Gość Bethany Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Zadałam pytanie, co dalej będzie ze sporem w sprawie TK? 3 Miecze 5 Buław Pustelnik 3 Miecze kojarzą mi się z takim zamętem, 5 Buław to dalsza walka i pewnie udowadnianie swoich racji. Pustelnik - no nie wiem, może przemyślenie sprawy, radzenie się mądrzejszych. Chyba to długo jeszcze się będzie ciągnąć, bo Pustelnik to zastój. Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Bethany Cytuj
Gość User2 Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 Ci którzy chcą żeby sprawa Trybunału potoczyła się o ich myśli, a mam tu na myśli tą żenującą opozycję po, psl i ich dziecko nowoczesną zawiodą się, ich rzekome próby ochrony demokracji w sprawie TK spełza na niczym i będą szczerze zawiedzeni, efekty ich biadolenia spełzną na niczym(3 mieczy). po, psl i nowoczesna będą łączyły siły żeby ugrać coś w sprawie TK, lecz im się to nie uda, PiS będzie twardo stało na swoich, najprawdopodobniej znajdzie kogoś kto ich wesprze, jeśli nie w całości swoich idei to przynajmniej do części (5 buław). Pustelnik, którego tu jako widzę również głupca świadczy o tym, że w najbliższym czasie sprawa w żaden sposób nie ucichnie i nikt z nikim nie dojdzie do porozumienia. A już na pewno wyrok trybunału nie zostanie ogłoszony (co prywatnie uważam za słuszną decyzję). Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 3 Miecze 5 Buław Pustelnik Na wstępie zimna kalkulacja, co zrobić dalej- czy publikować wiążące orzeczenia , czy też pod osłoną nocy (eremita) podejmować roztrzygnięcia. V buław skojarzyła mi się z wprowadzeniem celowego zamętu, niepotrzebnego ruchu- tak by oczy opinii publicznej były skierowane w inną stronę. Na ten czas- sprawa nie ulegnie zmianie- to co ważne będzie ukryte. Cytuj
werewolfgirl Napisano 15 Kwietnia 2016 Napisano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) 3 mieczy kojarzy mi się z unikaniem odpowiedzi, tematu (w jednej talii karta ta przedstawia kobietę która siedzi skulona zakrywając oczy dłońmi) jak i również wzajemne krytyczne uwagi i plotki które dosłownie bolą. 5 buław - każdy walczy o swoje tak jak podczas wyścigów, "moje musi być na wierzchu", kłótnie, spory, niezgodności poglądów, opinii itp. Pustelnik to na pewno zastój i słuchanie własnego siebie, postępowanie według własnego systemu wartości i pozostanie przy swoich zasadach, na zasadzie ten swoje a ten swoje, sprawa się nie wyklaruje do końca jeśli w ogóle. Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez werewolfgirl Cytuj
Gość Bethany Napisano 18 Maja 2016 Napisano 18 Maja 2016 Tak się zastanawiam, czy te 3 Mieczy to nie są dla nas jakieś dość bolesne konsekwencje, w obliczu tego, jak rozwija się sytuacja wokół TK. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi