lumena Napisano 29 Marca 2016 Napisano 29 Marca 2016 W maju wybieram się do koleżanki na wesele jestem singielką i nie mam za bardzo z kim iść ;/ Zapytałam kart czy pójdę z kimś na to wesele? Wyszło: 0 Głupiec; 17 Gwiazda; 6 Kochankowie Wydaję mi się, że tak,pójdę z kimś.W każdym razie jest nadzieja. Może poznam jakiegoś nowego pana i to z nim pójdę :_kwadr: Rozkład robiłam z całej tali. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Marca 2016 Maestro Napisano 29 Marca 2016 Wygląda na to, ze tak, że znajdzie sie ktos nieoczekiwanie, kto zechce Ci towarzyszyc na zabawie weselnej;) Cytuj
Iwka78 Napisano 29 Marca 2016 Napisano 29 Marca 2016 myślę, że znajdziesz i że będziesz zadowolona:-) Cytuj
Arcan Napisano 29 Marca 2016 Napisano 29 Marca 2016 Jo...niespodziewanie zjawi się jakiś pan..Będzie Cie adorował i bedzie bardzo fajnie Cytuj
Mesi Napisano 29 Marca 2016 Napisano 29 Marca 2016 Pytanie: czy pójdziesz z kimś? - odpowiedź: tak. Gwiazda może podpowiadać, żebyś się o to nie martwiła. Głupiec może wskazywać na to, że być może pójdziesz z kimś, kogo dopiero poznasz albo z kimś, o kim do tej pory nie pomyślałaś i tak spontanicznie zapadnie decyzja (Kochankowie). Rozkład z całej talii i wyciągnęłaś same WA? Wow! To będzie udana zabawa Cytuj
lumena Napisano 29 Marca 2016 Autor Napisano 29 Marca 2016 Dziękuje Mam nadzieję,że tak będzie Tak wyciągałam z całej tali,też się zdziwiłam,że same WA Cytuj
magdalen89 Napisano 30 Marca 2016 Napisano 30 Marca 2016 Pytanie: czy pójdziesz z kimś? - odpowiedź: tak. Gwiazda może podpowiadać, żebyś się o to nie martwiła. Głupiec może wskazywać na to, że być może pójdziesz z kimś, kogo dopiero poznasz albo z kimś, o kim do tej pory nie pomyślałaś i tak spontanicznie zapadnie decyzja (Kochankowie).Rozkład z całej talii i wyciągnęłaś same WA? Wow! To będzie udana zabawa Dokładnie ja to interpretuję tak samo, bardzo podobnie Na pewno pójdziesz z kimś, poznasz go niespodziewanie lub znasz go już od dawna ale nie myślałaś o nim w kontekście pary. Nie pozostaje zatem nic innego, jak tylko życzyć dobrej zabawy. Cytuj
bridaa Napisano 30 Marca 2016 Napisano 30 Marca 2016 a może pójdziesz sama i na weselu poznasz kogos dla siebie :-) Albo tak będzie ustalone , zaplanowane, ze bedziesz na weselu z kims parą Cytuj
Gość grimmoire Napisano 30 Marca 2016 Napisano 30 Marca 2016 Myślę, że pójdziesz sama, ale na miejscu sama już nie będziesz Cytuj
lumena Napisano 31 Marca 2016 Autor Napisano 31 Marca 2016 Opcja,ze pójdę sama nie wchodzi w grę. Jak nikogo nie znajdę to w ogóle planuje nie iść na to wesele. Z tego co wiem, to mają tam być same pary. Jedynie to delegacja ma przyjść bez osoby towarzyszącej. Cytuj
Gość befimaka Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 0 Głupiec; 17 Gwiazda; 6 Kochankowie Głupiec mówi, że jeszcze sama nie wiesz na czym stoisz. Czy pójdziesz z kimś, czy będziesz sama. Gwiazda pokazuje, że to do Ciebie należy wybór osoby towarzyszącej, a Rydwan, że tego wyboru będziesz musiała dokonać. Czyli znasz już tego kogoś, ale jeszcze o nim nie pomyślałaś. Cytuj
lumena Napisano 5 Maja 2016 Autor Napisano 5 Maja 2016 W sumie wesele jest teraz w sobotę,ale mogę już zweryfikować Wczoraj dałam znać koleżance,że jednak nie będzie mnie na weselu. Mogłam iść z kolegą,którego znam od bardzo dawna,ale stwierdziłam,że nie pójdę. Koleżanka po weselu nie wraca do pracy,bo znalazła robotę gdzie indziej i pewnie kontakt się urwie bo poza pracą się nie widywałyśmy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi