Skocz do zawartości

A w sercu ciągle maj :D

Gość Bethany

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Bethany
Napisano

No właśnie. Jak upłynie maj? Nad czym skupi się moja aktywność najbardziej?

As Kielichów Sprawiedliwość 9 Denarów

Wydaje mi się, że karty pokazały załatwianie dalszych spraw związanych ze ślubem, stąd As Kielichów obok Sprawki. Finansowo powinno być ok. 9 Denarów lubię, zawsze mi pokazuje zadowolenie :)

Napisano

Hajtasz sie? to będziesz dopinała wszystko na ostatni guzik... ale bez nerwów...wszystko na spokojnie i zadawalajaco

Gość Euterpe
Napisano

- masz już suknię ślubną? Jeżeli nie, to może teraz ją kupisz

- skojarzyło mi się też z komunią - czyżbyś komuś pomogła albo dostała zaproszenie?

- może też stos papierowej roboty do załatwienia, aby poczuć się pewnie (9 denarów)

- nowe sprawunki urzędowe

- podpisanie korzystnego papieru

Napisano

Nie wiem na jakim etapie przygotowań do ślubu jesteście, ale mi się to skojarzyło z wypisywaniem zaproszeń na ślub :) 9 monet może oznaczać jakieś większe wyjście lub parę razy pokazało mi zakupy. Pozdrawiam ;)

Napisano

Ale fajnie Ci się karty ułożyły :-)

Nie czytam opisu sytuacji , najpierw patrzę na karty i pomyslałam sobie "ooo dziewczyna na jakis slub się wybierze :-) ", a potem czytam że szykujesz swój ślub :-) . Gratulacje <3.

Maj związany ze slubem. Będziesz się stroić, coś kupować, upiększać siebie lub otoczenie.

Napisano

fajny miesiąc, uczuciowy, dużo załatwiania spraw, ale też chyba będziesz się czuła sama ze sobą dobrze, tak kobieco:-)

Napisano

As Kielichów Sprawiedliwość 9 Denarów

Myślę, że maj upłynie ci pod znakiem regulowania, załatwiania jakiś spraw urzędowych. Osiągniesz uczucie zadowolenia i spełnienia o czym mówi karta 9 monet.

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Weryfikacja

Z tego co pamiętam, to był dobry miesiąc pod wieloma względami. Trochę mieliśmy załatwiania, wtedy załatwiliśmy z orkiestrą i jakieś wydatki też były (9 Denarów). Sprawiedliwość mogła pokazać podpisanie umowy.

As Kielichów mógł też pokazać imprezowanie podczas weekendu majowego ;). Ogólnie zadowolenie, bo mogliśmy odhaczyć ważny punkt na liście "do zrobienia".