Gość Linkinia Napisano 2 Kwietnia 2016 Napisano 2 Kwietnia 2016 Singiel, z nikim się nie spotykam, studiuję, nie pracuję, chodzę na praktyki. Z góry dziękuję za pomoc Kwiecień Uczucia - XXI Świat, XIV Umiarkowanie, XII Wisielec Sytuacja bez zmian, ale nie będę się z tego powodu smucić. Zajmą mnie inne sprawy. Przyjaźnie - I Mag, 3 denarów, 10 buław --> HB XIV Umiarkowanie, V Kapłan Bardzo pozytywnie - inicjatywy, spotkania, rozmowy, wzajemna pomoc. Najważniejsze wydarzenie - 3 buław, VI Kochankowie, paź kielichów --> HB IX Pustelnik Karty mogą mówić o moim wyjeździe do koleżanek na sam koniec kwietnia. Randka. Nieoczekiwane - III Cesarzowa, XVIII Księżyc, Królowa buław --> XXI Świat, III Cesarzowa Tak jakby miało wyjść na jaw coś związanego z bliską mi kumpelą. Biorę udział w różnych rozdaniach książek na blogach. Zapytałam kart, czy wygram jakąś książkę do końca kwietnia: 9 kielichów, XI Sprawiedliwość, as denarów --> HB XXI Świat, III Cesarzowa Wydaje mi się, że tak. Cytuj
Arcan Napisano 2 Kwietnia 2016 Napisano 2 Kwietnia 2016 Chyba skoncentrujesz się na zajęciach...emocjonalnie dość słabo... Książke powinnaś wygrać Niby jakieś miłe spotkanie może się trafić, jest potencjał na przyjaźń, ale tyle... Cytuj
Gość Bethany Napisano 3 Kwietnia 2016 Napisano 3 Kwietnia 2016 Uczucia - XXI Świat, XIV Umiarkowanie, XII Wisielec Chyba nic specjalnego się nie wydarzy, chociaż karta Świat może pokazywać jakieś wyjście z kimś, ale potem jakby przerwa, stąd Umiarkowanie i Wisielec. Przyjaźnie - I Mag, 3 denarów, 10 buław --> HB XIV Umiarkowanie, V Kapłan Wspólna nauka, rozmowy- tak mi się kojarzą te karty Najważniejsze wydarzenie - 3 buław, VI Kochankowie, paź kielichów --> HB IX Pustelnik No randka, wyjście gdzieś Nieoczekiwane - III Cesarzowa, XVIII Księżyc, Królowa buław --> XXI Świat, III Cesarzowa Przyjazd jakiejś kobiety? Biorę udział w różnych rozdaniach książek na blogach. Zapytałam kart, czy wygram jakąś książkę do końca kwietnia: 9 kielichów, XI Sprawiedliwość, as denarów --> HB XXI Świat, III Cesarzowa Jest szansa, że wygrasz ^^ Udanego miesiąca! Cytuj
Ceres Napisano 5 Kwietnia 2016 Napisano 5 Kwietnia 2016 Kwiecień Uczucia - XXI Świat, XIV Umiarkowanie, XII Wisielec Bez zmian, nikogo sobie w tym miesiacu nie znajdziesz i nikt tez nie wywoła w tobie burzy hormonów Przyjaźnie - I Mag, 3 denarów, 10 buław --> HB XIV Umiarkowanie, V Kapłan Plany z ludźmi z twojego otoczenia zawodowego - praktyk, takie oficjalne, na poważnie Najważniejsze wydarzenie - 3 buław, VI Kochankowie, paź kielichów --> HB IX Pustelnik Podjęcie decyzji, że gdzieś pojedziesz, podejdziesz do tego wyjazdu bardzo emocjonalnie, będziesz cieszyć sie jak dziecko. Randka. Nieoczekiwane - III Cesarzowa, XVIII Księżyc, Królowa buław --> XXI Świat, III Cesarzowa Odkryjesz cos w związku z jakaś kobietą, jakiś sekret czy coś Biorę udział w różnych rozdaniach książek na blogach. Zapytałam kart, czy wygram jakąś książkę do końca kwietnia: 9 kielichów, XI Sprawiedliwość, as denarów --> HB XXI Świat, III Cesarzowa Tak Cytuj
lumena Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 Uczucia - XXI Świat, XIV Umiarkowanie, XII Wisielec Tutaj raczej spokój,cisza. Nic nowego Cię nie czeka. Przyjaźnie - I Mag, 3 denarów, 10 buław --> HB XIV Umiarkowanie, V Kapłan Widać,że będziesz dogadywać się z ludźmi z Twojego otoczenia,wymiana informacji, wspólna nauka. Najważniejsze wydarzenie - 3 buław, VI Kochankowie, paź kielichów --> HB IX Pustelnik Prawdopodobnie podejmiesz decyzję o wyjedzie do kogoś dla Ciebie bliskiego i będzie to udany wyjazd. Nieoczekiwane - III Cesarzowa, XVIII Księżyc, Królowa buław --> XXI Świat, III Cesarzowa Możliwe,że na tym wyjeździe dowiesz się czegoś na temat znajomej. Biorę udział w różnych rozdaniach książek na blogach. Zapytałam kart, czy wygram jakąś książkę do końca kwietnia: 9 kielichów, XI Sprawiedliwość, as denarów --> HB XXI Świat, III Cesarzowa Myślę,że tak, masz szansę wygrać książkę Cytuj
Gość Linkinia Napisano 14 Maja 2016 Napisano 14 Maja 2016 WERYFIKACJA Dziękuję za pomoc Uczucia - XXI Świat, XIV Umiarkowanie, XII Wisielec Tu rzeczywiście nic się nie zdarzyło - było po staremu, nie byłam też na żadnej randce. Przyjaźnie - I Mag, 3 denarów, 10 buław --> HB XIV Umiarkowanie, V Kapłan Bardzo pozytywnie - inicjatywy, spotkania, rozmowy, wzajemna pomoc. --> właśnie tak Najważniejsze wydarzenie - 3 buław, VI Kochankowie, paź kielichów --> HB IX Pustelnik Karty mogą mówić o moim wyjeździe do koleżanek na sam koniec kwietnia. Randka. ---> wyjazd do koleżanek był zdecydowanie najważniejszym wydarzeniem w miesiącu Nieoczekiwane - III Cesarzowa, XVIII Księżyc, Królowa buław --> XXI Świat, III Cesarzowa Sms od koleżanki i wyjaśnienie sytuacji między nami. Brak kontaktu (Świat, Księżyc), z którym mi dobrze (Cesarzowa) Biorę udział w różnych rozdaniach książek na blogach. Zapytałam kart, czy wygram jakąś książkę do końca kwietnia: 9 kielichów, XI Sprawiedliwość, as denarów --> HB XXI Świat, III Cesarzowa Wygrałam w dwóch konkursach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi