Arcan Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 Jak mi minie dzisiejsza popijawka? 9 mieczy, sprawiedliwość, diabeł łojojoj joł... Ale się spije... 9 mieczy pokazuje mój dzisiejszy nastrój...Postanowiłam wyjść na drinka,żeby nie siedzieć sama i się nie smucić.. Może być początkowo smutno, ale podejrzewam,że w diable się rozkręci Cytuj
Ceres Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 Jak mi minie dzisiejsza popijawka? 9 mieczy, sprawiedliwość, diabeł A tak mi się skojarzyło, że na smutno, ja to u siebie nazywam gonitwa myśli niby imprezuję ale myślami nie jestem w towarzystwie tylko gdzies daleko, takie robienie dobrej miny do złej gry. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 Ah diabeł, zawsze dobrze wróży mi na picie i różnego rodzaju dyskusje przy wódce:) Na wstępie IX mieczy- jakbyś tak naprawde iść tak mnie chciała, ale w związku z tym że jest Ci żle, to w domu siedzieć nie będziesz, i przynajmniej w ludziach pobędziesz( takie jakby mniejsze zło). W sprawce, paradokslanie zrobisz niejaki rachunek sumienia- wyliczysz plusy i minusy wszystkiego co masz dotychczas, i dojdziesz do jakichś smutnych wniosków. Napijesz się konkretnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi