Lillu Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam ponownie Wcześniej położyłam też rozkład na pytanie jak będzie wyglądał nasz związek co się będzie działo do końca roku Bedziemy musieli pobyć trochę obok siebie samotnie i zastanowić sie nad wszystkim, później on wyciągnie ręke ( ja jestem gotowa on na tą chwilę zastanawia się) i zaczniemy działać w celu naprawy związku? Proszę osoby doświadczone o podpowiedz, trochę sie gubie w tym wszystkim, szczególnie że stawiając karty dla siebie i to w dość poważnej sprawie trudno zachować dystans. Pozdrawiam Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Lillu Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Kwietnia 2016 Maestro Napisano 19 Kwietnia 2016 Wydaje mi się, że on nadal chce się rozstać, mówi mi o tym karta Króla Mieczy, on już się od tej relacji odcina, może nie do końca jeszcze, ale jedną nogą jest już na wylocie, on już planuje nowe zycie, o czym mówi 3 buław. Do końca roku masz oddalenie, ale mimo to będziecie w kontakcie. Cytuj
Lillu Napisano 19 Kwietnia 2016 Autor Napisano 19 Kwietnia 2016 Bardzo Ci dziękuje za odpowiedź. Mam prośbę o jeszcze jedną interpretację, jeśli mogłabyś zerknąć i pomóc. Dziś wczoraj jeszcze postawiłam jeden rozkład chyba najbardziej istotny (mam nadzieję ze nie naruszam regulaminu) Co on do mnie czuje? II buław, Kapłanka, VIII buław, na przełożeniu Koło Fortuny. Mam wrażenie ze ma sporo rozterek dotyczących uczuć do mnie tak jakby sam nie do końca wiedział co czuje. Nie rozumiem tych kart chyba wchodzi w to za dużo emocji. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Kwietnia 2016 Maestro Napisano 19 Kwietnia 2016 Bardzo Ci dziękuje za odpowiedź. Mam prośbę o jeszcze jedną interpretację, jeśli mogłabyś zerknąć i pomóc. Dziś wczoraj jeszcze postawiłam jeden rozkład chyba najbardziej istotny (mam nadzieję ze nie naruszam regulaminu) Co on do mnie czuje?II buław, Kapłanka, VIII buław, na przełożeniu Koło Fortuny. Mam wrażenie ze ma sporo rozterek dotyczących uczuć do mnie tak jakby sam nie do końca wiedział co czuje. Nie rozumiem tych kart chyba wchodzi w to za dużo emocji. Taki rozkład mozesz połozyc w dziale Wzajemna Pomoc Tarocistów, jak nabijesz 100 postów;) Cytuj
Lillu Napisano 19 Kwietnia 2016 Autor Napisano 19 Kwietnia 2016 No właśnie coś mi świtało w głowie ze to jeszcze nie teraz:) Szkoda bo nie mogę go rozgryźć. To wszystko co napisałaś to prawda dokładnie tak jest na teraz. Ale ma zastanowić się nad zmianą decyzji i daniu nam szansy ale w tej chwili właśnie nie ma na to ochoty i rzeczywiście jedną nogą jest na wylocie. Tak jak sądziłam po swojej interpretacji ze nie należy jednak stawiać sobie kart na tak emocjonujące tematy bo ciężko jest później odczytać , pewnie dlatego moja interpretacja taka a nie inna. Pozdrawiam Cytuj
Administrator Ismer Napisano 19 Kwietnia 2016 Administrator Napisano 19 Kwietnia 2016 Bardzo Ci dziękuje za odpowiedź. Mam prośbę o jeszcze jedną interpretację, jeśli mogłabyś zerknąć i pomóc. Dziś wczoraj jeszcze postawiłam jeden rozkład chyba najbardziej istotny (mam nadzieję ze nie naruszam regulaminu) Co on do mnie czuje?II buław, Kapłanka, VIII buław, na przełożeniu Koło Fortuny. Mam wrażenie ze ma sporo rozterek dotyczących uczuć do mnie tak jakby sam nie do końca wiedział co czuje. Nie rozumiem tych kart chyba wchodzi w to za dużo emocji. Lillu a w ogóle przeczytałaś regulamin działu? Co do pierwszego pytania to można przyjąć, że zmieści się w granicy czasowej (weryfikacja do pół roku), co do drugiego to rozmija się z regulaminem działu. Ponieważ nie masz jeszcze wejścia na wzajemną, to pozostaje Ci aktywnie uczestniczyć w tym tu dziale. Albo poprosić kogoś, by Ci w tej kwestii powróżył - w dziale próśb o wróżbę. Cytuj
Lillu Napisano 19 Kwietnia 2016 Autor Napisano 19 Kwietnia 2016 Witam Czytałam tylko już wcześniej na związek postawiłam do końca roku wiec nie miałam innego wyjścia jak sie przyznać Postaram się przestrzegać regulaminu. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi