Arcan Napisano 16 Kwietnia 2016 Napisano 16 Kwietnia 2016 co czeka mnie pozytywnego w najbliższym czasie? diabeł, as kielichów, rycerz kielichów szalenie się zakocham? Diabeł to karta, która DLA MNIE nigdy nie mówi o miłości czy udanym seksie...O toksyce, szaleństwie, uzależnieniu tak... Więc kolo Asa kielichów może w wersji romantycznej mówić o ''straceniu głowy dla kogoś''... w mniej romantycznej wersji może mówić o uczucia męczącymi...o złym wyborze uczuciowym... Ale ten rycerz kieli zapowiada fajną atmosfere Obstawiam więc zakochanie Cytuj
Ceres Napisano 17 Kwietnia 2016 Napisano 17 Kwietnia 2016 Też to sobie powtarzam po każdej imprezie ;p Cytuj
Arcan Napisano 17 Kwietnia 2016 Autor Napisano 17 Kwietnia 2016 Aż się popłakałam...Niby urodziny, dzień jak dzień, ale siedzę sama...Nie mam z kim iść, gdzie i za co... Mam nadzieje,że chociaż ten ''prezent z góry'' będzie fajny Cytuj
Gość Bethany Napisano 17 Kwietnia 2016 Napisano 17 Kwietnia 2016 Z tych kart to seks i zakochanie wszystkiego naj ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi