Skocz do zawartości

Czy pójdę na koncert?

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niebawem, odbędzie się koncert zespołu na który okrutnie chce iść. Niestety biletów kupić nie można, są do zdobycia tylko bezpłatne wejściówki. Czarno widzę swoje szczęście w konkursach radiowych, mimo to próbuje i jak dotąd nie udało mi się zdobyć.

Czy pójdę na koncert w wskazanym terminie?

X pałek,

Król Kielichów

Głupiec

Nic z tego, będę łamać sobie kark by wejściówkę zdobyć, (napisałam już kilka postów, że chętnie odkupie wejściówkę, gdyby ktoś przypadkiem wygrał i nie chciał iść), kombinować, ale nic z tego wyjdzie.

Co sądzicie?

Napisano

jakiś facet zaskoczy Cie tym,ze ma bilety :D Pójdziesz na ten koncert...za czyjąś sprawką

Gość Linkinia
Napisano

Mnie też się wydaje, że jednak uda Ci się pójść na ten koncert :) jakiś pan odsprzeda Ci swój bilet, może tuż przed samym koncertem, dzień przed, nie będziesz już na to liczyła (Głupiec).

Napisano

Przyznam że, w pierwszej chwili w Królu Kielichów pomyślałam że, uda mi się odkupić bilet, ale im bliżej do koncertu(odbędzie się 20kwietnia), tym więcej osób piszę posty z informacją że, także odkupi bilet, i czuje że zwyczajnie może mi się nie udać.Nie spodziewałam się że, aż tyle osób poluje na bilety na koncert Luxtorpedy ;)

Ale ale, trzymajcie dziewczyny prosze kciuki :)

Napisano

w głupcu widziałabym...ze tak...tak jak juz gdzieś wczesniej pisałam...taka głupia radość ze sie ma ... :P

Napisano

Czy pójdę na koncert w wskazanym terminie?

X pałek - pokazuje na ten moment nieosiągalny cel, nakazuje być upartym w dążeniu do celu,

Król Kielichów - dobra dusza, która chce się pozbyć biletu,

Głupiec - idziesz na koncert, rzutem na taśmę, jak ślepej kurze ziarno...

:--)

Gość Bethany
Napisano

Też uważam, że pójdziesz ^^ jakiś facet odstąpi, albo pomoże Ci zdobyć te bilety w ostatniej chwili.

Napisano

Jak juz będziesz myślała, że nie dostaniesz biletu to niespodziewanie trafi się okazja i go zdobędziesz.

Napisano

Będzie cieżko załatwić bilety, ale sądzę, że spontanicznie uda się to za sprawą jakiegoś mężczyzny :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Powracam z weryfikacją, niestety na koncert nie udało mi się pójść.

Z perspektywy czasu, Król Kielichów- to Pan który miał mi sprzedać bilet (stówkę sobie zażyczył), ale w ostatniej chwili się rozmyślił i jednak biletu mi nie odsprzedał (nie przystałam na przelanie mu kasy, a potem spotkanie by odebrać bilet. Wskazałam że spotkamy się, On da mi bilet a ja mu kasę do ręki- początkowo stwierdził że ok, a póżniej przestał odpowiadać na wiadomości, telefony). No trudno, może następnym razem :)

• Maestro
Napisano

Nie wypowiadałam się w tym wątku, ale 10 buław na początku już wskazało na istniejące przeszkody..

• 3 tygodnie później...
Napisano

moim zdaniem nie, za duże powodzenie było już na początku na te bilety.