aloa Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 Jakie podjac kroki ? w sprawie wyjazdu, waham sie co zrobic czy wyjechac w najblizszym czasie z Norwegii , czy jeszcze poczekac dac sobie troche czasu.Ale jednoczesnie serce i rozum podpowiada mi jedz, zostaw wszystko. As mieczy, swiat , rydwan. Widze to tak jakby karty wyraznie znaly odpowiedz. odetnij sie od tego co jest teraz, miejsca. Wyjedz, rozegraj to dobrze. Jak Wy to widzicie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Marca 2016 Maestro Napisano 31 Marca 2016 Też uważam,ze karty radzą wyjazd. Cytuj
lumena Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 Widać,że karty wskazują na wyjazd. Zostawić wszystko co do tej pory,odciąć się od teraźniejszości i wyruszyć w podróż Cytuj
aloa Napisano 31 Marca 2016 Autor Napisano 31 Marca 2016 Widać,że karty wskazują na wyjazd. Zostawić wszystko co do tej pory,odciąć się od teraźniejszości i wyruszyć w podróż Teraz wypada mi czesto z talii kart tarota karta as mieczy- jakby wlasnie cos mi sugerowala... Cytuj
bridaa Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 odciąć się od tego co Ci doskiwera i wyjechać. Przy asie mieczy postawic wszystko na ostrzu ale tez wyjasnic sprawy. Kierować się logiką nie emocjami. A tak poza kartami to wczesniejsze rozklady (jesli dobrze pamietam , też sugerowaly że wyjedziesz) Cytuj
gucio19 Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 Jak wyżej, myślę ze masz dużą szansę żeby sobie ułożyć życie...powodzenia Cytuj
Gość Bethany Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 Wyszły Ci 2 AW, z czego obie są związane z podróżami/wyjazdami. As Mieczy to może być zarówno odcięcie się, jak i podróż samolotem, bo Miecze to żywioł powietrza. Powodzenia! Cytuj
aloa Napisano 31 Marca 2016 Autor Napisano 31 Marca 2016 Dziekuje wszystkim za pomoc, dam znac jak wszystko mi sie ulozy.Obiecuje, ze zweryfikuje ten rozklad. Cytuj
Mesi Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 Ale jakie było pytanie? Jakie podjąć kroki? Karty pokazują dokładnie to, o czym piszesz: "serce i rozum podpowiada mi jedz, zostaw wszystko". As mieczy mówi o chęci odcięcia się, to jeszcze nie jest karta działania - to karta możliwości. I taką możliwość masz. Zaraz potem WA: Świat i Rydwan. Czyli ruszasz do przodu, działasz. Norwegia - jak najbardziej: Świat. Wyjazd, podjęcie działań: Rydwan. Czyli: masz możliwości, więc zrób to, co podpowiada Ci serce i rozum Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi