Skocz do zawartości

Partner na wesele

lumena

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W maju wybieram się do koleżanki na wesele jestem singielką i nie mam za bardzo z kim iść ;/

Zapytałam kart czy pójdę z kimś na to wesele? Wyszło:

0 Głupiec; 17 Gwiazda; 6 Kochankowie

Wydaję mi się, że tak,pójdę z kimś.W każdym razie jest nadzieja. Może poznam jakiegoś nowego pana i to z nim pójdę :_kwadr::azsg3:

Rozkład robiłam z całej tali.

• Maestro
Napisano

Wygląda na to, ze tak, że znajdzie sie ktos nieoczekiwanie, kto zechce Ci towarzyszyc na zabawie weselnej;)

Napisano

Jo...niespodziewanie zjawi się jakiś pan..Będzie Cie adorował i bedzie bardzo fajnie

Napisano

Pytanie: czy pójdziesz z kimś? - odpowiedź: tak. Gwiazda może podpowiadać, żebyś się o to nie martwiła. Głupiec może wskazywać na to, że być może pójdziesz z kimś, kogo dopiero poznasz albo z kimś, o kim do tej pory nie pomyślałaś i tak spontanicznie zapadnie decyzja (Kochankowie).

Rozkład z całej talii i wyciągnęłaś same WA? Wow! :) To będzie udana zabawa :)

Napisano

Dziękuje :)

Mam nadzieję,że tak będzie :)

Tak wyciągałam z całej tali,też się zdziwiłam,że same WA :)

Napisano
Pytanie: czy pójdziesz z kimś? - odpowiedź: tak. Gwiazda może podpowiadać, żebyś się o to nie martwiła. Głupiec może wskazywać na to, że być może pójdziesz z kimś, kogo dopiero poznasz albo z kimś, o kim do tej pory nie pomyślałaś i tak spontanicznie zapadnie decyzja (Kochankowie).

Rozkład z całej talii i wyciągnęłaś same WA? Wow! :) To będzie udana zabawa :)

Dokładnie ja to interpretuję tak samo, bardzo podobnie :) Na pewno pójdziesz z kimś, poznasz go niespodziewanie lub znasz go już od dawna ale nie myślałaś o nim w kontekście pary. Nie pozostaje zatem nic innego, jak tylko życzyć dobrej zabawy.

Napisano

a może pójdziesz sama i na weselu poznasz kogos dla siebie :-) Albo tak będzie ustalone , zaplanowane, ze bedziesz na weselu z kims parą

Gość grimmoire
Napisano

Myślę, że pójdziesz sama, ale na miejscu sama już nie będziesz :)

Napisano

Opcja,ze pójdę sama nie wchodzi w grę. Jak nikogo nie znajdę to w ogóle planuje nie iść na to wesele.

Z tego co wiem, to mają tam być same pary.

Jedynie to delegacja ma przyjść bez osoby towarzyszącej.

Gość befimaka
Napisano

0 Głupiec; 17 Gwiazda; 6 Kochankowie

Głupiec mówi, że jeszcze sama nie wiesz na czym stoisz. Czy pójdziesz z kimś, czy będziesz sama. Gwiazda pokazuje, że to do Ciebie należy wybór osoby towarzyszącej, a Rydwan, że tego wyboru będziesz musiała dokonać.

Czyli znasz już tego kogoś, ale jeszcze o nim nie pomyślałaś.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

W sumie wesele jest teraz w sobotę,ale mogę już zweryfikować

Wczoraj dałam znać koleżance,że jednak nie będzie mnie na weselu. Mogłam iść z kolegą,którego znam od bardzo dawna,ale stwierdziłam,że nie pójdę. Koleżanka po weselu nie wraca do pracy,bo znalazła robotę gdzie indziej i pewnie kontakt się urwie bo poza pracą się nie widywałyśmy.