Gość Linkinia Napisano 7 Kwietnia 2016 Napisano 7 Kwietnia 2016 Wczoraj rozmawiałam chwilę z kolegą i powiedział, że tak jak w zeszłym roku zorganizuje konferencję poświęconą blogosferze. Jako prelegentki zaprosi moją przyjaciółkę (znana blogerka) i mnie. Bardzo mnie zaskoczył. Ostateczną decyzję podejmie samorząd. Zapytałam karty: jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że wystąpię na konferencji? 3 mieczy, I Mag, Rycerz buław --> HB IV Cesarz Gdyby 3 mieczy było na końcu, powiedziałabym, że na pewno to nie wypali. A tak, to się zastanawiam. Mag kojarzy mi się z przemawianiem, Rycerz buław oddaje emocje: poddenerwowanie, radość, chęć do działania. W takim kontekście 3 mieczy może mówić o przygotowaniu merytorycznym. Jak myślicie? Cytuj
Sanya Napisano 7 Kwietnia 2016 Napisano 7 Kwietnia 2016 Kurcze moim zdaniem może nie wypalić, tak jakby pojawił się ktoś bardzo charyzmatyczny, energiczny i on ostatecznie wystąpi za Ciebie. Cytuj
szarotka1 Napisano 7 Kwietnia 2016 Napisano 7 Kwietnia 2016 Moim zdaniem będziesz brała czynny udział w konferencji. 3 mieczy może oznaczać aktywność umysłową a przy Magu dzielenie się swoją wiedzą poprzez prowadzenie wykładu. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 15 Maja 2016 Napisano 15 Maja 2016 Mogę już zweryfikować. Konferencja jest ostatniego maja, dostałam oficjalne zaproszenie. Raczej niemożliwe jest to, by nagle mnie zastąpili - brakuje ludzi do innych paneli tematycznych. Wprowadziłam poważne zmiany na blogu, mam motywację do pracy (Mag, rycerz buław). Dziękuję za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi