Mefista Napisano 2 Kwietnia 2016 Napisano 2 Kwietnia 2016 Jak potoczy się relacja z ex chłopakiem w kwietniu? Rozstaliśmy się w zeszłe wakacje, rozstaliśmy się w wojnie. Niedawno odezwał się z błahostką jednak ja zjechałam go z góry na dół. 9 kielichów, 4 buław, 5 buław 9 kielichów nie wiem czy w odniesieniu do niego czy do mnie, ale za bardzo któraś ze stron jest rozmarzona? Jednak obecna sytuacja jest w porządku (4 buław), później może chcieć próbować coś wyjaśnić i powinnam pozostać spokojna żeby niczego nie spieprzyć. Co powinnam zrobić w związku z tą relacją? Giermek buław, 2 kielichów, rycerz mieczy Generalnie on ma na mnie zbyt duży wpływ (giermek buław) powinnam dać sobie spokój na jakiś czas (2 kielichów), następnie działać, ale w jakim kierunku? Może ktoś mi w tych działaniach pomóc (rycerz mieczy) Cytuj
Koma Napisano 2 Kwietnia 2016 Napisano 2 Kwietnia 2016 Jak potoczy się relacja z ex chłopakiem w kwietniu? [/b]Rozstaliśmy się w zeszłe wakacje, rozstaliśmy się w wojnie. Niedawno odezwał się z błahostką jednak ja zjechałam go z góry na dół. 9 kielichów, 4 buław, 5 buław Beda klotnie jeszcze, o ile bedzie kontakt. Co powinnam zrobić w związku z tą relacją? Giermek buław, 2 kielichów, rycerz mieczy A co zamierzasz, tak od siebie? Ktos inny jakby sie mogl pojawic i tyle. Cytuj
Mefista Napisano 2 Kwietnia 2016 Autor Napisano 2 Kwietnia 2016 Tak od siebie to nie wiem, jestem w kropce. Tak źle i tak niedobrze. Żywię do niego żal, ale za nim tęsknię. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 2 Kwietnia 2016 Napisano 2 Kwietnia 2016 Co powinnaś zrobić? Odpuścić. Ktoś pojawił się w jego życiu a Ty sama nie wiesz w co wpaść. Uprzednie karty wskazały na kwiecień same nieporozumienia między Wami Cytuj
Mefista Napisano 2 Kwietnia 2016 Autor Napisano 2 Kwietnia 2016 Z tego co mi wiadomo nikogo nie ma, za to obok mnie kręci się inny pan, ale nie zwracam na niego za bardzo uwagi. Cytuj
Arcan Napisano 2 Kwietnia 2016 Napisano 2 Kwietnia 2016 Ty się miotasz, a karty za Tobą... Póki co nie rób nic,,, Cytuj
Lena75 Napisano 4 Kwietnia 2016 Napisano 4 Kwietnia 2016 ja w 2 pucharach widziałabym spotkanie dwóch osób...rozmowa...moze warto spotkac sie i wszystko sobie wyjaśnic? , nawet jesli miałoby być zdeczka nieprzyjemnie ( Rycerz Mieczy) Cytuj
Ceres Napisano 5 Kwietnia 2016 Napisano 5 Kwietnia 2016 Jak potoczy się relacja z ex chłopakiem w kwietniu? 9 kielichów, 4 buław, 5 buławSpór, kłótnia, każda ze stron będzie sie trzymała swoich racji Co powinnam zrobić w związku z tą relacją? Giermek buław, 2 kielichów, rycerz mieczy Spotkać się, porozmawiać, spróbować wyjaśnić nieporozumienia pomiędzy wami ale nie angażowac się emocjonalnie. Cytuj
Mefista Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Napisano 5 Kwietnia 2016 Myślę, że jeszcze za wcześnie po ostatniej kłótni i to karty chcą mi pokazać- żeby dać sobie na wstrzymanie. Chcę postawić karty żeby pokazało kiedy będzie odpowiedni czas na rozmowę -postawić tarota z 3 kart czy jednej? Cytuj
Czarownica Napisano 5 Kwietnia 2016 Napisano 5 Kwietnia 2016 Jak potoczy się relacja z ex chłopakiem w kwietniu? 9 kielichów, 4 buław, 5 buław Brak, że tak powiem "relacji", widać szarpanie się w emocjach i pokazówę, jak to doskonale jest bez tej drugiej osoby, ale specjalnych jakiś relacji, debat czy coś to tu nie ma, raczej każde sobie. Co powinnam zrobić w związku z tą relacją? Giermek buław, 2 kielichów, rycerz mieczy Hmmm, pytanie jest nie dość precyzyjne, bo co powinnaś zrobić aby co uzyskać? Samo "co powinnaś zrobić" potraktuję więc jako taką ogólną radę, ku Twojemu dobremu samopoczuciu i powiem, że powinnaś Pana spławić tak, tak, już tam się inny czai, zajmij się tym powiewem świeżości, choćby i dla rekreacji A ten ex i tak się odezwie jeszcze, by próbować cośtam po koleżeńsku wyjaśnić. Chcę postawić karty żeby pokazało kiedy będzie odpowiedni czas na rozmowę - postawić tarota z 3 kart czy jednej? Jak wolisz, musisz się umówić z kartami po swojemu. Mi najwygodniej było zawsze w taki sposób: dzień/tydzień/miesiąc A - 1 karta dzień/tydzień/miesiąc B - 1 karta itd... Cytuj
Sanya Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 Jak potoczy się relacja z ex chłopakiem w kwietniu? Rozstaliśmy się w zeszłe wakacje, rozstaliśmy się w wojnie. Niedawno odezwał się z błahostką jednak ja zjechałam go z góry na dół. 9 kielichów, 4 buław, 5 buław Będzie spotkanie i może być gorąca wymiana zdań. Co powinnam zrobić w związku z tą relacją? Giermek buław, 2 kielichów, rycerz mieczy Zostać z nim na stopie koleżeńskiej (paź buław). Próba stworzenia związku zakończyłaby się fiaskiem, kłócilibyście się. Cytuj
Mefista Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Napisano 6 Kwietnia 2016 Okej, zadałam pytanie kartom Czy pierwsza połowa kwietnia będzie odpowiednim czasem na rozmowę z x? Mag Druga połowa kwietnia? As Denarów Pierwsza połowa maja? 3 buław Druga połowa maja? 10 denarów Pierwsza połowa czerwca? 8 denarów Druga połowa czerwca? Sprawiedliwość Pierwsza połowa lipca? 7 mieczy Druga połowa lipca? 4 kielichów Wychodzi na to, że teraz w kwietniu najlepiej, albo w maju.. Cytuj
Ceres Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 Okej, zadałam pytanie kartom Czy pierwsza połowa kwietnia będzie odpowiednim czasem na rozmowę z x? Mag Druga połowa kwietnia? As Denarów Pierwsza połowa maja? 3 buław Druga połowa maja? 10 denarów Pierwsza połowa czerwca? 8 denarów Druga połowa czerwca? Sprawiedliwość Pierwsza połowa lipca? 7 mieczy Druga połowa lipca? 4 kielichów Wychodzi na to, że teraz w kwietniu najlepiej, albo w maju.. J bym wybrała po tych kartach drugą połowę kwietnia albo czerwca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi