Skocz do zawartości

Czy związek jest karmiczny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Czy zwiazek jest karmiczny?

ja 7/9/1972

on 9/1/1966

ślub 6/9/1997

Dziękuję za odpowiedź.

Edytowane przez lipa.6789
  • 8 miesięcy temu...
Napisano
Czy zwiazek jest karmiczny?

ja 7/9/1972

on 9/1/1966

ślub 6/9/1997

Dziękuję za odpowiedź.

Nie jest to związek karmiczny. Ale u Ciebie występuje karma miłości 7/16 w I PZ, która nakłada się z drogą życia nr 2, która też jest 7 i na dodatek jesteś z całości 7, a w wyzwaniu jest 2, czyli m.in. problemy w związkach, rozstania/rozwody, dlatego też może być to relacja zakończona rozpadem, rozwodem.

Napisano
Nie jest to związek karmiczny. Ale u Ciebie występuje karma miłości 7/16 w I PZ, która nakłada się z drogą życia nr 2, która też jest 7 i na dodatek jesteś z całości 7, a w wyzwaniu jest 2, czyli m.in. problemy w związkach, rozstania/rozwody, dlatego też może być to relacja zakończona rozpadem, rozwodem.

Własnie jestem w trakcie rozwodu, decyzja podjeta jakis czas temu, obecnie mam kogos na uwadze czy ten związek będzie lepszy 1/4/1970 ? Bardzo dziękuję

Napisano

Ta relacja nie jest karmiczna. Obecnie znajdujesz się na drodze życia 7, czyli skupienie się na sobie, odosobnienie, może być też samotność. W wyzwaniach masz: 2, która powoduje problemy w związkach, rozstania/rozpady; oraz 6, czyli straty uczuciowe. Dlatego też mogą występować problemy w związkach i ich utrzymaniem.

Napisano
ta relacja nie jest karmiczna. Obecnie znajdujesz się na drodze życia 7, czyli skupienie się na sobie, odosobnienie, może być też samotność. W wyzwaniach masz: 2, która powoduje problemy w związkach, rozstania/rozpady; oraz 6, czyli straty uczuciowe. Dlatego też mogą występować problemy w związkach i ich utrzymaniem.

czy ta druga relacja może byc lepsza?

• 1 miesiąc temu...
Napisano
Odpowiedzi udzieliłam w poprzednim poście.

pytałam o jedna realacje która kończe 09/01/1966

i druga która zaczynam ... 1

Czy rozumiem ze do kazdej odpowiedź dotyczy ze zawsze bede sie rozstawać?