NarratorkaHorrorow Napisano 2 Kwietnia 2016 Napisano 2 Kwietnia 2016 Niebawem, odbędzie się koncert zespołu na który okrutnie chce iść. Niestety biletów kupić nie można, są do zdobycia tylko bezpłatne wejściówki. Czarno widzę swoje szczęście w konkursach radiowych, mimo to próbuje i jak dotąd nie udało mi się zdobyć. Czy pójdę na koncert w wskazanym terminie? X pałek, Król Kielichów Głupiec Nic z tego, będę łamać sobie kark by wejściówkę zdobyć, (napisałam już kilka postów, że chętnie odkupie wejściówkę, gdyby ktoś przypadkiem wygrał i nie chciał iść), kombinować, ale nic z tego wyjdzie. Co sądzicie? Cytuj
Arcan Napisano 2 Kwietnia 2016 Napisano 2 Kwietnia 2016 jakiś facet zaskoczy Cie tym,ze ma bilety Pójdziesz na ten koncert...za czyjąś sprawką Cytuj
Gość Linkinia Napisano 3 Kwietnia 2016 Napisano 3 Kwietnia 2016 Mnie też się wydaje, że jednak uda Ci się pójść na ten koncert jakiś pan odsprzeda Ci swój bilet, może tuż przed samym koncertem, dzień przed, nie będziesz już na to liczyła (Głupiec). Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 3 Kwietnia 2016 Autor Napisano 3 Kwietnia 2016 Przyznam że, w pierwszej chwili w Królu Kielichów pomyślałam że, uda mi się odkupić bilet, ale im bliżej do koncertu(odbędzie się 20kwietnia), tym więcej osób piszę posty z informacją że, także odkupi bilet, i czuje że zwyczajnie może mi się nie udać.Nie spodziewałam się że, aż tyle osób poluje na bilety na koncert Luxtorpedy Ale ale, trzymajcie dziewczyny prosze kciuki Cytuj
Lena75 Napisano 4 Kwietnia 2016 Napisano 4 Kwietnia 2016 w głupcu widziałabym...ze tak...tak jak juz gdzieś wczesniej pisałam...taka głupia radość ze sie ma ... Cytuj
Grahanka Napisano 4 Kwietnia 2016 Napisano 4 Kwietnia 2016 Czy pójdę na koncert w wskazanym terminie? X pałek - pokazuje na ten moment nieosiągalny cel, nakazuje być upartym w dążeniu do celu, Król Kielichów - dobra dusza, która chce się pozbyć biletu, Głupiec - idziesz na koncert, rzutem na taśmę, jak ślepej kurze ziarno... :--) Cytuj
Gość Bethany Napisano 4 Kwietnia 2016 Napisano 4 Kwietnia 2016 Też uważam, że pójdziesz ^^ jakiś facet odstąpi, albo pomoże Ci zdobyć te bilety w ostatniej chwili. Cytuj
Ceres Napisano 5 Kwietnia 2016 Napisano 5 Kwietnia 2016 Jak juz będziesz myślała, że nie dostaniesz biletu to niespodziewanie trafi się okazja i go zdobędziesz. Cytuj
dior1 Napisano 5 Kwietnia 2016 Napisano 5 Kwietnia 2016 Oczywiście, że pójdziesz... Będziesz się bardzo dobrze bawić Cytuj
Sanya Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 Będzie cieżko załatwić bilety, ale sądzę, że spontanicznie uda się to za sprawą jakiegoś mężczyzny Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor Napisano 24 Kwietnia 2016 Powracam z weryfikacją, niestety na koncert nie udało mi się pójść. Z perspektywy czasu, Król Kielichów- to Pan który miał mi sprzedać bilet (stówkę sobie zażyczył), ale w ostatniej chwili się rozmyślił i jednak biletu mi nie odsprzedał (nie przystałam na przelanie mu kasy, a potem spotkanie by odebrać bilet. Wskazałam że spotkamy się, On da mi bilet a ja mu kasę do ręki- początkowo stwierdził że ok, a póżniej przestał odpowiadać na wiadomości, telefony). No trudno, może następnym razem Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Kwietnia 2016 Maestro Napisano 24 Kwietnia 2016 Nie wypowiadałam się w tym wątku, ale 10 buław na początku już wskazało na istniejące przeszkody.. Cytuj
panna.marta Napisano 10 Maja 2016 Napisano 10 Maja 2016 moim zdaniem nie, za duże powodzenie było już na początku na te bilety. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi