Skocz do zawartości

Maj 2016 (ZWERYFIKOWANY)

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem, że do maja jeszcze może i daleko, ale ja już postanowiłam sobie zrobić rozkład:-)

no taka jakaś niecierpliwa jestem:-)

Ogólnie: matka, żona, pracująca - na maksa zajęta:-)

Dom/Rodzina: As pucharów, 7 denarów, 9 mieczy - na początku będzie uczuciowo i miło, a później będę ćwiczyć cierpliwość i czymś będę się zamartwiać...

Moja praca: 2 denarów, 4 miecze, 7 pucharów - będę się wahać, raz będę zadowolona, a raz nie... albo się rozchoruję, albo jeszcze bardziej będę się izolować od innych, co już niestety robię, w 7 pucharów jakieś rozmarzenie bym widziała, taka rozmemłana będę...

Moja relacja z handlowcem (SB): rycerz mieczy, 7 mieczy, as denarów+8 pucharów - oj nie wiem, czy nie będzie jakiegoś rozstania, takie karty to jak na kłótnię i oszukiwanie. Z resztą w tym miesiącu też mnie okłamał i wyparł się pewnych rzeczy, więc większego zdziwienia nie będzie.

Moja relacja z handlowce (SW): 2 buław, 4 puchary+9 pucharów, IX eremita -będę obserwować go, 4 i 9 pucharów to jakieś dziwne połączenie, najpierw rozczarowanie, a później zadowolenie i w Eremicie albo będę się realizować w tej współpracy, albo będę czuła się samotna....

Odchudzanie: 6 pucharów, XVII gwiazda, VII rydwan - hm... znowu 6 pucharów przy odchudzaniu, może wrócę do czegoś, co już robiłam; widać jakąś nadzieję i może w rydwanie w końcu się coś ruszy:-)

czego się nie spodziewam: sprawka, cesarz, paź buław - hm... no i nie mam pomysłu...

Napisano

Dom/Rodzina: As pucharów, 7 denarów, 9 mieczy - zmartwienia dotyczace dziecka wedlug mnie

Moja praca: 2 denarów, 4 miecze, 7 pucharów - bedziesz sobie pracowac dalej i marzyc o czyms innym :) widac ze sercem w tej pracy nie jestes

Moja relacja z handlowcem (SB): rycerz mieczy, 7 mieczy, as denarów+8 pucharów - cos tam moze wyjsc na jaw, jakies krecenie i niezdrowa atmosfera

Moja relacja z handlowce (SW): 2 buław, 4 puchary+9 pucharów, IX eremita - liczac sama na siebie bedziesz zadowolona

Odchudzanie: 6 pucharów, XVII gwiazda, VII rydwan - masz motywacje zeby zadbac o siebie, bedziesz jak gwiazda :) uda sie, chyba jest troche klopot ze slodyczami :P

czego się nie spodziewam: sprawka, cesarz, paź buław -oj nie spodziewasz sie tego co powie Ci maz, a moze jakis dyrektor

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dom/Rodzina: As pucharów, 7 denarów, 9 mieczy - aura zamartwiania się, przeszkody ale tylko w twojej głowie

Moja praca: 2 denarów, 4 miecze, 7 pucharów - nie wiem czy nie będziesz rozważać żeby z czegoś zrezygnować

Moja relacja z handlowcem (SB): rycerz mieczy, 7 mieczy, as denarów+8 pucharów -sprzeczne interesy, inne podejście, może cię okłamać w jakimś temacie i zaczniesz współpracę z kimś innym

Moja relacja z handlowce (SW): 2 buław, 4 puchary+9 pucharów, IX eremita -obserwacja, podpatrywanie, które zacznie cię nużyć ale tak jakbyś sie czegoś na końcu od niego nauczyła

Odchudzanie: 6 pucharów, XVII gwiazda, VII rydwan -efekty mało zadowalające, albo znikome ale pod koniec miesiąca czyli długo, długo nic a potem jednak sie pokażą

czego się nie spodziewam: sprawka, cesarz, paź buław - rozmowa z przełożonym, wiadomość, jakaś propozycja

• 4 tygodnie później...
Napisano

****WERYFIKACJA****

Bimba

Dom/Rodzina: As pucharów, 7 denarów, 9 mieczy - zmartwienia dotyczace dziecka wedlug mnie

Moja praca: 2 denarów, 4 miecze, 7 pucharów - bedziesz sobie pracowac dalej i marzyc o czyms innym :) widac ze sercem w tej pracy nie jestes

Moja relacja z handlowcem (SB): rycerz mieczy, 7 mieczy, as denarów+8 pucharów - cos tam moze wyjsc na jaw, jakies krecenie i niezdrowa atmosfera

Moja relacja z handlowce (SW): 2 buław, 4 puchary+9 pucharów, IX eremita - liczac sama na siebie bedziesz zadowolona

Odchudzanie: 6 pucharów, XVII gwiazda, VII rydwan - masz motywacje zeby zadbac o siebie, bedziesz jak gwiazda :) uda sie, chyba jest troche klopot ze slodyczami :P

czego się nie spodziewam: sprawka, cesarz, paź buław -oj nie spodziewasz sie tego co powie Ci maz, a moze jakis dyrektor

Ceres

Dom/Rodzina: As pucharów, 7 denarów, 9 mieczy - aura zamartwiania się, przeszkody ale tylko w twojej głowie

Moja praca: 2 denarów, 4 miecze, 7 pucharów - nie wiem czy nie będziesz rozważać żeby z czegoś zrezygnować

Moja relacja z handlowcem (SB): rycerz mieczy, 7 mieczy, as denarów+8 pucharów -sprzeczne interesy, inne podejście, może cię okłamać w jakimś temacie i zaczniesz współpracę z kimś innym

Moja relacja z handlowce (SW): 2 buław, 4 puchary+9 pucharów, IX eremita -obserwacja, podpatrywanie, które zacznie cię nużyć ale tak jakbyś sie czegoś na końcu od niego nauczyła

Odchudzanie: 6 pucharów, XVII gwiazda, VII rydwan -efekty mało zadowalające, albo znikome ale pod koniec miesiąca czyli długo, długo nic a potem jednak sie pokażą

czego się nie spodziewam: sprawka, cesarz, paź buław - rozmowa z przełożonym, wiadomość, jakaś propozycja

Ogólnie:

W domu było spokojnie.

W pracy - 4 mieczy mogła pokazać jednodniową nieobecność i kiepskie samopoczucie

Relacja z SB - oszukiwanie, wykorzystywanie mnie itd.

Relacja z SW - nieporozumienia, rozczarowanie, eremita pokazał jego wyjazd do jego kraju, a ja zostałam sama

Odchudzanie - dokładnie tak jak obie napisałyście

Czego się nie spodziewam: dyrektor generalny dorzucił mi obowiązków, jakbym miała mało:-( i otrzymałam propozycję pracy:-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...