Skocz do zawartości

Jak potoczy się relacja z ex? Co zrobić?

Mefista

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak potoczy się relacja z ex chłopakiem w kwietniu? Rozstaliśmy się w zeszłe wakacje, rozstaliśmy się w wojnie. Niedawno odezwał się z błahostką jednak ja zjechałam go z góry na dół.

9 kielichów, 4 buław, 5 buław

9 kielichów nie wiem czy w odniesieniu do niego czy do mnie, ale za bardzo któraś ze stron jest rozmarzona? Jednak obecna sytuacja jest w porządku (4 buław), później może chcieć próbować coś wyjaśnić i powinnam pozostać spokojna żeby niczego nie spieprzyć.

Co powinnam zrobić w związku z tą relacją?

Giermek buław, 2 kielichów, rycerz mieczy

Generalnie on ma na mnie zbyt duży wpływ (giermek buław) powinnam dać sobie spokój na jakiś czas (2 kielichów), następnie działać, ale w jakim kierunku? Może ktoś mi w tych działaniach pomóc (rycerz mieczy)

Napisano

Jak potoczy się relacja z ex chłopakiem w kwietniu? [/b]Rozstaliśmy się w zeszłe wakacje, rozstaliśmy się w wojnie. Niedawno odezwał się z błahostką jednak ja zjechałam go z góry na dół.

Beda klotnie jeszcze, o ile bedzie kontakt.

A co zamierzasz, tak od siebie?

Ktos inny jakby sie mogl pojawic i tyle.

Napisano

Tak od siebie to nie wiem, jestem w kropce. Tak źle i tak niedobrze. Żywię do niego żal, ale za nim tęsknię.

Napisano

Co powinnaś zrobić? Odpuścić. Ktoś pojawił się w jego życiu a Ty sama nie wiesz w co wpaść. Uprzednie karty wskazały na kwiecień same nieporozumienia między Wami

Napisano

Z tego co mi wiadomo nikogo nie ma, za to obok mnie kręci się inny pan, ale nie zwracam na niego za bardzo uwagi.

Napisano

ja w 2 pucharach widziałabym spotkanie dwóch osób...rozmowa...moze warto spotkac sie i wszystko sobie wyjaśnic? , nawet jesli miałoby być zdeczka nieprzyjemnie ( Rycerz Mieczy)

Napisano

Jak potoczy się relacja z ex chłopakiem w kwietniu?

9 kielichów, 4 buław, 5 buławSpór, kłótnia, każda ze stron będzie sie trzymała swoich racji

Spotkać się, porozmawiać, spróbować wyjaśnić nieporozumienia pomiędzy wami ale nie angażowac się emocjonalnie.

Napisano

Myślę, że jeszcze za wcześnie po ostatniej kłótni i to karty chcą mi pokazać- żeby dać sobie na wstrzymanie.

Chcę postawić karty żeby pokazało kiedy będzie odpowiedni czas na rozmowę -postawić tarota z 3 kart czy jednej?

Napisano

Jak potoczy się relacja z ex chłopakiem w kwietniu?

Brak, że tak powiem "relacji", widać szarpanie się w emocjach i pokazówę, jak to doskonale jest bez tej drugiej osoby, ale specjalnych jakiś relacji, debat czy coś to tu nie ma, raczej każde sobie.

Hmmm, pytanie jest nie dość precyzyjne, bo co powinnaś zrobić aby co uzyskać? Samo "co powinnaś zrobić" potraktuję więc jako taką ogólną radę, ku Twojemu dobremu samopoczuciu i powiem, że powinnaś Pana spławić :D tak, tak, już tam się inny czai, zajmij się tym powiewem świeżości, choćby i dla rekreacji :D A ten ex i tak się odezwie jeszcze, by próbować cośtam po koleżeńsku wyjaśnić.

Chcę postawić karty żeby pokazało kiedy będzie odpowiedni czas na rozmowę - postawić tarota z 3 kart czy jednej?

Jak wolisz, musisz się umówić z kartami po swojemu. Mi najwygodniej było zawsze w taki sposób:

dzień/tydzień/miesiąc A - 1 karta

dzień/tydzień/miesiąc B - 1 karta

itd...

Napisano

Jak potoczy się relacja z ex chłopakiem w kwietniu? Rozstaliśmy się w zeszłe wakacje, rozstaliśmy się w wojnie. Niedawno odezwał się z błahostką jednak ja zjechałam go z góry na dół.

Będzie spotkanie i może być gorąca wymiana zdań.

Zostać z nim na stopie koleżeńskiej (paź buław). Próba stworzenia związku zakończyłaby się fiaskiem, kłócilibyście się.

Napisano

Okej, zadałam pytanie kartom

Czy pierwsza połowa kwietnia będzie odpowiednim czasem na rozmowę z x?

Mag

Druga połowa kwietnia?

As Denarów

Pierwsza połowa maja?

3 buław

Druga połowa maja?

10 denarów

Pierwsza połowa czerwca?

8 denarów

Druga połowa czerwca?

Sprawiedliwość

Pierwsza połowa lipca?

7 mieczy

Druga połowa lipca?

4 kielichów

Wychodzi na to, że teraz w kwietniu najlepiej, albo w maju..

Napisano
Okej, zadałam pytanie kartom

Czy pierwsza połowa kwietnia będzie odpowiednim czasem na rozmowę z x?

Mag

Druga połowa kwietnia?

As Denarów

Pierwsza połowa maja?

3 buław

Druga połowa maja?

10 denarów

Pierwsza połowa czerwca?

8 denarów

Druga połowa czerwca?

Sprawiedliwość

Pierwsza połowa lipca?

7 mieczy

Druga połowa lipca?

4 kielichów

Wychodzi na to, że teraz w kwietniu najlepiej, albo w maju..

J bym wybrała po tych kartach drugą połowę kwietnia albo czerwca.