Skocz do zawartości

Konferencja

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Wczoraj rozmawiałam chwilę z kolegą i powiedział, że tak jak w zeszłym roku zorganizuje konferencję poświęconą blogosferze. Jako prelegentki zaprosi moją przyjaciółkę (znana blogerka) i mnie. Bardzo mnie zaskoczył. Ostateczną decyzję podejmie samorząd.

Zapytałam karty: jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że wystąpię na konferencji?

3 mieczy, I Mag, Rycerz buław --> HB IV Cesarz

Gdyby 3 mieczy było na końcu, powiedziałabym, że na pewno to nie wypali. A tak, to się zastanawiam. Mag kojarzy mi się z przemawianiem, Rycerz buław oddaje emocje: poddenerwowanie, radość, chęć do działania. W takim kontekście 3 mieczy może mówić o przygotowaniu merytorycznym.

Jak myślicie?

Napisano

Kurcze moim zdaniem może nie wypalić, tak jakby pojawił się ktoś bardzo charyzmatyczny, energiczny i on ostatecznie wystąpi za Ciebie.

Napisano

Moim zdaniem będziesz brała czynny udział w konferencji. 3 mieczy może oznaczać aktywność umysłową a przy Magu dzielenie się swoją wiedzą poprzez prowadzenie wykładu.

• 1 miesiąc temu...
Gość Linkinia
Napisano

Mogę już zweryfikować.

Konferencja jest ostatniego maja, dostałam oficjalne zaproszenie. Raczej niemożliwe jest to, by nagle mnie zastąpili - brakuje ludzi do innych paneli tematycznych. Wprowadziłam poważne zmiany na blogu, mam motywację do pracy (Mag, rycerz buław).

Dziękuję za pomoc :bukiet: