowego się nauczysz. Niespodzianka 5 monet 2 monet Moc Król Monet- Początek miesiąca może być gorszy pod względem kasy, ale potem znacznie lepiej Udanego miesiąca ! Juz dzisiaj moge powiedzieć, że trafiłas z interpretacją Cytuj
Ceres Napisano 5 Kwietnia 2016 Napisano 5 Kwietnia 2016 Przełożenie Mag 8 monet 6 buław Sukces zawodowy, skupianie sie nad jakimś zajęciem, projektem, długofalowa współpraca Uczucia Królowa Mieczy Giermek Buław Królowa Kielichów Królowa Monet 8 kielichów Giermek Monet - Skupisz się na swoim dziecku, jakis wydatek może cię czekać. Dom 6 mieczy Głupiec 3 kielichów tez mi sie podróż widzi Praca 3 monet Rydwan Kaplan Ciekawa propozycja, awans, będziesz się czuła zadowolona Niespodzianka 5 monet 2 monet Moc Król Monet Będzie ci na cos brakowało pieniędzy ale niespodziewanie ktos cię wspomoże Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Maja 2016 Autor Maestro Napisano 18 Maja 2016 WERYFIKACJA Przełożenie Mag 8 monet 6 buław Jak dla mnie to karty mówią o nowych możliwościach i sukcesie w pracy Uczucia Królowa Mieczy Giermek Buław Królowa Kielichów Królowa Monet 8 kielichów Giermek Monet - dziwne karty, bo same kobiety tu sie pojawiły, pierwsze dwie karty to ja i syn, kolejne dwie to jakieś moje koleżanki, ew. kobiety z rodziny i jakies odejście, ew. karty pokazały mojego syna w centrum zainteresowania (egzaminy do gimnazjum, poza tym zakładam mu niebawem aparat ortodontyczny, który musze sfinansować z własnej kieszeni, gdyż jego tatus zasłania sie brakiem pieniędzy, mama obiecała dołozyć coś..) Dom 6 mieczy Głupiec 3 kielichów wyjazd na imprezę Praca 3 monet Rydwan Kaplan widać spory rozwój zawodowy Niespodzianka 5 monet 2 monet Moc Król Monet poradzę sobie świetnie z finansami Uczucia : na początku zostawiłam obecnego partnera, więcej czasu spędzałam z synem, była u mnie też koleżanka i wyjazx ze swoim synkiem (Królowa kielichów, giermek monet) Dom : przyjazd koleżanki do mnie, poza tym spontaniczny wyjazd na imprezę do innego miasta;) Praca: wystosowanie pisma w spr.podwyżki do szefa Niespodzianka 5 monet 2 monet Moc Król Monet kolega, który obiecał pomoc olał temat, w związku z czym ja olałam jego. Wsparcie finansowe od mamy też otrzymałam, z aparatu nie zrezygnowałam Co do przełożenia to chyba chodzi o mój rozwój, ale nie w obecnej pracy, w dodatkowym zajęciu. Chyba idzie do przodu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi