Skocz do zawartości

Jakie podjac kroki ?

aloa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakie podjac kroki ? w sprawie wyjazdu, waham sie co zrobic czy wyjechac w najblizszym czasie z Norwegii , czy jeszcze poczekac dac sobie troche czasu.Ale jednoczesnie serce i rozum podpowiada mi jedz, zostaw wszystko.

As mieczy, swiat , rydwan.

Widze to tak jakby karty wyraznie znaly odpowiedz. odetnij sie od tego co jest teraz, miejsca. Wyjedz, rozegraj to dobrze.

Jak Wy to widzicie?

• Maestro
Napisano

Też uważam,ze karty radzą wyjazd.

Napisano

Widać,że karty wskazują na wyjazd.

Zostawić wszystko co do tej pory,odciąć się od teraźniejszości i wyruszyć w podróż :)

Napisano
Widać,że karty wskazują na wyjazd.

Zostawić wszystko co do tej pory,odciąć się od teraźniejszości i wyruszyć w podróż

Teraz wypada mi czesto z talii kart tarota karta as mieczy- jakby wlasnie cos mi sugerowala...

Napisano

odciąć się od tego co Ci doskiwera i wyjechać. Przy asie mieczy postawic wszystko na ostrzu ale tez wyjasnic sprawy. Kierować się logiką nie emocjami.

A tak poza kartami to wczesniejsze rozklady (jesli dobrze pamietam , też sugerowaly że wyjedziesz)

Napisano

Jak wyżej, myślę ze masz dużą szansę żeby sobie ułożyć życie...powodzenia :)

Gość Bethany
Napisano

Wyszły Ci 2 AW, z czego obie są związane z podróżami/wyjazdami. As Mieczy to może być zarówno odcięcie się, jak i podróż samolotem, bo Miecze to żywioł powietrza. Powodzenia! :)

Napisano

Dziekuje wszystkim za pomoc, dam znac jak wszystko mi sie ulozy.Obiecuje, ze zweryfikuje ten rozklad.

Napisano

Ale jakie było pytanie? Jakie podjąć kroki? Karty pokazują dokładnie to, o czym piszesz: "serce i rozum podpowiada mi jedz, zostaw wszystko". As mieczy mówi o chęci odcięcia się, to jeszcze nie jest karta działania - to karta możliwości. I taką możliwość masz. Zaraz potem WA: Świat i Rydwan. Czyli ruszasz do przodu, działasz. Norwegia - jak najbardziej: Świat. Wyjazd, podjęcie działań: Rydwan. Czyli: masz możliwości, więc zrób to, co podpowiada Ci serce i rozum :)